מיזוכר שפעם קראו למחלף רעננה דרום

ez2

New member
מג, תלמדי אותי איך עושים כאן

ניקוד. זה מוורד?

כבר שלחנו את הלינק, והנה מגי כבר

חזרה על זה אז שניה וזה בא: ניקוד בהצלחה

magy

New member
בבקשה איזי.

לפי הסדר הרצוף בזה..... לעמוד אחרי האות שאותה רוצה לסמן......אבל במצב של קפס לוק. הניקוד מתבצע על ידי מספרים.........במצב של ......שיפט........ 1234567890 אלו המספרים......שנותנים אם תעשי מה שכתבתי למעלה...... את התנועות הבאות......... אֱ 1 בֲ 2 גֳ 3 דִ 4 הֵ 5 וֶ 6 זַ 7 חָ 8 טׂ 9 כׁ 0 זה מה שיצא לי ......לגלי יש עוד תנועות שאני לא מצאתי בעשרת המספרים האלו........ זיכרי......קפס לוק....שיפט מספר....ולעמוד אחרי האות שרוצים לנקד..... ותוספת של עיניים לעוד סימנים.........בעוד שניה.... • תוספות====ו עיניים ו√ כל הניקוד בשורה של הספרות, אך יש עוד סימנים בשורה זו: ~ = שְ = חיריק - = בֹ = חולם חסר = = בּ = דגש "ונתן בהם סימנים".... ************************************* תתחיל.......אם אני הצלחתי........אתה בטח תצליח...........

magy

New member
הרי כבר נוכחת ששום דבר לא קשה

כשמדובר על לתרום לפורום הזה...... שימי לב לסמיילים.....כי ממחר יש חדשים.........
--------------------------------------------------------------------------------

ושתדעי לך שאני ממש מחכה

כי חסרים לי כל מיני סמיילים לתנועות שבדרך כלל אני עושה וזה מזכיר לי את התנועה למעלה
שהכי מצחיק לא אותה התכוונתי לשלוח אבל לא פתחתי את כל התמונה לפני ששלחתי, וחטפתי חררה כשראיתי אותה פה. פחדתי שגם הפרצוף שלי מחובר אליה

magy

New member
מענין לעניין נזכרתי בעניין אחר

לא סתם........שלחו לי תמונה של לב........לב......... תספורת לב.........אבל.......לא בראש....... נחשי איפה....................... לב. קטן. ושחרחר.......... פויההההההההההההההההההההה סתםםםםםםםםםם זה לא פויה........זה נחמד........ רק צריך מתנדב שיעשה את הדוגמא.....לבד זה די קשה......
))))))

ez2

New member
תודה לשניכן. וגם הגעתי למקור

(של מגי + התוספת של עיניים) עוד לפני שהגעתי לכאן. זה מה שקורה כשקוראים מלמעלה למטה. פעם היה דיון (ב- ד´) על זה ב- 45+ ואם אני זוכר נכון אז הרוב קורא כמוני אפסייד דאון, אבל כנראה שרק אני שואל כאלו שאלות מצחיקות. סורי, ושוב תודה

נתיבה

New member
סיבוב.? אני זוכר את המגרש עם תחנת

האוטובוס בכביש הישן[מס´ 4]לת"א שהיה סלול בחול מחצבה מהודק. והמאסף[היום מס´ 901] היה ממשיך דרך הברושים של כפר מל"ל. במרחק של 100 מתחיל רח´ אחוזה של רעננה. אגב 2 ק"מ צפונה, קצת לפני צומת רעננה צפון בצד ימין, ישנה בריכת השקאה עגולה מבטון בגובה של 10 מ´ של פרדס שהיה נטוע שם. ושם שחיתי בגיל 15, עם חברה מ´הנוער העובד´ בכ"ס. באותו זמן 1954 התרחש אסון מעגן כשמטוס קל שהטיס אלוף ישראל בדיסקוס אורי גלין נפל לתוך הקהל. החברה מקן התנועה[איפה דליה ברמן שאביה היה מנהל הדואר]היו במחנה עבודה במעגן. אני לא נסעתי למחנה בגלל שהייתי נער עובד.בהחלפ שעוני מים בפרדסים. שעונים שתיקן חיים ז"ל. סיבוב כפר סבא בשבילי.אגב נכדתי גרה בכ"ס.

עיניים

New member
תפסתי אותך על חם, נתיבה ../images/Emo13.gif

גם אתה סטית,,,, משנות ה-60 לשנות ה-50

נתיבה

New member
עיניים גיאוגרפיה..אלמנטרי.?!

שנאמר פורנו...זה שאלה של גיאו. מה ש´תכוונתי זה שסיבוב כ"ס זה מקום קטן יחסית..וזה שאין לך סיפור עליו אז מכסימום על רעננה..אבל שנות הששים עיוני..זה סיקסטיס שזה יכול להזכיר לך גם את האייטיס. אגב אתמול[נוסטלגיה וסיקסטיס..שנת 68] סיפר שאול ביבר ברדיו..[שאול היה גם במחנה דורה..יחד אתי] אז הוא סיפר שגנדי לא התנגד למלה שלום..כמושג..אלא למילים ´לא לנצחונות´ בשיר השלום המקורי...[מה רע בנצחונות שאל ביבר את המחבר..וולה שכחתי את שמו] והם החליפו את זה ´ולא למלחמות´...זה הכל. רק תראו איך בונים מיתוס של יעני וכאילו.. התנגד שישירו את שיר השלום בפיקוד מרכז. כי מה..שלום זה מילה גסה..? [אז למי יש עוד על כפר סבא..!כי אם לא עוברים לנתניה..]

עיניים

New member
אתה כבר סטית

לנתניה. מחנה דורה היה על יד נתניה, אם אינני טועה
ודווקא יש לי עוד משו על כפר סבא, אבל אני פוחדת לסטות, כי זה לא על ´סיבוב כפר-סבא´ זה במקרה על איך היה לישון בתוך ארגז מצעים אצל הדודים בכפר סבא,,,,,,,,,,

ez2

New member
אם כבר

הקיצור מבנימינה לחדרה גם הוא משנות ה- 50. לפני זה היו נכנסים לבנימינה, עוברים את תחנת הרכבת ומשם לפרדס-חנה, צומת גן שמואל, תחנת הרכבת בחדרה ואח´כ חדרה, ביתלית וכו´ אלו מחוזות ילדותי, בין הפרדסים.

magy

New member
איזי???????

הרוח הקרירה שנושבת בחוץ, הנעימה כל כך.....הכמעט סתוית.....הקפיצה אותך אלינו????? הי דירי...... האם תואיל לשתף אותנו בחוויה האחרונה שלך??? קצת תמונות אם אפשר....וסיפורים..... הדוגמיות שקיבלתי היו טעימות......
)))))))))))

ez2

New member
מג, ניסיתי פעמיים אחה´צ ולא הלך.

נראה וב עכשיו. תמונות מאנדלוסיה, סתיו 2001. תור הזהב של האיסלם - ארכיטקטורה, וספרות ומתמטיקה. ומה נשאר מזה? בין לאדן, וחומייני והמתפוצצים. הרפש של העולם.

למעלה