מיזוכר שפעם קראו למחלף רעננה דרום

עיניים

New member
בטח שזוכרים

היה גם סיבוב "ביתלית" (שהוא צומת בית-ליד דהיום) בכלל, הכביש הוא היה הכביש "המהיר" מחיפה לתל-אביב,עבר דרך זיכרון, בינימינה, חדרה, בית ליד, סיבוב כפר סבא, פתח תקוה תל אביב. כשפתחו את כביש החוף - כולם חשבו שקיבלו במתנה - קונקורד.....
))

אטיוד5

Active member
לא קראנו לו המהיר

הוא פשוט היה הכביש לחיפה. נקודה. כשפתחו את כביש החוף, הכביש הזה נהפך לכביש ה"ישן". ומה שמוזר, היום, כשאני מדבר על "הכביש הישן", בכלל לא יודעים על מה אני מדבר. כלומר הדור שלא ידע את יוסף בכלל לא יכול לתאר לעצמו את הדרך לחיפה בלי כביש החוף. אותו כנ"ל לגבי כביש ת"א-אשדוד וכמובן גם ת"א-ירושליים. בכלל, כשאני חושב על זה, אשדוד לא היתה קיימת כשהייתי ילד ! נוסדה בשנות ה 60 המוקדמות.

עיניים

New member
שנות השישים המוקדמות

מזכיר לי את קול ה"פעמון" שהיה מכריז על ההפסקות בבית הספר. ה"פעמון" - היה גליל מברזל, התלוי על אחד מענפי העצים שקישטו את חצר בית הספר, ובעזרת מוט ברזל היה ה"שרת" של בית הספר, מכה עליו בכוח, וה"צלילים" שבקעו ממנו היו בין הצלילים האהובים עלינו ביותר באותם הימים,,,
תגיד, אטיוד אתה במשמרת הלילה? לא, כי מגי ביקשה לעשות פטרולים בזמן שהיא עסוקה עם סמי במיטה

אטיוד5

Active member
מעניין

איך שאת זוכרת דווקא את הצלצול הגואל המבשר את ההפסקה. כי אני מניח שהשתמשו באותו פעמון כדי לקרוא לילדים חזרה לכיתות - לא ? נגמרה משמרת הערב שלי. די, חאלס. העיניים כבר כואבות. שלי, לא שלך. אני זקוק לזוג עיניים נוסף. ספייר. זוג אחד לעבודה וזוג אחד למשחקים.
אז מגי עם סמי. המממ. זה משאיר את שנינו לעשות פטרולים. בואי נעלה על הג´יפ הירוק. ואל תשכחי את ה-מ.ק. ועל זה רציתי דווקא לפתוח הודעה ושכחתי. לפני כמה ימים היה פה דיון על שמירות. ורציתי לשאול את החיילים הדגולים. יש פה מישהו שלא נרדם בשמירה?

עיניים

New member
יש כנראה

סיבה טובה לכך שאני זוכרת דווקא את היציאה מהמסגרת ולא את הכניסה אליה
)) שונאת מסגרות אני, ותיכף אענה גם לנתיבה שניסה לנתב אותי בחזרה לחולות. !

חחחחחחחחה, גמרת אותי

מצחוק והפעמון לא ממש זוכרת אבל מהבהב לו איזה אור אדום מוכר אי שם בנבכי המוח מאחור ביחד עם קורי העכביש אגב, שלחתי לך מייל לויודעת אם קיבלת כי בזמן האחרון הוא עובד כמו הדאר כשהדאר עובד לאט

נתיבה

New member
עיניים..סטית מהנושא קצת. לא.?

שנות הששים זה נושא רחב למדי סתם הערה קטנה. סיבוב כ"ס זה ספציפי.! ..[אגב בחולות אשדוד התאמנו בקורס מכ"ים נח"ל..]

עיניים

New member
הו, נתיבה ../images/Emo32.gif

לא ראיתי שום סימן של ה-X על תמרור ה-U-TURN בדרך הרחבה של שנות ה-60. מה לשות שיש לי סטיות כאלה ואחרות ל"סתם" הערות קטנות? בפעם הבאה כשאסטה מהנושא המרכזי אזהיר את כולם ע"י הסימן
מקובל?

magy

New member
מה פירוש המושג

אוף טופיק? שאינו שייך לנושא?????

שקדי

New member
איזו אבחנה מהירה ומדויקת מגי....... ../images/Emo8.gif

חסכת לי לפתוח עבורך מילון או אבטיח........

magy

New member
אתה מֶצַחֶק עליי????

פעם מזמן, הבן שלי עבד באתר בנייה לפני שהתגייס... עבד עם ערבים....ובלי כוונה נשפך לו בטון על הדשא... הערבי פנה אליו ואמר לו בשיא הרצינות : אל תזרוק בטון ככה.. לא יִגַדֲל הדשא ירוקה. הבן שלי צחק.....ואז אמר לו מה שכתבתי למעלה...... אתה מצחק עליי????????

שקדי

New member
דוגמא ל ../images/Emo32.gif שאני משתמש בה כמשל

פעם לפני המון זמן עליתי עם בני בן ה5 דא´ז במעלית איתנו במעלית עלתה משפחה ערבית מרובת נפשות ופתאום פונה אלי בני הקט ואומר לי בקולו הרם: אבא.....כך הזאטוט.....נורא מסריח פה עכשיו אוביקטיבית כל מילה שלו היתה נכונה מעשית לא כל מה שנכון צריך להגיד אמת שחלק גדול ממנהיגינו ואנשים אחרים עדיין לא הבינו סתם דוגמא לאוף טופיק שקפץ לי בראש בקראי הודעתך

magy

New member
אופטופיק......האם אני מעוררת בך

אסוסציאציות, או דברים אחרים??????????????????

שקדי

New member
הממממממממממ............ ../images/Emo9.gif

זה כבר לא לפורום הזה.................

magy

New member
לאיזה פורום כן????

שתי בדיחות של יגאל בשן.....מלפני דקה... פולניה שואלת את חברתה......."הבן שלך בניו יורק? לא....עונה השניה.....הוא בג´נין..... "נו.....תודה לאל......חששתי שהוא בניו יורק...... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ המשיח לא יגיע ארצה......הוריו מודאגים מהמצב בארץ........ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ זה מה שאמר......... כדי להרגיע אותנו.....

עיניים

New member
מזל ששקדי כאן

כדי לתת לך את ההסברים הנכונים כשאני עסוקה בעירבוב וטעימות
ואל תשאלי אותו יותר "איזה פורום". הוא מתבייש אפילו לומר את השם

עיניים

New member
ש==========לום

חונה חיננית, איפה היית ומה עשית???? חסרת לנו בימים האחרונים, ואפילו לא באת לחנות לרגע ´געגענו

שלומלום לך ../images/Emo39.gif

באמת נעדרתי... עבודה ועיסוקים שונים... תודה שהרגשת בחסרוני... גמני מאוד מאוד ת´געגעתי.. הפורום לי -נוה מדבר רק ש..אבד לי המצפן בימים האחרונים...

למעלה