מיותר

גוליית6

New member
מיותר

את סתם מלכלכת את השם לך עם ההתבטאויות האלה ונותנת לאנשים הרגשה שלא אכפת לך מהם אלא רק מעצמך.
אם היה לך אכפת מהמשורוולים באמת, היית מתעלה מעל האגו שלך ומפרסת את המספרים או לפחות לא מציינת בצורה כל כך בוטה שאת מונעת מידע בכוונה.

החיים מנסים ללמד אותך שיעור ואת מסרבת ללמוד אותו.
אני בטוחה שתמחקי את ההודעה שלי אז שיהיה לך חג שמח וגמר חתימה טובה.

ליבי3617

New member
למה שאמחק?

כל אחד יכול לפנות במסר אישי.
זה מאמץ אישי שעשינו אבא שלי ואני ואין לי כל רצון שיועתק. ככה אני מרגישה.
כשאני רואה את רשימת הדיאטניות שאספתי מועתקת כך זה מציק לי.

זכותך לחשוב מה שתרצי. כמו שזכותי להרגיש מה שאני מרגישה (כלפי המחטף וכל השאר) ולא כל אחד חייב לקבל את הכאב והכעס שלי.

אופירA

New member
מנהל
אוי אוי אוי... קשה לך בלי המספרים?

קודם כל, את המספרים אתה יכול להשיג באלף מקומות, בטלפון לבית הוראה, בפורום "לשאול את הרב", בערוץ רדיו תורני, באתרי אינטרנט שונים (תעשה בגוגל "שיעורי שתיה אכילה ביום כיפור" או משהו דומה).

שנית: נכון, מודיעים בצורה בוטה שמונעים מידע בכוונה, כי מוחים על העתקת מידע שעבדת עליו, ללא רשותך.
נכון, האגו נפגע. ואתה מסוגל תמיד להתעלות על האגו שלך למען זולתך, לשנות את האישיות שלך ולמסור את כל כולך למען מטרות אלטרואיסטיות של טובת הזולת? ונראה לך שאפשר לדרוש זאת במפגיע מזולתך? ואם הוא לא יכול, ולא רוצה - אז אחת דינו, מגיע לו נזיפת נו-נו-נו ממך? אם בן אדם לא מושלם ונוצץ מיהלום אתה ישר בא בנזיפות? ואתה עושה זאת לכל אדם לא מושלם בחלד, או רק למי שנוח לאגו ולאינטרסים שלך שהוא יהיה מלאך זוהר?

שלישית: למה לשיטתך יש לאנשים הרגשה שלא איכפת לליבי מהם אלא רק מעצמה? כי במשך 6 שנים היא מנהלת ללא הפסקה פורום למשורוולים, יוצרת קשרים אינטנסיביים עם כל פעילי ומקצועני המערכת הבריאטרית בארץ לשם השגת מידע עבור המשורוולים, משקיעה בניהול הפורום והמפגשים עם המון כוח (בשונה ממני...), וכל הזמן יוזמת ויוזמת ומעניקה את יוזמותיה? בגלל שהיא כותבת את המידע שאבא שלה השיג עבורה לכל דורש במסרים האישיים?
בגלל שהיא לא מסכימה שייכפו עליה כל דבר בחיים?
בגלל שהיא לומדת את השיעורים בחיים שלה בקצב שלה? וכי אתה לומד אותם בקצב אחר מהקצב שלך?

אני די בטוחה שגם לך ברור שלליבי מאוד איכפת מהמשורוולים (והיה איכפת המון שנים ויהיה איכפת תמיד), גם כאשר איכפת לה מעוד דברים בחיים (כמו לכל אדם נורמלי). ואם במקרה היא לא עושה מה שבא לך ולא מפרסמת מידע שאתה יכול להשיג אותו בעצמך - אז זה ממש לא מלמד שלא איכפת לה מהמשורוולים אלא רק מעצמה... זו סתם טענה מניפולטיבית שלך.

רביעית: למה ניק של רשע?

גוליית6

New member
לאופירה

אני מרגישה שלחצתי על נקודה כואבת שלך אופירה, אחרת לא היה לי ברור מדוע יש לך צורך להעביר ביקורת על הכינוי שבחרתי.
בדימיון שלי גוליית הוא איש ענק, שמן, לא רצוי (יש צורך להרחיב?)
העניין הוא לא המספרים עצמם, ממש לא מעניין אותי, העניין הוא הצורך להעכיר את הפורום במקום להתמקד בטוב.
ניסיתי בעדינות להביע נקודה שמפריעה לי ולא רק לי.
אבל מכיוון שזה לא הפורום שלי ולא אני פתחתי אותו, שיהיה לבריאות ושנה טובה.

אופירA

New member
מנהל
ב"ה הצום נגמר, אכלתי ולא כואב לי כלום

הפוסל במומו הוא פוסל - העברתי ביקורת על הכינוי שלך? שאלתי - מדוע כינוי של רשע. גוליית הוא ענק רשע פלשתיני מפורסם מאוד בהיסטוריה.
זו לא ביקורת, זו עובדה ידועה. כמו העובדה שאף אחד לא מאושר לשלם מס הכנסה.
גוליית ונפוליאון (להבדיל) אינם אלמנטים שיש להפעיל עליהם דמיון. הם מפורסמים וידועים בכל העולם, הן במעלליהם והן במידותיהם.
היחידים שלא חשבו שגוליית רשע, בני עמו, הפלישתים, וגם אמא שלו - מתו מזמן ולא קיימים יותר.

מכל מקום, אני מבינה שכואבות לך המידות של ליבי, אבל אני לא מבינה מדוע את מרגישה צורך לנזוף.
זה לא ניסיון להבין בעדינות, זו נזיפה טהורה.
היות שהנסיבות ידועות, הצדקנות מאחורי הנזיפה גרמה לי להרגיש צורך להגיב.
גם אני לא מקבלת כל התנהגות של כל אחד כאן בפורום, ויש לי ביקורת על אנשים, אבל אני לא חושבת שצריך לנזוף בהם כל עוד הם לא פוגעים באינטרסים שלי. מה קרה אם אני לא מסכימה עם כל התנהגות של כל אדם? מי חייב לי מידע שאני יכולה להשיג בעצמי ברשת?

ליבי מנהלת את הפורום הזה מטעם תפוז.
אחד הכללים המפורסמים בפורומים של תפוז, הוא שאין להעביר ביקורת על הנהלת הפורום על גבי דף הפורום. אם יש משהו שיכול להעכיר את הפורום ולהרוס אותו - זו ביקורת על הנהלת הפורום על גבי דף הפורום. וזה מה שעשית.
ביקורת על הנהלת הפורום, לפי כללי תפוז, יש לעשות אך ורק במסר האישי למנהל, או בפנייה להנהלת תפוז. אני, כמנהלת פורום קיצורי קיבה הוותיק בתפוז, מקפידה על כך מאוד מאוד, מפני שבעיה זו מפורסמת מאוד כהורסת פורומים.

(וסליחה שפניתי אלייך בלשון זכר, הגם שמסיבות מובנות כמובן).

ליבי3617

New member
הרגת אותי עם המשפט האחרון

לגבי גוליית, מוגדר כגבר וכותב כאישה.
יש מצב שזה סוג של טרול.

לפחות את ואני עומדות מאחורי כל מה שאנחנו כותבות.

את הנקודות תבהיר(י) בבקשה גוליית בשמך האמיתי.
את המוסר תעזב(י) בצד בבקשה. אם יש משהו שאני שונאת אלה אנשים צדקנים.

שיעור למדתי ועוד איך.
לחפש טוב טוב באינדקס גוגל לגבי אנשים שפונים אליי למיזמים משותפים.
אין לי ספק שהיה חוסך לי הרבה.

למעלה