לאיתן
אני רואה שאתה קצת "מודאג" משנה א´ במדעי-המחשב, אז בתור אחד שסיים שבוע שעבר שנה א´ במקצוע הזה הרשה לי להרגיע אותך בכמה דברים: 1) אמת שקצב הלימודים באוניברסיטה מהיר, ובפרט כמובן בקורסי המתמטיקה של שנה א´ (קרי "חשבון אינפי´ 2,1" , "אלגברה לינארית 2,1" וכו´). עם זאת, כמו כל הסטודנטים, גם אתה תלמד להתמודד עם הקצב, ואין שום צורך ב"אימונים מוקדמים" למינהם.. 2)בקשר לידע מוקדם, באוניברסיטה תקבל את כל הידע שתצטרך. במתמטיקה, פרט לידע מתמטי בסיסי שצריך להיות לך מ-5 יחידות, ואל תנסה לפני תחילת הלימודים לעשות חזרה ולהיזכר בו, אין צורך, תאמין לי שתיזכר בו כשיגיע הזמן.. במדעי-המחשב, בקורס הראשון, "מבוא למדעי-המחשב", מלמדים אותך הכל מ-0! נכון שהקאץ´ הוא במהירות שבה מועבר החומר, אך אני מניח שיש לך ידע בסיסי בתכנות מהתיכון (משפטי תנאי, לולאות, רקורסיות, מערכים, עצים וכו´..) ולכן בשבילך הקורס הזה יהיה פשוט חזרה על החומר (תלוי כמה היית טוב בתיכון) אולי טיפה יותר קשה. מהקורס הזה והלאה זה אתה בלבד (לומדים חומר שסביר להניח שלא למדת בתיכון אך הוא נשען על סמסטר א´ וכך זה ממשיך..) בקיצור ידידי, תהנה מהחופש כמה שאתה יכול עד אוקטובר.. ותשתדל לא לעבוד הרבה (אם בכלל) אלא נטו fun ! (העבודה שוחקת ואתה מגיע ללימודים לא "רענן ומוכן להתחלה חדשה" אלא באוירה של מין המשך. מנסיון. ) בהצלחה ותהנה.