מיון ב ComboBox

lpeles

New member
מיון ב ComboBox

איך ממיינים ComboBox בזמן ריצה? combo1.sorted = true לא תופס תודה ליאור פלט

מס1

New member
ה COMBO יכול להסרק

גם בטעינה מחודשת של ה RS שלו וזה מהיר מאוד

פאשה0

New member
אפשר למיין אותו ידני

יש תכונה list שנותנת גישה לכל האיברים ב-combobox, ואז אתה ממיין אותם בדיוק כמו שממיינים מערך. צירפתי את קוד שעושה את זה (הפוך ל-rar).

נחמד

קוד נחמד. הייתי מוסיף גם טיפול ב ItemData, אבל לא חובה אם רק רוצים למיין את הטקסטים.

פאשה0

New member
פשוט אף פעם לא נתקלתי בתכונה הזאת

לפי מה שהבנתי היא יכולה לשמש כמפתח, נכון? אז אין בעיה להוסיף את הטיפול הזה, פשוט בכל מקום שיש החלפה בין list צריך להוסיף החלפה בין itemdata. וגם את המיון עצמו כדאי לעשות לפי itemdata.

כן, כן, ובד"כ לא ../images/Emo13.gif

כן, המערך ItemData יכול להחזיק ערכי Long שיכולים לשמש כמפתח. כן, כדאי להוסיף לכל החלפה גם החלפה בין ItemData לדעתי בד"כ עושים את המיון לפי הטקסט שמוצג, ולכן לא, לא כדאי לעשות את המיון לפי ItemData, אלא אם כן יש איזה מצב (נדיר) שמצדיק את זה.

פאשה0

New member
אז שמשתמש כבר יממש את המיון

בדרך שהוא צריך במקרה ספציפי שלו

MaD-d0g

New member
חובה מיון ב ItemData

במקרה של מסדי נתונים, שם אני שומר את ה Code של אותו פריט. או... שאני שומר את האינדקס במערך של Type. (כן
אני משתמש ב Type
)

lpeles

New member
מה הכוונה TYPE

במקרה הנ"ל אני אכן שואב את הנתונים מ ACCESS האם ניתן לבצע את המיון ישירות על ה DATA BASE? אני מכניס ל COMBO חוקי תנועה ואני רוצה למיין את הנתונים ב-2 דרכים לפי א' ב' או לפי מס' תקנה MaD-d0g יש לך רעיון נוסף מעבר למיון שהציעו פה?

MaD-d0g

New member
כן

תשאב את הנתונים ממוינים. אם זה מתוך מסד נתונים, שמשפט ה SQL שלך יכלול Order BY Rule_Name. ככה החוקים יצאו ממוינים לפי א"ב

למעלה