מיומנו של קונדום

מיומנו של קונדום

ישבתי בקופסא אני ועוד 10 חברה בטעמים שונים (כל אחד אופי אחר:) החנות הייתה ממוזגת וואלה אוויר טוב וככה בקופסא..פתאום שמעתי קולות מבטא רוסי כבד, נדרכתי, הקשבתי למילים מישהוא בא לקנות אותי, וואלה שמחתי אצא אראה עולם נראה מה יש בחוץ, אני ארוז בשקית מחייך יוצא לראות עולם אבל שוד ושבר מה זה המקל הענק הזה? ולמה אתה מותח אותי עליו, תפסיק למתוח אותי ואל תיצעק למה אתם צועקים? לא הבנתי איך משלוות הקופסא נפלתי לעינוי הזה. . .אבל נראה לי שלא הסתיימה ההתעללות, אחרי כמה דקות דוחפים את כולי לסירחון של דגים נחנקתי שם מנסה לצעוק לעזרה כלום לא יכול לנשום( כל החברה יודעים שאני שונא טונא ועכשיו בכוח שמו לי) איך שהוא ניגמר הבלאגן הצעקות נרגעו אומנם היה בי חומר מוזר אבל שתקתי קיוותי שעכשיו אחזור לחברי אך אויה דלת הרכב ניפתחת ומצאתי את עצמי מושלך מהרכב באכזריות וככה אלפי נמלים עלי איזה עינוי ואני עוד חשבתי שאצא לראות עולם . . . .

CHEZKI16

New member
וואי אני מת...

זה מה שקורה כל פעם שאני משתמש בקונדום סליחה באמת לא ידעתי אני ממש מצטער אני לא ישתמש יותר בקונדומים!זהו!.

דר דרעק

New member
ככה לימדו אותכם

בישיבה? חשבתי שלפי ההלכה אסור לשים קונדום, שפיכת זרע לבטלה וכל החארטה הזה. באיזו ישיבה אתה לומד אני ידווח עליך.

CHEZKI16

New member
די בבקשה לא!

אני לא רוצה שהתעצבנו עלי בבקשה אל תגיד אההה די אההי

CHEZKI16

New member
וואי אני מת...

זה מה שקורה כל פעם שאני משתמש בקונדום סליחה באמת לא ידעתי אני ממש מצטער אני לא ישתמש יותר בקונדומים!זהו!.

Undertaker2003

New member
מיומנו של אדולף

לאחר המקרה המחריד: "שיט עוד יהודי לא יראה עולם..."

למעלה