מיומנה של נערה

עיניים

New member
מיומנה של נערה

קיץ 1969. היא נערה בת 17 העושה את דרכה מבית הספר לכיוון ביתה, דרך שדרת עצי הברוש בחברת שלוש מחברותיה, נערות תיכון עליזות, הולכות ומפטפטות בהתלהבות, מחליפות חוויות מהמסיבה שהייתה ביום שישי האחרון. מכונית "לארק" תכולה עשתה את דרכה מולן בכביש, ומה שנכרת בזיכרונה, מה שזכרה מאותו רגע, היו זוג עיניים.. העיניים הללו, כחולות, עמוקות, מדברות, עטורות בזוג גבות כהות, ננעצו בה לשבריר השניה, עד… עד לרגע בו חלפה המכונית על פניה. היא נותרה על עומדה, ותחושה מוזרה אפפה אותה… זרמים לא מוכרים עברו לאורך גופה. היא חשה שמשהו קורה לה… כל אותו יום לא הרפה ממנה מראה העיניים, ומבטן רדף אותה ללא הרף. ביום המחרת, ובימים שלאחר מכן, מצאה עצמה מקפידה לחזור לביתה באותה שדרת ברושים, באותה השעה בדיוק, מחפשת בעיניה את תכול המכונית ואת כחול העיניים. הרגשת התסכול הייתה תוקפת אותה כל אימת שהגיעה אל השביל המוביל לביתה, ושוב לא הצליחה לראותו. חום מוזר הציף אותה כשהעלתה בזיכרונה את המבט שהיפנט אותה, ותחושות חדות של ריגושים עלו בגבה. אט אט החלה לחלחל לתודעתה התובנה, שמבלי להכיר את האדם המסתתר אחרי אותן עיניים, מבלי לדעת עליו דבר, היא התאהבה בו בכל מאודה. זהו להפעם. על קצה המזלג, רק בשביל הטעם,,,,
מזכיר לכן משהו, בנות? אולי זה על האפניים? אולי על האופנוע? זה שסחב על גבו את ילקוטכן? עין
מתגעגעת לאהבה הראשונה.

האהבה הראשונה על הספסל בגן-היה

פעם שיר כזה אני זוכרת את המדריכה שלי בקייטנה בכיתה ג אני חושבת שלימדה אותנו את השיר ואח"כ המרכז של הקייטנה אמר לה שזה לא שיר לילדות קטנות האהבה הראשונה על הספסל בגן או שזה היה הנשיקה הראשונה? הייתי כה תמימה ילדונת עם צמה והוא נשק לצמתי נשק לי והסמיק... אני ממש לא בטוחה שאלו המילים אבל זה מה שאני זוכרת מהשיר...

magy

New member
הנשיקה הראשונה

על הספסל בגן... גילה אַדרי.......קרית מוצקין.....לשעבר אֶדרי זמרת של שיר אחד........ עקרת בית.....או משהו כזה.......כתבה בערוץ המקומי ..... זהו..........

אוחחח לאן עיניים סחפה....

לאהבה הראשונה ... לא זוכרת את האהבה הראשונה שלי.. היו המון .. אפילו בגן.. אלחנן, אריה ואודי, דובי, יאיר ומשה... אלביס, קליף וריקי נלסון... ואפלו השכן מלמעלה - אביגדור.. בת 16.5 התאהבתי קשות ברולנד , סטודנט לרפואה - מחו"ל, איתו חוויתי נשיקה ראשונה בטיילת. והיו ראובן ואיצ´ה עד ש....... בגיל 17.5 הלכתי עם חברה למסיבה, היא הכירה את דוידי ואני את מוטי חברו, מוטי ואני רקדנו כל הערב - וקבענו ליום שישי... ביום שישי ב-21.00 בערב... עמד בדלת דוידי, מוטי ודוידי החליטו להתחלף !!!!!!!! חצופים שכמותם ! וכל השאר היטוריה, אחרי 3 חודשים התארסנו ואחרי 9 חודשים - חתונה !

לפעמים שוה לתפוס יזמה בשביל

לתפוס את היפה בנשים לא? אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך למכביר? כי אם לא זה הזמן

קניה

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

לראות את כולכם מתענגים על אהבתכם הראשונה זה נחמד, ולכן גמאני מתה לכתוב על אהבתי הראשונה, בגיל מאד צעיר הייתי בת 10 או משהו כזה בכיתה ה והיה ילד בכיתה תימני קטן וחמוד עם חיוך מתוק שכל הזמן רק רצה לנשק אותי ואני כמובן נורא התביישתי ולא הסכמתי עוד בכיתה ג´ הוא היה איתי בהצגה משותפת שהשתתפנו יחד וכבר מאז הוא כל הזמן חיפש אותי ואני כל הזמן עם תרוצים שפחדתי פחד מוות מה זה מה פתאום נשיקה. ושנים לאחר מכן שכבר לא גרתי בסביבה ועברתי לעיר הגדולה חולון והתגיסתי לצהל ומי שירת לידי בבסיס סמוך אלי אותו ציון הקטן אבל כבר לא כל כך חמוד נמוך שמן עגלגל אמנם עם אותו חיוך אבל מדובשן ואני בתמימותי הרבה גם אז השתדלתי יותר לא להכיר ולא לדעת ,כזו מגעילה, זה כבר לא היה מענין יותר אני שאני לא כל כך גבוה פתאום יותר גבוה ממנו והוא נשאר גוץ שמנמן ודוחה וכמובן גם הפעם לא זכה לנשיקה הנכספת ועם השנים לאחר כבר נישואי לפתע יום בהיר גרתי כבר ברחובות עבר לידי איש שמנמןנמוך ומדובשן עם החיוך המתוק שלו "שלום זהבה מה שלומך" ואני אומרת לעצמי זה הוא לא יכול להיות זה הוא נראה כמו אבא שלו בגיל יותר צעיר פשוט לא יאמן האם זה אותו הילד מכיתה ב´ מאותה הצגה שחזרתי הביתה והסתכלתי בתמונות מאותה הצגה וראיתי רק את החיוך המתוק שלו זה כל מה שנשאר מאהבתי הראשונה חיוך מתוק והיום ביושבי פה ברחובות פגשתי משהו שסיפר שהוא כבר לא איתנו הוא כבר משקיף מעלי מלעלה שם ואני מקווה שהוא עדיין עם אותו חיוך מתוק כי זה כל מה שנשאר לנו ממנו.

אטיוד5

Active member
when you kiss me I stay kissed

זוכר את השורה הזאת מאיזה שיר? שר לואי ארמסטרונג

magy

New member
תקשיב פעם ל-

Kiss of fire כשלואי שר......עם הקול הסדוק - צרוד שלו..... זו חוויה

אטיוד5

Active member
עיניים כחולות, זה אני על בטוח

רק מה, בקיץ ההוא חרשתי את הגבעות בהר הנגב עם ג´ריקן 15 ליטר על הגב או מ.ק ניווטים בנבטים ולא היתה לי סטודיבייקר
אבל מוכן לשחזר לך את החויה מחר בשדרה שעה 14:15 אני עובר שם על טוסטוס מנמיך הילוך לכבוד המאורע מסיר את המשקפי שמש ותראי את הכחול בעיניים ובראש

עיניים

New member
על טוסטוס

אני מוכנה להתפשר, על שיער שחור - לא ! אז,,, מחר אלבש את חצאית הפליסה הכחולה, את חולצת התכלת, (התלבושת האחידה), אקשור את זנב הסוס בסרט, אעמיס את הילקוט על הגב, ואצעד בשדירת הברושים - ל ק ר א ת ך . קבענו? בינתיים - לקחתי לי יום חופש, ואני בדרכי לשוחח עם הגלים....

למעלה