מיומנה של מאיה :-(

@tagel

New member
מיומנה של מאיה :-(

מאחר שכתבת זאת שם... החלטתי להעביר לכאן... סתם שתדעי שזה פורום הבית שלך לא משנה מה תכתבי...מקובל! אוהבת, תגל ============================================================= שיר שמאיה כתבה... ראי ראי שעל הקיר... ראי ראי שעל הקיר מי המכוערת יותר מכולם? את, מאיה. את ורק את. עם האזניים הגדולות והאף המכוער, לפעמים ארוך ולפעמים קצר. עם העיניים החומות והמבט המנוכר הדמעות שזולגות לך על הלחיים המדושנות עוברות לסנטר ומטפטפות לרגליים. עם הפצעים בפנים, בגב ובידיים הכתמים הכחולים שמכסים את הרגליים השריטות, החריטות, החתכים והצלקות המכוערות שאותם כולם, כולם יכולים לראות. כן, מאיה. אין כאן שאלה. את היא המכוערת הראשונה. ראי ראי שעל הקיר מי השמנה ביותר בעולם? את ורק את, מאיה מגעילתי. עם הלחיים הנפוחות והחזה הענק הכתפיים הרחבות המשולשות והצלעות המקווקוות המפוספסות. הבטן הבולטת והישבן השמן הירכיים העגולות ועצמות האגן הבולטות. הרגליים הקצרות מידיי למסה הגדולה שתמיד מלאות בצבעים משונים. הידיים העקומות עם השרירים והעור המדולדלים והשומן המרפקים הבולטים שתמיד חוטפים מכות האצבעות הקטנות והפסים שניראים מתחת לעור שהוא כזה שקוף, ומראה כל וריד וגיד ושנראה כאילו לקחו פיסות עור וזרקו על הגוף. ראי ראי שעל הקיר מי הטיפשה ביותר בעיר? את, מאיה, הטיפשה הגדולה מכולם. עם המוח החלוד ותאיו השרופים שממשיכים למות ככל שיורדים. את, שלא מסוגלת להתרכז במה שחשוב ויושבת ובוהה בקיר, עד שלא מסוגלת לראות כי המסך כולו רטוב. שתוהה שוב ושוב, ובודקת איך היא ניראת במקום לשבור את המראה ולהתעסק באמת. שיושבת במקום ומתלבטת שוב ושוב במקום לקום ולפעול בכיוון הנכון. שחושבת כל הזמן אם כן או לא, ואם בכלל ולא מבינה שהזמן כבר אזל. ובמקום לתת לרגשות שבפנים לצאת ולעשות את שלהן עוצרת אותן עמוק ביפנים דוחסת ודוחסת ומגבירה את הלחץ והחום עד שכבר אי אפשר והחבילה מתפוצצת בפנים ואז באמת כבר כלום לא נישאר ביפנים. מראה מראה שעל הקיר מי העצובה ביותר מכולם? ****************************** עכשיו אתם מבינים למה אני לא מביטה במראות? אני מפחדת שהן ישברו. סליחה אם הכבדתי במילים, אני מנסה להוציא קצת ממה שביפנים. ואולי, הייתי צריכה רק לכתוב שרע לי...וזה היה מספיק.

מאיה....

אני אספר לך מעט על עצמי.... אני עד כיתה ח`, הייתי שייך לסוג של הח`ברה האלה שנקראו אז בכיתה ``לא מקובלים``. וזאת למה? א. חשבתי שאני נראה מכוער ב. לא ידעתי לרקוד במסיבות כיתה. גם כיום אני לא יודע לרקוד (ואני מתבייש לרקוד ליד אנשים), אבל כאשר קורה ואני יוצא, אני עושה מה בראש שלי, כי כולם על הז** שלי. אני עושה מה בראש שלי כי -א-נ-י- רוצה להנות מהמסיבה, ושום דבר אחר לא מזיז לי. בנוגע לכך שחשבתי שאני מכוער, אני לא ידעתי למה, לא ידעתי מה לא בסדר, ותהיתי ותהיתי....גם בכיתה י``א וי``ב חשבתי ככה, למרות שזה כבר פחות הזיז לי. מצאתי לי את החברים שלי (שלא נחשבו ה-``קולים`` של הכיתה, אבל היו חברים אמיתיים עליהם סמכתי) לאחר סיום לימודי התיכון שלי, הייתה לי חברה. החברה שלי לא הייתה יפה, ממש לא, אבל אז כבר עברתי את השלב של ``אני צריך מישהי יפה``. לא ממש היה אכפת לי איך הבחורה שאני איתה נראית, אלא מה שהיה חשוב לי בה זה הפנימיות שבה. אהבתי אותה מאוד, מאוד, מאוד במשך שנה וחצי, ואז נפרדו דרכינו החבריות. אני עדיין בקשר עם אותה הבחורה, ואנחנו ידידים טובים, ואפילו נפגשים מדי פעם. אחרי חצי שנה של יובש הכרתי את החברה הנוכחית שלי. היא הייתה יפה בצורה לא נורמלית. ואני, שחשבתי שאני מכוער, העדפתי להתקיף את המטרה מהצד, העדפתי לבוא ולהרשים אותה כפי שאני....להיות דוגרי וכנה איתה, לספר לה מה שאני חושב, מרגיש. והיא התאהבה בי....נורא הופתעתי. אחרי זה היא אמרה לי שאני גם יפה, ואני גם התחלתי להאמין לה, ואמרתי לה שתמיד חשבתי להפך. מסקנה: כל אחד רואה את מה שבא לו לראות. את מסתכלת במראה ורואה מישהי מגעילה, אבל תאמיני לי, שיש מספר אנשים בעולם שיסתכלו עלייך ויגידו להפך. אני בטוח שאם הפנימיות שלך יפה, ואני לא מכיר אותך, אז כל אחד יוכל לאהוב אותך. תרגישי יותר טובה עם עצמך, ותגרמי לך לאהוב את עצמך. כי אם -את- לא תאהבי את עצמך, למה שאנשים אחרים יאהבו אותך? ועוד סיפור קטן (עם מוסר השכל) היה פעם איזה איש מה זה מכוער.....כל כך מכוער.....אבל קרו לו כמה דברים שמחים, אז הוא קם בבוקר עם מצב רוח מצוין, עם המצב רוח ה-כ-י מצוין שיכול להיות......והיה בטוח שהכל ילך לו היום. מצד שני, הייתה בחורה אחת, שכולם אהבו אותה, וכולם חיבבו אותה, והיא תמיד הייתה שמחה לכולם, אבל יום אחד היא קמה בבוקר, עם מצב רוח מזופת. מצב רוח חרא כזה, שבקושי רוצים לצאת מהמיטה בגללו. באותו היום האיש והבחורה נפגשו....והאיש מעודף ביטחון עצמי ומצב רוח טוב, אמר לה שהיא נראית מצוין. הבחורה, שהייתה במצב רוח חרא, אמרה לעצמה: ``וואוו, זאת המחמאה הראשונה שקיבלתי היום``, אולי נקבל את עצתו, וניפגש על כוס קפה.... מפה לשם, המסקנה היא, שאם תראי לאנשים גישה חיובית, שאת מאמינה בעצמך, ושום דבר אחר לא מזיז לך....אנשים יסתכלו עלייך בצורה שונה! ועוד דבר קטנטן......אני אתן לך את האפשרות לראות מי אני.....ותראי, שאני לא עד כדי כך ``שווה``, וגם תוכלי לראות את חברה שלי....שיפה (לדעתי) פי 1000 ממני....אבל מה, אני מאמין בעצמי ויודע שמישהי צריכה להתאהב בי כפי שאני. יום טוב לך, ובהצלחה.

מאיה....

בתור התחלה אני מבקש ממך לשקול להחליף את השם שלך לשם קצת יותר אופטימי אני אישית יאהב את השם החדש יותר מאשר ``מאיה ה``

מאיה ה

New member
תומר

קודם כל - תודה. דבר שני - אתה בכלל לא מכוער. דבר שלישי - לרוב אומרים לי שאני יפה. אני לא יודעת אם זה שאני לא מאמינה או שאני לא מרגישה ככה. כנראה שניהם. בשיר כתבתי איך אני רואה את עצמי. אני יודעת שהרבה אחרים לא רואים אותי ככה. אבל זה לא משנה את ההרגשה. וגם אני מתביישת לרקוד ליד אנשים. כנראה ביטחון עצמי נמוך. ויש עוד סיבות שאני לא אפרט כרגע. אני עייפה, אולי נדבר מחר. ואם כתבתי שטויות - סלח לי, זה העייפות. דרך אגב, מה עדיף: מאיה ה, או מאיה הפרה? מאיה הפרה.

מאיה

מה רע ב-סתם ``מאיה``....? ואם אנשים אומרים לך שאת יפה, אז תקבלי את זה בתור מחמאה..... או שתנסי להסתכל על עצמך בצורה שונה. את לא כתבת שטויות, אך נראית מעט מעט מבולבלת....... נשתמע.....היום? :) יום נעים.

מאיה, תהיי קצת יותר יצירתית...

מאיה הפצצה, מאיה החמודה מאיה שלא אכפת לה, הדבורה מאיה, חמודה בשם מאיה, מאיהווו יש הרבה שמות שהם בטח לא תפוסים....:) העיקר שיהיה שם מעט יותר אופטימי :) והוא לא חייב לכלול את השם שלך, אולי דמות שאת אוהבת (טוב, זה כבר רעיון שלי...אבל בכל זאת), תני לדמיון שלך להתפרע, ותהיי אופטימית

מאיה ה

New member
רות - קיבלתי. אבל......

אני לא מצליחה לשנות את השם ברישום. מישהו? עצה? הוראות? הפרה מאיה

למעלה