לד"ר יעל - בעניין המיומה
ד"ר יעל יקרה וחביבה - לאור הפירוט של עיסוקיך, (ואמנם, אנחנו מכירות מאתר זה בלבד) - מתפלאה אני שאת ממליצה רק על דיקור, ואם לא יעזור - לפנות לניתוח, שסיכון רב מאוד בו. הסיכונים, שידועים לך , כמובן, מתחילים בלחץ ומתח לקראת תהליך בו נמצאים בפסיביות מוחלטת, לפני וגם בהרדמה, ולאחריה. בשיטות המערביות-קונבנציונליות הרי מטפלים רק באיבר הפגוע, ואין מרפאים אותו ולא כלום. הסיבות ההתחלתיות - שאינן רק ברחם, בו התפתחה המיומה - אינן מטופלות. גישה זו, ידועה, שהיא, לכן, גם פתח לבעיות נוספות. היות והסיבות שגרמו, מלכתחילה, תחפשנה פרצה אחרת. ומה באשר לאפשרות שתהיה תקלה כלשהי - גם כאשר יהיה זה הטוב שברופאים, שהוא רק בן-אנוש גם הוא. והלא גם בעיסוקיך יש מגוון רחב יותר של תחומי טיפול. ואם לא את - ב"ה ישנם מאות רבות של מטפלים נהדרים בארץ, שבוודאי ייאותו לסייע, כך או אחרת. גם אם תתעלמי ממני, למרות שציינתי, שיש לי ניסיון פרטי עם עצמי - מיומה, ציסטות, דופנות מעובות מדי, רמה הורמונלית ירודה ביותר - כל הללו באו על מקומם בשלום ובהצלחה לבריאות טובה יותר - לפני כ15 שנים ועד היום הכל מצוין. וסייעתי גם לאחרות עם כל המערכת המינית הנשית, או חלקים ממנה. ובצמחי-מרפא למשל יש תשובות נפלאות לכך. למרות שטובים ומקצועיים שפניתי אליהם, לא חפצו לסייע לי, בשל חוסר ניסיונם, גם כשהצעתי להם להיות המטופלת הראשונה בעניין זה. אני מכבדת אותם מאוד על יושרם. ובהיותי מאמינה באמונה שלמה ובלתי מסתייגת בריפוי טבעי אמתי - "אם אין אני לי - מי לי ? " ו "יגעת ומצאת - תאמין ". ואכן מצאתי בכוחות עצמי ולפי הבנתי לגבי בריאות וחולי. והתוצאות הגיעו . ושמחה אני לשתף אחרות ולסייע למי שמוכנה לשתף פעולה עם הדרך של ריפוי טבעי, שכידוע, איננה דרך פסיבית (כמו ניתוח, למשל). ושמחה אני גם לסייע לגברים עם הבעיות שלהם. לכל בעיה/חולי/צרה/מצוקה ומיומה - שהתהוו בתהליך טבעי - לדרך הטבעית יש את מלוא הפתרון. וזו איננה רק תיאוריה של - כבר מימשתי תפישה זו, הלכה למעשה, במצוקות גוף קשות אחרות. בורא העולם נתן לנו את כל הבעיות - וכבר ייצר גם במקביל את כל הפתרונות. ותודה לבורא העולם. חומר למחשבה וכל טוב לך ד"ר יעל היקרה והמכובדת, שלומית