מיומה

מיומה

אני בת 38 אמא ל2 ילדים לא מתכננת להכנס להריון שוב. ,יש לי מיומה ברחם שתופסת מקום מרכזי.נאמר לי כי אין מנוס מנתוח גם בגלל דמם חזק בזמן מחזור וגם בגלל המוגלובין נמוך(7)ופריטין נמוך גם כן למרות נטילת ברזל. השאלה אם אין פתרון ברפואה הטבעית שאפשר להסתייע בו כדי להמנע מנתוח?

Besomet

New member
אני ממליץ לך לפנות

למטפל ברפואה סינית אם אין צורך בניתוח חירום כבר עכשיו. אם אפשר להמתין אפילו שבועיים, אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול אצל מטפל ברפואה סינית. יש בתפוז פורום רפואה סינית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2183&r=1 את אחד המנהלים שלו אני מכיר באופן אישי וסומך על יכולותיו.

מיומה - ריפוי טבעי

כל בעיה/חולי/צרה/מצוקה , שמתהווים בדרך הטבעית - ולאפילו למצב הגרוע ביותר - פתרון טבעי ישנו וקיים ומצוי ואפשרי !!!!!! מיומה ברחם - בעברית: שרירן - ניתן לריפוי. ישנם מזונות צמחיים רבים שעושים את המלאכה מצוין. יחד עם זאת יש להימנע ממאכלים אחרים מסוימים. כמו כן, שילוב של דמיון מודרך, תנועה גופנית ועוד. הדרך לריפוי צריכה להיות מותאמת אישית אליך, לפי הנתונים הנוספים הפרטיים שלך. אני מאמינה גם בדרך שבה את מבינה מה עומד בפניך וסבלנות מתאימה לדרך הטבעית, שכמובן, ארוכה יותר - אבל, בזהירות מתאימה - בטוחה היא ומביאה את גופך ונפשך לבריאות טובה יותר, בהווה ולעתיד. אשמח תמיד להוסיף עוד מניסיוני. היות ואני אוהבת אתגרים ריפויים - במיוחד בתחומים שאחרים אינם מוכנים לקחת אחריות. אמנם, יהיו מצבים בהם אפנה לטובים ממני, בתחום כזה או אחר. ויש, שכדאי לשלב שיטות, גישות ומטפלים, שמשלימים זה את זה - והמטופל, כמובן, מרוויח בריאות טובה יותר - והלא זה ייעודנו לאורך כל הדרך. המשך יום טוב לבריאות טובה יותר ומהנה, שלומית

0 אור 0

New member
הייתי שמחה לדעת

איך הטיפול בשיטת בייטס מכשיר אותך להציעפתרונות תזונתיים - בפרט כאלה של כביכול ידע מסתורי ששמור בדיייך, ואנשים צריכים לשלם לך על מנת לקבלו.

שמחה לשתפך לבקשתך הצודקת

שלאור מה שהופיע בחתימתי היה רק חלק מתחומי עיסוקי. היה בכוונתי לעדכן את הכתוב. אך, נשמט ממני הענין. הערתך-הארתך האירה לי הצורך ועוררתני לבצע את השלמת הכיתוב. מקווה, שעתה תראה לך יותר, תגובתי גם לענין המיומה ועוד. למשל, עומס במערכת העיכול של כמות ו/או איכות עלול - אמנם, לא תמיד -לגרום לליקויי ראיה ולמחלות עיניים. מכאן, למשל - הדרך לתיקון ולריפוי חייבת לעבור גם בענייני תזונה וכדומה. באשר ל"ידע מסתורי ששמור בידייך" :- אינני יודעת כיצד הגעת למסקנה שכזאת. אין לי בכלל סודות מקצועיים. אני מתנדבת לחלקם גם ללא תשלום. וסבורה אני שגם את מתפרנסת מ-משהו-כלשהו ? אלא, שכתשובה התחלתית לבעיה, שמעלים בפורום אנשים נכבדים, שאיננו מכירים אותם ואת כל סיפורם (ולפעמים רק קצה ענין) - נראה לי מתאים לתת כיוון לפתרון. אם וכאשר, ירצו תמיד אשמח להוסיף ולפרט. גם בגדר גבול האחריות שנראית לי - וגבולותי בסך-הכל רחבים מאוד. ובסך-הכל, נראה לי, שכולנו מסכימים אודות מצבים ובעיות שרק בפגישה אישית ניתן לסייע בפתרון - לא כן ? מקווה שהצלחת ליישר את ההידורים. תמיד אשמח לשמוע ביקורת וממנה להיבנות - זו דרכי בחיי והרווחת מגישה זו עולם ומלואו בשמחה ובטוב-לבב. בברכת הצלחה ובריאות איתנה תודה בכל לבי על תשומת-לבך היקרה וליל מנוחה שלומית

יעל ND

New member
אל תשכחי, שניתוח הזה בלתי הפיך

נכון, שהיום מסיבות שלך את אומרת, שאת לא רוצה ילדים יותר, אבל את אשה צעירה ויש לך רק 2 ילדים, ודעתך יכולה להשתנות. לכן, לדעתי, יש מקום להשתדל ולטפל במיומה. הטיפול המתאים כאן - זה דיקור. ואם לא יעזור - אכן אין מנוס אלא ניתוח. בכל מקרה, לא כדאי לך לדחות את העניין, כי דימומים זה דבר מאד לא בריא.

לד"ר יעל - בעניין המיומה

ד"ר יעל יקרה וחביבה - לאור הפירוט של עיסוקיך, (ואמנם, אנחנו מכירות מאתר זה בלבד) - מתפלאה אני שאת ממליצה רק על דיקור, ואם לא יעזור - לפנות לניתוח, שסיכון רב מאוד בו. הסיכונים, שידועים לך , כמובן, מתחילים בלחץ ומתח לקראת תהליך בו נמצאים בפסיביות מוחלטת, לפני וגם בהרדמה, ולאחריה. בשיטות המערביות-קונבנציונליות הרי מטפלים רק באיבר הפגוע, ואין מרפאים אותו ולא כלום. הסיבות ההתחלתיות - שאינן רק ברחם, בו התפתחה המיומה - אינן מטופלות. גישה זו, ידועה, שהיא, לכן, גם פתח לבעיות נוספות. היות והסיבות שגרמו, מלכתחילה, תחפשנה פרצה אחרת. ומה באשר לאפשרות שתהיה תקלה כלשהי - גם כאשר יהיה זה הטוב שברופאים, שהוא רק בן-אנוש גם הוא. והלא גם בעיסוקיך יש מגוון רחב יותר של תחומי טיפול. ואם לא את - ב"ה ישנם מאות רבות של מטפלים נהדרים בארץ, שבוודאי ייאותו לסייע, כך או אחרת. גם אם תתעלמי ממני, למרות שציינתי, שיש לי ניסיון פרטי עם עצמי - מיומה, ציסטות, דופנות מעובות מדי, רמה הורמונלית ירודה ביותר - כל הללו באו על מקומם בשלום ובהצלחה לבריאות טובה יותר - לפני כ15 שנים ועד היום הכל מצוין. וסייעתי גם לאחרות עם כל המערכת המינית הנשית, או חלקים ממנה. ובצמחי-מרפא למשל יש תשובות נפלאות לכך. למרות שטובים ומקצועיים שפניתי אליהם, לא חפצו לסייע לי, בשל חוסר ניסיונם, גם כשהצעתי להם להיות המטופלת הראשונה בעניין זה. אני מכבדת אותם מאוד על יושרם. ובהיותי מאמינה באמונה שלמה ובלתי מסתייגת בריפוי טבעי אמתי - "אם אין אני לי - מי לי ? " ו "יגעת ומצאת - תאמין ". ואכן מצאתי בכוחות עצמי ולפי הבנתי לגבי בריאות וחולי. והתוצאות הגיעו . ושמחה אני לשתף אחרות ולסייע למי שמוכנה לשתף פעולה עם הדרך של ריפוי טבעי, שכידוע, איננה דרך פסיבית (כמו ניתוח, למשל). ושמחה אני גם לסייע לגברים עם הבעיות שלהם. לכל בעיה/חולי/צרה/מצוקה ומיומה - שהתהוו בתהליך טבעי - לדרך הטבעית יש את מלוא הפתרון. וזו איננה רק תיאוריה של - כבר מימשתי תפישה זו, הלכה למעשה, במצוקות גוף קשות אחרות. בורא העולם נתן לנו את כל הבעיות - וכבר ייצר גם במקביל את כל הפתרונות. ותודה לבורא העולם. חומר למחשבה וכל טוב לך ד"ר יעל היקרה והמכובדת, שלומית

יעל ND

New member
לשלומית

כשאני אומרת "טיפול בדיקור", מובן מאליו מבחינתי, שאני אשלב עוד המון שיטות מתחומים אחרים לטפל בכל הבעיות שיש אצל הגברת. על טיב מצבה אוכל ללמוד רק אם וכאשר הגברת תגיע אלי לטיפול (ולא מדובר על כך בכלל, היא רק שואלת אם יש טיפול). זה כמו שאת אומרת: "סלט אגבניות". מה יש שם רק אגבניות? - לא. אבל אגבניות הן המרכיב הדומיננטי. אעריך מאד אם השאירי לי את הזכות לטפל כפי שאני מטפלת ואת הזכות לענות כפי שאני עונה - בדיוק כשם שאני אני משאירה לך זכות לטפל ולענות כדרכך. אני מקצה זמן מלוח זמני העמוס מאד, מהידע ומהניסיון שלי על מנת לעזור לאנשים ולא בכדי להיכנס לעימותים מיותרים שאינם תורמים לרולשי הפורום. כל טוב, ד"ר יעל טוקצ'ינסקי

תשובה מפורטת

ד"ר יעל היקרה והמכובדת - אדרבה, התכוונתי, שאכן יש לך הרבה מה להציע - כפי שראיתי ממיומנויותיך. וודאי שזמנך יקר וחשוב ומועיל. לעניות דעתי, ומניסיוני הפרטי - ישנם העוסקים בתחומים רבים - אבל יתרכזו בטיפול רק בדיקור סיני, מסיבות שונות שלהם. אנשים שאינם מבינים מאומה, או מבינים ויודעים מעט בענייני ריפוי טבעי - וכמו שכתבת, שאינם מבינים בסלטים - לא ידעו שסלט עגבניות מורכב, בדרך כלל גם ממרכיבים נוספים. ואם היה להם, או למישהו שהם מכירים ניסיון רע מטעימת עגבניות בלבד, יתרחקו מסלט שכזה. כך, יפסידו, אולי, עולם ומלואו בגלל דעה קדומה. לכן, אני חושבת, שאולי אנחנו העוסקים בריפוי טבעי, כן ניתן לפונים מידע יותר מפורט וברור כמה שאפשר - אמנם, מבלי להתחייב באופן וירטואלי - כל עוד אין מכירים את האדם מקרוב ומצבו באמת - ומבינים, כל אחד על פי ידיעותיו וגישתו והבנתו, מה ראוי לעשות וכיצד ניתן לסייע ואם לאו. סליחה אם פגעתי בך וגזלתי מזמנך היקר. בהצלחה בייעודך וקיץ בריא ונעים וקל, שלומית

טיפול באולטראסאונד

טיפול לא פולשני, ללא הרדמה, ללא אישפוז וללא תופעות לואי. אחרי הטיפול יורדים מהמיטה והולכים הביתה. נעשה בתל-השומר. אינפורמציה נוספת באתר הזה. עניתי לך כבר במקום אחר אבל חשוב לי שאנשים ידעו על הטיפול הזה אז אני עונה לך שוב פה. כל טוב עירית

למעלה