מיומה - דחוף!

qwert3

New member
מיומה - דחוף!

בדיקת רופא מצאה מיומה בגודל 2 ס"מ. לאחר קיום יחסי מין היה לי דימום בסדר גודל של מחזור, עם קרישי דם ומעט כאבים (ובוודאות המחזור הסדיר היה אמור להגיע כשבוע וחצי לאחר מכן). מדוע זה קורה? מה אפשר לעשות בנדון? האם יתכן מצב של כניסה להריון ועדיין דימום בעקבות המיומה? מודה על התשובות ויום טוב!

פּוֹנְג

New member
עד כמה שאני יודעת

יש סיכוי שמיומה מדממת עצמה "למוות" זאת אומרת יוצאת מהגוף. אבל זה לא מחייב. לא ידוע לי על מיומות מדממות , אבל זה לא אומר שאין כאלו (אני פשוט לא יודעת) את אומרת דימום סבדר גודל של דימום המחזור שלך, אבל זה לא אומר כלום בנוגע לסדר הגודל (רק לך
) כי אצל כל אחת הדימום הוא שונה. אז אם זה דימום קצר , ואם את בזמן הנכון של החודש, אז אולי זה דימום השתרשות? (מה אכפת לי להיות אופטימית בשבילך?
)

qwert3

New member
תודה מתוקה

על האופטימיות. שמחת אותי. לגבי השתרשות - אחרי כמה זמן מרגע הקליטה (מפגש הביצית והזרע) מתרחשת ההשתרשות? הדימום היה קצר (יומיים) אבל די כבד. אני מאוד מקווה שהאופטימיות שלך במקום...

qwert3

New member
מקפיצה - יש עוד שאלה

בתגובה לפונג. אחרי כמה זמן מרגע הקליטה (מפגש הביצית והזרע) מתרחשת ההשתרשות? ומהם הסימנים לכך?

קובולט

New member
ננסה לענות על השאלה השניה

הי טוב למיטב הבנתי ההשתרשות מרגע מפגש כמו שהגדרת יהיה בין היום העשירי ל12 דרך אגב לא תמיד זה קורה ואז מקבלים מחזור
מכיון שכך רק ביום ה28 למחזור ה14 לאחר הביוץ המפגש במחזורים סדירים אפשר לראות או מחזור
או השתרשות
או כלום ואז זה או איחור מעצבן
או הריון
בדיקה פשוטה תסיים לך את כל הדילמה ולהשתין על מקלון זה קל המון בהצלחה

עד כמה שאני יודעת

ההשתרשות קורית בין הימים ה-8-12 מהביוץ ורק אז מופרש לדם ולשתן ההורמון שאומר "יש הריון". לכן אין טעם לבצע בדיקת הריון לפני היום ה-12 מהביוץ. יש מאמר על הסימנים להשתרשות. משום מה אני לא מצליחה לראות אותו. מקווה שזו רק בעיה במחשב שלי. (תחת מאמרים, קטגורית אחרי הביוץ) בכל מקרה הסימנים להשתרשות הם שונים בין אחת לשניה.

למעלה