מיוחדת- פרק 12- זוג 24/7

YossihNew

Well-known member
|לב||יעני|

אז איך מאיה וירדן יצליחו עם המשימה של ינאי שמעמיד פני אושר פטנגה?

מה גידי יעשה אחרי שישמע על הפרידה של אלונה מאסף?

האם יולי תצליח לאחות את ליבה השבור וגבותיה היפות?

ולמה שגיב מלחיץ את ירדן?

YossihNew

Well-known member
מה קרה לך, זה פושע רציני והוא סוחט אנשים להמשיך עם השליחויות. לא הבנתי עוד מי זה רוני... יופי, עילי, עשית טעות רצינית כשהחלטת להתריע בפני המשטרה. תאמין לי, נדפקת.

תגידו, זאת מיטל טרבלסי על הקיר? בטח, בטח, כאילו אתם נועה ובן. תגיד, ינאי, למדת מאושר יחזקאל פטנגה?

שלום, אחות יפה של אישה יפה יותר. תתבייש לך, ירדן. ככה אתה פגעת באישה יפה כל כך. אימא גם מרוויחה מהקונספירציה, חכי חכי, אני אחשוף היום את הקונספירציה. תראי, ברור שהוא יברח, הבחור נבהל, הוא לא האמין ששפר מזלו כל כך. הוא בסך הכול שיבוט. נכון, למה מי הוא בכלל?!

גם מעבר דירה... איזה עצב.

ברור שזה לא בלי סיבה, היא אישה יפה. איך אי אפשר להרגיש אליה משהו, אתם ראיתם את הגבות היפות שלה? טוב, גם למאיה יש מישהו מהצד.

וכרגיל בר שחקנית מצוינת.

מסכנה, אלונה. מסכנה מאוד.

יופי, עילי, רק חכה כי בטח יקרו צרות.

היא זמרת, אם אני לא טועה. הילולה? אוקיי... שיר סתם מדברת כמו אוטוסטרדה. ברור שאתה בעצבים עליה, אתה לא סומך עליה מהבית. עלק לא זוכר...

כן, אתן שותפות לדירה! לא הגיוני שלא תספרי לה! כן, היולי הזאת יפהפייה מאוד. והנה היא פוזלת הצידה...

מאבקי כפולה. הכי כואב. מעניין מה ינאי חושב.

הוא ראה אותך מחייג, טמבל!

עילי במצב בעייתי בזמן האחרון. נפרדנו. תראו עד לאן הגענו. אני תמיד המוזר. גם אצלכם אני המוזר. אה, להפליג. ככה זה נקרא היום! מגניב. עילי, מטורללת שמצליחה להסתיר שהיא מטורללת מתחילה איתך.

יש מערכונים כאלה. של בעלי מקצוע אם הם היו כנים. אה, הוא הכין לה הפתעה? פראייר.

היא מפלרטטת. זה ברור. שיר ה... הורה הזאת.

כי הוא פרש. צפוי כל כך. אני בצד של אסף. אני לעולם לא בצד של אוטיסטים של משחקי מילים. זה מטופש.

זה לא ההוא? רוני? זה עומד להתפוצץ.

הוא סיפר לה? יפה. בר חכמה כרגיל.

והנה בא האגב. ילד בית עץ מניאק. גם ככה אף פעם לא חיבבתי אותך!​

למעלה