*מיואש סופית*

eranmc

New member
*מיואש סופית*

פאירוול מספר 3 - Agnitum - כושל! או.קי הייתי עם ה Agnitum והוא האט לי את המחשב בצורה מדיהמ וחסם לי גישה להמון אתרים. ZONE ALARAM לא נתן לי הלתחבר לאירנטנט SYGATE קרס שפרצו... KIERO אני לא ידוע להשתמש HELP!!

ofermat

New member
תן עוד פרטים לגבי SYGATE

או צור קשר ב ICQ יש לי את הFIERWALL הזה והוא עובד פצצה

רש

New member
בענין ה SYGATE

לאחרונה עברתי ל SYGATE ואומנם אחרי כמה בעיות בקינפוג התוכנה עובדת ממש טוב. יש אומנם כמה בעיות מבחינת הבנת הנושא כאשר אני מנסה להשתמש בפונקציות מתקדמות שהתוכנה מציעה. מעבר לכך נוכחתי בתופעה מעניינת שנראית לי מוזרה. תוך כדי גלישה באתר מסוים נעשה נסיון תקשורת מהמחשב לרשת דרך פורט חסום. קבלתי הודעה שהאקספלורר נחסם וזהו זה. האיקון הפך לירוק קבוע ולא הגיב לנסיון להכנס דרכו לתפריטים . מעבר לכך ניסיתי להעלות אתר אחר עם אותו אקספלורר ואומנם האתר עלה למרות שדקה קודם הפייר וול חסם את האקספלורר. זה נראה לא טוב, חסום זה חסום ואין פשרות. חוץ מזה הפייר וול היה תקוע ולמעשה הפסיק לתפקד כפייר וול . יש הסבר לתופעה הזו.

ofermat

New member
יש הסבר

הSYGATE חוסם תקיפות של IP מסויים למשך זמן מוגדר למשל 30 דקות כל נסיון תקשורת עם הIP הזה לא יצליחו חוץ מזה קורה שלעיתים נדירות מאוד הוא נופל או נתקע אין מה לעשות נגד בגים של תוכנות אבל מה שכן אני יכול להגיד מנסיון שהוא עובד יפה לאורך זמן ובצורה יציבה לעומת FIREWALL אחרים גם הטובים כמו של NORTON

זוהר פ

New member
אני יכול לעזור לך טיפה עם ZoneAlarm

לך לחלון של Security ותשנה את הרמה לבינונית אצלי היתה רמה גבוהה והוא גם לא נתן לי להתחבר מקווה שזאת הבעיה ושזה עוזר. גם אצלי Sygate קרס, ואצל עוד מישהו מהפורום. מעניין למה זה דווקא אצלנו

uzi2

Active member
אני לא חושב שיש מנוס

מקריאה מסודרת של ה- help. בעבר אמרת שלא קראת אותו ממש, אלא הפסקת בשלב ראשוני. קל לקנפג פיירוולים לא נכון וע"י כך לנטרל חלק מההגנה או לחסום שרותים לגיטימיים. לכן חשוב להבין מה עושים ולקרוא את קבצי העזרה, ואפילו להעזר בפורום לגבי הקונפיגורציה.

רש

New member
לעוזי

אני לא יודע אם ההערה שלך מכוונת אלי , איך שלא יהיה אני לא משויך לאלה שקוראים כל שורה בהוראות לפני ההפעלה אלא כשיש בעיה. מכל מקום רציתי לשאול בקשר ללוגים של SYGATE. ראיתי שיש תקשורות של האקספלורר בפורטים כמו 3 443 ואולי גם אחרים. בקינפוג הצבתי לאקספלורר תקשורת בפורט 80 וכך נוצרות מידי פעם בעיות של חסימה. עד כמה שהבנתי מדובר באתרים מאובטחים או כאלה שאני רשום אצלם. שאלה שניה ואחרונה להיום היא מדוע תוכנת דואר מחייבת איפשור של תקשורת ICMP בנוסף לפורט 110.

uzi2

Active member
ההערה שלי מתייחסת בראש

ההערה שלי מתייחסת בראש ובראשונה לערן שמדווח שהוא לא הסתדר עם שום פיירוול, אבל היא נכונה להרבה אנשים. פיירוול איננו דבר טריויאלי. פיירוול זה לא דבר שאתה מתקין ושוכח ממנו, ויודע שהוא יעשה את העבודה. בקשר ללוגים, אתה מדבר על destinatrion ports, אבל להבא ציין האם אתה מדבר על פורטים בצד של המחשב שלך או בצד השני. פורט 80 הוא הפורט הסטנדרטי של HTTP (קרי WWW), פורט 443 הוא הפורט הסטנדרטי של https שזה HTTP over TLS/SSL, כלומר HTTP לאתר דרך תקשורת מאובטחת. פורט 3 לא נראה לי רלוונטי לעניין. עקרונית לפעמים גם משתמשים בפורט 8080 (פרוקסי או שרת משני), והכל מדובר על פורטים בצד השני - לא על פורטים בצד שלך. לא ידוע לי שתוכנת הדואר מחייבת תקשורת ICMP. למיטב ידיעתי תוכנות הדואר לא משתמשות בזה. תוכל לתת עוד פרטים?

רש

New member
קינפוג SYGATE

ניסיתי לשחזר את התופעה שכתבתי עליה שתוכנת הדואר מאלצת אותי לאפשר יכולת להוציא ICMP כתנאי להפעלת המייל. לא הצלחתי בניסוי ואומנם מה שראיתי היה מקרי וכנראה שאין תנאי להפעלת תוכנת דואר באיפשור ICMP. האם אתה מאפשר לתוכנות שימוש בכל פורט או מגביל אותם לפורט המקובל ואופיני לאפליקציה. אם לא קשה תציג את אופן הקינפוג שלך מבחינת איפשור פורט מקומי ואיפשור ICMP לתוכנות השונות.

רש

New member
נסיון

מתוך טעות שלחתי את הטופס הזה . מנסה לבדוק מה אפשר לעשות איתו. מתנצל על הטעות.

eranmc

New member
טוב עדכון רע מאוד

אחרי שמחקתי את ה AGINTUM מת לי המחשב וזה מחק לי קבצי DLL...

למעלה