מיואש לחלוטין

Orinio

New member
מיואש לחלוטין

על סף ייאוש, אינני יודע מה לעשות. אני פשוט לא יודע מה אני רוצה ללמוד ולעסוק בו. אני בן 29, בעל תעודת בגרות-ללא מתמטיקה. כרגע אני עובד בתחום השירות ומאסתי בו.

מעולם לא ידעתי במה אני רוצה לעסוק. עשיתי מספר אבחונים, האחד במכון מקצועי בו נאמר לי כי אני מתאים לתחום המחקר-בלשנות ומידענות-בעל תשומת לב לפרטים ובעל אוזן טובה לשפות ודרך לשכת התעסוקה בו נאמר כי אני מתאים לקורס הנה"ח וניהול מחסן ממוחשב.

קצת פרטים על עצמי:

אני אוהב לצפות בתכניות אקטואליה ולקרוא מדי פעם מאמרי דיעה הקשורים לפן הפוליטי. רוב הספרים שאני קורא הם על היסטוריה וחברה. אני אוהב לפעמים להביע עצמי בכתיבה ולשים לב לפרטים הקטנים. עם זאת יש לי אוזן קשבת עד גבול מסוים. לאחר כמה שנים בסביבת עבודה רועשת הגעתי למסקנה שאני רגיש יחסית לרעש חזק.

האם אפשרי להסיק מסקנות ומקצועות מכל הסלט הזה?

YuvalGivon

New member
לעשות סדר

שלום לך ,
יש רבים כמוך . אין לך להתייאש , רק לעצור ולעשות סדר בראש ובלב . שם המשחק הוא לעשות שילוב נכון בין היכולות\כשרונות והרצונות. לא כל מה שתצליח בו בהכרח תאהב ולא כל מה שלבך חפץ הוא מספיק ברור ואמיתי. לכן צריך לעשות עבודה אישית של ברור הרצונות והיכולות . מה שכתבת לא יספיק לעזור לך .גם האבחונים הם כלי עזר אבל תורף הענין הוא לחשוף יותר מה תרצה , מה יהיה לך טוב ומתאים. מה היית רוצה לעשות באמת , מה בעבר נתן לך סיפוק והיה שיא מבחינתך , מה העיסוקים שאתה אוהב אני חייב להיות כנה איתך לדעתי זה קשה לעשות לבד .ממליץ על שיחות עומק עם מאמנים המתמחים בהכוונה לקריירה . זה יכול להיות בטלפון ויכול להיות קצר . בהצלחה יובל גבעון

מסכימה עם יובל

כדי לדעת באופן ברור מהם הרצונות האמיתיים שלך ומהן נטיות לבך, וגם להיות שלם, בטוח ושלו איתם,
חשוב לעשות עבודה יותר מעמיקה מאבחון "חיצוני".

למעלה