מיואשת...

supermay

New member
מיואשת...

אני בת 21 ועדיין לא היה לי חבר. פשוט אין לי מזל באהבה, כך נראה... אולי תוכל להסביר לי מה קורה או לעודד אותי שמתישהו המצב ישתנה? נולדתי ב- 21.05.80 בשעה 15:15 בקייב, אוקראינה. בתודה מראש, מאיה.

ממש אין סיבה ליאוש !!! ../images/Emo39.gif

נראה לי שמה שמייאש אותך הוא לא ההקשבה לעצמך, אלא הלחץ החברתי סביבך, וחבל. את נותנת יותר מדי מקום לאנשים אחרים, ופחות מדי לבחירות הפנימיות שלך. כל אחד מאיתנו מוצא בזמן ובמקום שלו אנשים שמתאימים לו, והם באמת מגיעים בזמן שהוא מוכן אליהם, אם הוא מקשיב לעצמו. אם תשימי לב, הרבה מהאנשים סביבך התפשרו על הזוגיות שלהם, גם הם בגלל הלחץ הפנימי והחברתי : מה יגידו עלי אם אין לי חבר ? זה אומר שאף אחד לא רוצה אותי ? אוי ואבוי.. ואז מתפשרים, ומחליקים את הבעיות כדי שלא להפרד ולהרגיש לא רצויים ודחויים, למרות שהאדם שאיתם לא ממש מתאים. יש בך משהו שלא מתפשר, ואולי כדאי להקשיב לו קצת יותר, ולתת לו יותר קרדיט. המשהו הפנימי הזה יביא אותך לנקודה הנכונה עם האדם הנכון, אבל לשם כך את צריכה לסמוך עליו, ולא לזלזל בשיפוט שלו. כן, יש תקופות של בנייה אישית שעדיף להיות קצת לבד, מאשר להתפשר ולשנוא את עצמך על הבחירות שלך. במפה שלך, לעיתים את קצת יותר בוגרת, והאנשים סביבך בשנים מסויימות עלולים לא ממש להתאים לך. אולם עם קצת יותר סבלנות, וקצת יותר קבלה עצמית, תיווכחי לדעת שהשד אינו נורא כל כך, וכשהחבר יגיע - הכל יישכח, ואפילו מהר יותר ממה שאת חושבת. בקצור - קצת יותר מקום לעצמך, וקצת פחות לסביבה ממול, ובעיקר - סבלנות..

ELY

New member
היי, אני רוצה להוסיף..

לי הרבה זמן לא היה חבר רציני ואני בגילך... לרוב אנשים לא מתאימים לי בשנים (בד"כ בני גילי אוהבים דברים נהנתנים וחומרניים ואני ממש לא טיפוס כזה) ואני גם בררנית בנושא זה. אני לא מושפעת מלחץ חברתי ולא מחפשת בנרות בן זוג (שלא מתאים לי), אלא מחכה עד שיבוא לי בן הזוג המתאים ביותר, מבחינת המשכות, אופי ואהבה, מבחינת זה שאני אהנה מהקשר וזה עוד יבוא... או שיאיר טועה או שהוא צודק אני מאחלת לך בהצלחה ושתהני מקשר משמעותי וטוב L&L ELY

supermay

New member
תודה רבה על התגובה והעידוד ../images/Emo51.gif

תודה שקראת והתייחסת על הפעם הראשונה שפניתי. זה באמת נכון שאני לא מעוניינת בכל אחד שזז, ממש לא. האמת היא שנראה לי שאני יותר מידי בררנית ומחפשת את ה - prince charming. אבל כל פעם שמישהו מוצא חן בעיני זה פשוט לא הדדי... וגם להיפך, אם מישהו מעוניין בי, אני נבהלת ולא מעוניינת בו... למה זה קורה? זה באמת מרגיז כשאני רואה שכולם מתחברים בקלות ובשבילי זה כזה סיפור! שוב תודה.

למעלה