מיואשת

מחל

New member
מיואשת

לאחרונה יש לי פחות חלב. יכול להיות אחרי שינת לילה 6 שעות אני מניקה וצריכה להוסיף מטרנה כי אין לי מספיק חלב. וכן במשך היום כמעט כל ארוחה אני צריכה להוסיף מטרנה. אני מאוד רוצה להניק כמה שיותר מה לעשות?

מחל

New member
אני רוצה להוסיף ש...

אני מניקה בכל ארוחה ואח"כ מוסיפה מטרנה אם יש צורך.

כמה מילים על "אין חלב"

יועצת ההנקה שאליה הלכתי אמרה שאפילו בשבטים נידחים שבהם שורר אין מזון בשפע ותנאי המחיה קשים, יש נשים שופעות חלב! חלב מיוצר אך ורק לפי דרישה. כשישנה בעיה החלב מתחיל להתמעט. לעיתים קרובות בהתמעטות החלב, הבעיה העיקרית היא באחיזת התינוק את הפיטמה. לא מספיק למצוץ את החלב שבשד כדי שיהיה חלב, לשון התינוק צריכה לגרות את החלק התחתון של העטרה של הפיטמה, על מנת שהשד ייצר חלב לארוחה הבאה. כאשר התינוק תופס רק את הקצה (כמו הבעיה עם התינוקת שלי שיש לה רגישות יתר בפה והיא לא מסוגלת לתפוס את הפיטמה בצורה כזאת שמסכנת את הייצור של החלב ולכן אני משתמשת במשאבה). אשה ששואבת, ממש יכולה לראות הלכה למעשה את ייצור החלב. כשיש שאיבה תכופה, ארוכה, מסיבית ועיקבית, ייצור החלב מצויין. כשמתחילים לזלזל קצת, לדלג על ארוחות (להשתמש בחלב שאוב בלי לשאוב), לשאוב לפרקי זמן קצרים ולא להתמיד בשתיה, ישר כמות החלב פוחתת, בלי חוכמות! ברגע שאת מפסיקה את היניקה ונותנת בקבוק, כמות החלב שלך נשארת קטנה! כלומר, השרשרת של הוספת תחליף לא תגמר. אני מציעה לבדוק את אחיזת התינוק בפיטמה דבר ראשון (יועצת הנקה), ולהתמיד מאד בהנקה. אני מאד מקנאה בך כי אני לא יכולה להניק, הבקבוק אצלי הוא הכרח. אבל אני שואבת את כל הכמות שהיא זקוקה לו. שיהיה בהצלחה!

למעלה