מיואשת

rifkin1

New member
מיואשת

אני בת 25 סטודנטית וממש ממש נמאס לי מהכל. אני עובדת בעבודה שאני ממש שונאת החברים שלי מאכזבים אותי כל פעם מחדש. אנחנו בקושי נפגשים ומדברים רק לעיתים רחוקות בטל'. כל אחד שקוע הלימודים שלו ובעב' שלו ואפילו בימי שישי אנחנו לא מוצאים זמן להתראות אחד עם השני. נפרדתי מהחבר שלי לפני כמה זמן ואנח מרגישה ממש לבד. נוסף אל כך גיליתי היום שנכשלתי במבחן סימסטר די חשוב ואני צריכה לעבור את הקורס בשנית. בכלל בקטע של לימודים אני מרגישה ממש אבודה. כל מבחן שעשיתי נכשלתי בו אם זה בגרות במתמטיקה שהייתי צריכה להשלים ונכשלתי בה כמה פעמים ,הפסיכומטרי שנאלצתי לעשות מס' פעמים ובסוף גם לא הגעתי לציון המיוחל, ועכשיו גם המבחן סימסטר(זו גם הסיבה שאני לומדת באוניברסיטה הפתוחה). אני ממש מפחדת לעשות דברים כדי לא להכשל. אני מרגישה שהביטחון העצמי שלי בכל מה שקשור ללימודים הולך ודועך.(דרך אגב ציוני הגרות שלי חוץ ממתמטיקה טובים). אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מאוכזבת מהכלללללללל!

trigoname

New member
מיואשת

נראה שהחיים שלך בזבל, נכון? אבל אלו החיים שלך. יש סיפור ארוך על 2 אחים שכל אחד מהם קיבל בירושה מאביהם חנות. של האחת מצליחה מאוד, של השני - כמו החיים שלך. מכירה את הסיפור ? ( רק מי שאיבד משהו יקר בחיים יודע להעריך את מה שיש לו ) תחשבי איך אפשר למנוע מטיפת מים להתייבש. התשובה טמונה בשאלה

trigoname

New member
למיואשת

אולי נתקלת פעם בתפילה זו ? תודה על כל מה שיש לי, על כל הדברים כולם תודה אפילו על מה שאין לי, תודה על כל הדברים בעולם! תודה שאני שומעת ותודה שאני רואה (בערך), ואפילו תודה על כך שאני לא הכי יפה. תודה שלפעמים לא הולך לי ותודה שלפעמים קצת כואב, ותודה שאני צריכה לעשות דברים שאני לא ממש אוהבת, תודה שלפעמים קצת רע לי ותודה שלפעמים קצת עצוב, תודה, כי רק ככה למדתי דבר חשוב! תודה - עכשיו למדתי אחרי שמרגישים את הרע, אחרי שמרגישים מכאוב, אז מעריכים את הבריאות ולומדים להעריך את הטוב!

GALI02

New member
לצערי

אין לי עיצות גם אני מיואשת מעצמי ומהלימודים וגם לי נמאס להיכשל, מבחן אחרי מבחן אחרי מבחן. לי עוזר לפעמים להסתכל על התמונה הכללית: אני בריאה, יש לי משפחה שאוהבת אותי, אחיין חדש, חבר(ובעניין החברות, אני לא מוצפת כרגע, וגם הם עסוקים בחיים שלהם וכמעט ולא נפגשים). ואם את לא מרוצה מהעבודה אז יש לך שתי אפשרויות- להתייחס אליה כאל מקור לכסף וזהו, ואז רק לנסות ולהעביר את הזמן או לחפש מקום עבודה חדש. מחזקת את ידיך, גלי

אלי ELI

New member
שמחה חובה

תראי אני גם כן עברתי אכזבות והחלטתי שזה שאכנס לעצב ודיכאון לא עוזר מהומה אם כן לפחות אם כל האכזבות תשמחי

למעלה