מיואשת..!!!

vk3

New member
אנחנו מישפוחס אחת גדולה וחמה... ../images/Emo70.gif

leahle

New member
העמסת על עצמך יותר מידי...

אז מה הפלא שהגעת למצב כזה? ת'שחררי לחץ במקומות שאת לא חייבת, תוורתי על דברים מסוימים... ונשאר לי רק לעודד אותך שלפחות את עושה עם עצמך משהו ולכן את עמוסה והייאוש לא בא מחוסר מעש - שאז זה פי אלף יותר גרוע... מועדד, אה?

s h u r i k

New member
אמממממ

אני יכול ללמוד נהיגה בישבילך אם את רוצה... ואז ישאר לך קצת זמן לכל השאר!!

תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

אני הרגע...כן הרגע חזרתי מהביצפר...כי הייתי גם בחדר כושר אחרי... ועכשיו עוד כמה דקות אני נוסעת שוב לת"א לכל הלילה ליומולדת של ידיד שלי :] אל תדאגו, אני אל אפסיק עם הלימודי נהיגה :] תודה לכם על העידוד:]....עשה לי טוב על הלב...:] אחרי הפסיכומטרי אני מקווה שהכל יהיה טוב :] אחחח...אם רק חבר שלי היה גר באריאל:] שוב, תודה לכולםםםם אוהבת אותכם המון :] ובחייאת תארגנו מפגשון בסוכות בעזריאלי :]

eMiFrEaK

New member
חחחחחחח חמודה...

מי כמוני מבינה את זה.... פסיכו, לימודים, נהיגה, פעילות מועצת תלמידים מוגברת, מד"א,מדריכה, קורס פרחי רפואה, השלמת בגרויות..=\ ב לי למות לפעמים... אבל אין מה לעשותתת... היו לי תקופות לחוצות ותמיד יהיו... הכי חשוב לקחת הכל בקלות ולסדר את הזמן כמו שצריך..!! ויהיה טוב.. מבטיחה
נ.ב... יש לי טסט פנימי מחר.... תחזיקו לי אצבעות :)

:]

כן כן...גמני יו"ר ועדת נשף אני בועדת טקס סיום.. אינ בועדת מסיבות של מועצת תלמידים.. אבל ניחא, יהיה בסדר :] בהצלחה בטסט!!!! :}

eMiFrEaK

New member
חחחחח כל הכבוד...

מארגנת מסיבות שכמוך!! חחח תאמת.. אני משקיעה כל כך בכל הקטע של המועצה רק בגלל המסיבה.. אין לנו כסף בגרוש... אז עכשיו התחלתי להביא כמה דברים.. אני מקווה שזה יכניס קצת כסף... תודה רבה רבה רבה

Evil Gremlin

New member
...................

תקחי נשימה..תקשיבי לשיר טוב ותזכרי...שגם לזה יש סוף ושזה יהיה שווה משהו בעתיד

vk3

New member
עשית לי טוב על ה../images/Emo23.gif...

זה כול כך כייף שאנשים עושים מאמץ כדי להיות חלק מהפורום...
ו
בכול

Zot ani 1

New member
יהיה בסדר....

התקופה העמוסה הזאת תעבור לך מהר אני בטוחה... תעשי את הפסיכו ואז תוכלי בכלל לנשום לרווחה... בהצלחה לך בהכל!!!

למעלה