מיואשת...

GALAULI

New member
מיואשת...

שלום לכם, אני נותנת הצצה קטנה לקבל קצת עצות ,עידוד וכו'... אנחנו נשואים שנתיים, וכבר מהתחלה היו בנינו השקפות עולם שונות..... אנחנו באים ממנטליות שונה , מתרבות אחרת ממשפחה שונה לחלוטין! אנחנו שנינו עקשנים, עצמאיים. אנחנו מתכסחים על מליון דברים(כמעט הכל...ולא ממש מרוצים האחד מחיי ועולמו של השני...) אציין כי אנחנו מאוד מאוד אוהבים!!!!! המריבות והתסכולים התחילו למעשה מיד עם ההחלטה להתחתן ,אבל לפחות אני הבנתי את זה כחלק מההחלטה הגדולה ומרעיון החתונה. זה לא שלא היו תקופות טובות במהלך השנתיים אבל תמיד אנחנו חוזרים שוב לאותם נקודות בעייתיים הנובעים מדרך חיים והסתכלות שונה. אחרי 6 חודשי נישואים היינו אצל יועץ, לי זה לא ממש עזר,הרגשתי שאני כל הזמן תוקפת אותו ולא אין מקום בייעוץ מעבר לזה שהייתי כל כך טעונה ולא ידעתי מאיפה בדיוק להוציא את זה.... היום אנחנו מתמודדים גם עם הנסיון להביא ילד(מה שלא מצליח גם כבר שנתיים) כמובן שאני יודעת (לי זה יותר ברור מלו) שחייבים ללכת לטיפול זוגי מחדש בתקווה למישהו שיצליח לנו לקבל אחד את השני עם ה+ וה- וללמוד לחיות יחד!!!אני כל כך עייפה מהכל... מחפשת יועץ טוב, ועידוד ממכם.......

seeyou

New member
../images/Emo54.gif-אנחנו שנינו עקשנים,-../images/Emo108.gif

אז למרות ש"אנחנו באים ממנטליות שונה , מתרבות אחרת ממשפחה שונה לחלוטין! אנחנו שנינו עקשנים, עצמאיים. " החלטתם לחיות ביחד בגלל משהו משותף! אם זה היה רק מין אז זה ברור שאחרי 6 חודשים ניגשים לבורר! אבל את טוענת ש:"אציין כי אנחנו מאוד מאוד אוהבים!!!!! " אז איך את מפרשת אץ האהבה והמצב בו "מתכסחים על מליון דברים("??? מה יכול להיות דבר יותר חשוב בזיות מאשר לאהוב את השני למרות החיסרונות שלו? ייתכן שלפני החתונה הייתם צריכים לקרוא את הספר: "גבר ממאדים נשים מנוגה" להבין שלחיות ביחד זה לא רק ירח דבש! ובקשר לעשות ילד - אני חושב שאין מקום ברגע. בבית שלך יש מלחמת העולם ה שלישית -ואת רוצה ילד!! תנו קצת זמן-תסתדרו ביניכם! ילד צריך אווירה נעימה בבית-לגדול ולהתפתח זה לא מספיק לספק יצרים שלך(סליחה!-זאת רק דעתי!) גם אני כילד לא אהבתי כאשר הצלחות עפו באוויר!

אל תאמרי נואש..

אני חייבת להתחיל במשהו שבאמת חשוב לי - ילד. מכירה את המשפט - יש זמן ועת לכל דבר? יש סיבה לכך שאתם לא מצליחים להביא ילד כבר שנתיים. המון זוגות חושבים שילד מסוגל להביא לשלום בית וזו אחת הטעות החמורות ביותר! מעבר לזה שילד אינו מסוגל להביא לשלום בית, הוא מסוגל להביא אתכם למצבים טעונים הרבה יותר ממה שאת מתארת. כי נכון, יש רגעים שבהם הוא מתסכל עליך בערגה כאם ילדיו, ויש אושר על היצירה המשותפת, אבל אל תשכחי שילד זה גם הרבה בלגן. ילד זה גם לקום באמצע הלילה ולריב מי מחליף לא הפעם מתוך שינה, ילד מביא להרבה מצבים של עייפות ותשישות שלא ממש משתלבים טובים עם ריבים. עכשיו, לבעיה שלך - חלק מלאהוב, כמו שכבר אמרו, זה לקבל אחד את השני עם היתרונות ועם החסרונות. גבר או אשה שבאים בברית נישואין כבר מכירים את בן/בת הזוג עם הפלוסים ועם המינוסים, ועצם הביאה בברית זו זה כמו להסיר אחריות. משמע, ידעתי כבר על כל הפאקים שבו ובכל התחתנתי איתו, אין לי מה לנסות לשנות אותו עכשיו. נכנסתי לזה עם ראש צלול. מעבר לזה, כשרוצים לשנות בן אדם, צריך לשנות קודם את עצמינו. מילים ודיבורים לא יועילו, בן אדם משתנה בהתאם לשינויים. את יודעת מה מציק לו בך, תשני. תהיי עקבית ותראי שללא מילים בכלל הוא ישנה דברים אצלו.

משהו שאמר לי פסיכולוג חכם :

ילד לא משפר יחסים, הוא רק מקצין יחסים קיימים. אם יש אהבה וכבוד בין בני הזוג, אז ילד רק יקצין את זה, אם יש הרבה מריבות --אותו הדבר גם לגבי זה. אני מציעה, קודם לפתור את הבעיות האישיות שלכם אחד עם השני לפני שמכניסים ילד לכל הבלאגאן הזה.

עצה

אני מאמינה שאת ובעלך אוהבים אחד את השני מאד אך לפעמים האהבה לא גוברת על הכל טין מה לעשות צריך לדעת לוותר ולקבל את המנטליות אחד של השנייה.לדעתי כל ההתכסחויות על רקע מנטלי נובעות מחוסר ידע אחד של השנייה לגבי תפיסת עולם וכי"וב.אנא גשו לטיפול והיו פתוחים אימרו הההההכככככלללללל!!!!! וזה יעזור לכם.מקווה שעזרתי,בהצלחה יעל.

למעלה