מיואשת

osiosi

New member
מיואשת

אני כותבת פה כי אני רוצה לשתף אותכם בהרגשות שלי כי לדעתי אתם תבינו אותי . אני כבר שנה לא עובדת ולא מצליחה למצוא עבודה ואין לי כח יותר. כלפי חוץ אני מראה שהכל בסדר כי אף אחד לא אוהב לשמוע על הצרות של האחרים. אני לא רואה את הסוף ואין לי כבר כח. אני רואת חשבן כבר 10 שנים ועבדתי גם כחשבת. אני מוכנה לעבוד היום גם כמוכרת בחנות או בכל עבודה אחרת אך כשמבינים שהייתי חשבת ושאני רואת חשבון אף אחד לא רוצה לקחת אותי למשרות אלו. ולפעמים נמאס לי כבר מהכל ומהחיים האלו.

Raytlin

New member
למה שלא תמשיכי לעבוד כ...

רואת חשבון או חשבת,מה רע בזה?

osiosi

New member
תשובה

אין לי בעיה לעבוד במקצוע שלי רק שבקושי יש משרות בתחום ויש למעלה מ- 400 רואי חשבון מובטלים שמתחרים על כל משרה

Raytlin

New member
עדיף 400 מאשר...

4000 במשרה פשוטה שלא דורשת איזו מיומנות \ תעודה כלשהי.

בומבמלה

New member
הם מנצלים את העובדה

שיש עודף עובדים בשוק.. חשבת אולי לא לרשום בקורות החיים שלך שאת רואת חשבון אלא להוריד "מההשכלה" ולרשום שעבדת כמנהלת חשבונות??

love88

New member
שלום רואת חשבון, האם פנית לחב' כ"א?

האם בדקת שקורות החיים שלך כתובים מצויין? אם כן, תנסי לשלוח לפי דפי זהב באזור מגורייך, לכל משרדי הנהלת חשבונות וכד' בפקס ותציע את עצמך: קורות חיים - ________________ משרה מבוקשת:__________________ נסיון ב:- _____________________ וכעת תרשמי את הפרטים וכל השאר לא לרשום יותר מדי. רצוי תמציתי וענייני לפי הדוגמא לעיל בכל פעם שאת שולחת, חשוב שלמעלה יהיו הפרטים לפי הדוגמא. כל אדם שמקבל הפקס, רואה קודם כל את שמך, את המשרה המבוקשת, ואת הנסיון. כל השאר אם מעניין אותו יראה את זה אח"כ האם ניסית לקחת תיקים באופן פרטי ולעשות עבודה עצמאית? יש לי חברה שעושה זאת, והיא גם שכירה חלקיתוגם עצמאית חלקית תבדקי את האופציה. את יכולה להיעזר במ.ט.י = מרכז טיפוח יזמות קדימה לעבודה. בהצלחה

תשמרי על אופטימיות

אני יודע שזה קשה, בייחוד כשיש לך מקצוע ביד ואת לא יכולה לעסוק בו מכל סיבה שהיא. יחד עם זאת, תשמרי על אופטימיות. מניסיון, אין כמו לפנות לכמה מעסיקים בו זמנית, לדבר ישירות עם אמרכלים, מנהלי כוח אדם ואנשים בעלי כח בארגון, לקידום האינטרסים האישיים שלך. אני בטוח שאחד מהם צריך רואת חשבון וחשבת עם ניסיון כמו שלך. דברי איתם ישירות, ולא שאחרים יעשו את העבודה במקומך. תזמי את שיחות וראיונות ואל תשכחי להשאיר קורות חיים ורושם טוב. בקטע הזה, ייאוש לא יוביל אותך לשום מקום. לכן חשוב שתראי שאת הטובה מכולם, שלך יש ניסיון שלאחרים אין, ועם טיפה מוטיבציה והצגת היתרונות שלך, אני בטוח שכמעט כל אחד ישקול את מועמודותך, אם לא בזמן הקרוב אז כשתתפנה אצלו משרה מתאימה. בסופו של דבר, אם את לא תראי נכונות, מוטיבציה ורצון אף אחד לא יראה זאת ובטח שאף אחד לא יעשה את העבודה במקומך. תראי בפיטורייך הזדמנות לשנות את עתידך לטובה. במקום שנסגר חלון נפתחים שניים. אז שיהיה בהצלחה ו.. תשמרי על אופטימיות

orom

New member
אולי את לא עוברת טוב בריאיונות

במידה ואת רואה משרה רלוונטית בעיתון ושולחת קו"ח האם חוזרים אליך? אולי קורות החיים שלך כתובים לא טוב? ארוכים מידי? יותר מידי פרטים? ואולי את מגיעה לראיון ולא עוברת טוב בראיון? איפה נקודת הכשל- בשלב קו"ח או בשלב הראיון?

charming holly

New member
כולנו באותה סירה ....תתעודדי../images/Emo6.gif

אל תרמי ידיים כל כך מהר ,אל תוותרי תמשיכי ללכת לראיונות , תמשיכי להגיד או לצעוק בקול חזק שאת טובה ויש לך מקצוע ושאת תמצאי עבודה לא משנה מה. את תצליחי ללא ספק!!!

עששית

New member
מזדהה...

אני מחפשת כבר 7 חודשים, עורכת דין. אבל כנראה שיהיה טוב בסוף!

למעלה