מיואשת
לפני חודשיים התחלתי לעבוד כקופאית ומאז אני חווה קשיים לשמור על הדיאטה.
בעבודה הקודמת נהגתי לאכול 5-7 דקות ארוחה מתי שבא לי כל 3 שעות..
בעבודה החדשה אני מקבלת 2 הפסקות : האחת של רבע שעה והשנייה של חצי שעה.
לפעמים יוצא מצב כמו למשל בימי שישי מקבלים הפסקה אחת או של רבע שעה או חצי תלוי באיזה שעה אני מתחילה לעבוד (אחרי 8 מגיע לי רק רבע שעה הפסקה)
אין לי מושג מתי ישלחו אותי להפסקות ..למשל אתמול היה ים של עבודה!!!
בקושי הוציאו אותי להפסקהשל רבע שעה כי פניתי לקופאית הראשית בבקשה ואחרי זה בהמונותינם הגיעו מלא לקוחות. את החצי שעה הפסקה שמגיע לי ועל זה לוקחים לי מהמשכורת קיבלתי רק אחרי השעה 10 בערב כשהם סוגרים בשעה 11
קשה לי רק לשבת וגם בשביל פיפי אני צריכה אישור מיוחד..
אני מרגישה מיואשת ומוצאת את עצמי בהפסקה מתנחמת באוכל המוכן או סתם קונה שטויות..
הכריכים שאני מביאה דיאטטיים כמו כריך עם גבינה לבנה או פסטרמה מתחילים להעיק עליי וגם לא משביעים אותיי
קניתי לפני חודש את הלחם בראשית שהוא הכי בריא מכולם והוא הכי משביע אבל לדעתי הוא משמין כי הפרוסות גדולות ..
אני רוצה להרכיב לעצמי דברים משביעים לעבודה אבל מתקשה..אין לנו מיקרוגל
באמת שהכי נוח לי לאכול כל 3 שעות אבל זה לא בידיים שלי ואני גם לא אוהבת לאכול במקביל לעבודה
לפני חודשיים התחלתי לעבוד כקופאית ומאז אני חווה קשיים לשמור על הדיאטה.
בעבודה הקודמת נהגתי לאכול 5-7 דקות ארוחה מתי שבא לי כל 3 שעות..
בעבודה החדשה אני מקבלת 2 הפסקות : האחת של רבע שעה והשנייה של חצי שעה.
לפעמים יוצא מצב כמו למשל בימי שישי מקבלים הפסקה אחת או של רבע שעה או חצי תלוי באיזה שעה אני מתחילה לעבוד (אחרי 8 מגיע לי רק רבע שעה הפסקה)
אין לי מושג מתי ישלחו אותי להפסקות ..למשל אתמול היה ים של עבודה!!!
בקושי הוציאו אותי להפסקהשל רבע שעה כי פניתי לקופאית הראשית בבקשה ואחרי זה בהמונותינם הגיעו מלא לקוחות. את החצי שעה הפסקה שמגיע לי ועל זה לוקחים לי מהמשכורת קיבלתי רק אחרי השעה 10 בערב כשהם סוגרים בשעה 11
קשה לי רק לשבת וגם בשביל פיפי אני צריכה אישור מיוחד..
אני מרגישה מיואשת ומוצאת את עצמי בהפסקה מתנחמת באוכל המוכן או סתם קונה שטויות..
הכריכים שאני מביאה דיאטטיים כמו כריך עם גבינה לבנה או פסטרמה מתחילים להעיק עליי וגם לא משביעים אותיי
קניתי לפני חודש את הלחם בראשית שהוא הכי בריא מכולם והוא הכי משביע אבל לדעתי הוא משמין כי הפרוסות גדולות ..
אני רוצה להרכיב לעצמי דברים משביעים לעבודה אבל מתקשה..אין לנו מיקרוגל
באמת שהכי נוח לי לאכול כל 3 שעות אבל זה לא בידיים שלי ואני גם לא אוהבת לאכול במקביל לעבודה