מיואשת

Crema86

New member
מיואשת

לפני חודשיים התחלתי לעבוד כקופאית ומאז אני חווה קשיים לשמור על הדיאטה.
בעבודה הקודמת נהגתי לאכול 5-7 דקות ארוחה מתי שבא לי כל 3 שעות..
בעבודה החדשה אני מקבלת 2 הפסקות : האחת של רבע שעה והשנייה של חצי שעה.
לפעמים יוצא מצב כמו למשל בימי שישי מקבלים הפסקה אחת או של רבע שעה או חצי תלוי באיזה שעה אני מתחילה לעבוד (אחרי 8 מגיע לי רק רבע שעה הפסקה)
אין לי מושג מתי ישלחו אותי להפסקות ..למשל אתמול היה ים של עבודה!!!
בקושי הוציאו אותי להפסקהשל רבע שעה כי פניתי לקופאית הראשית בבקשה ואחרי זה בהמונותינם הגיעו מלא לקוחות. את החצי שעה הפסקה שמגיע לי ועל זה לוקחים לי מהמשכורת קיבלתי רק אחרי השעה 10 בערב כשהם סוגרים בשעה 11
קשה לי רק לשבת וגם בשביל פיפי אני צריכה אישור מיוחד..

אני מרגישה מיואשת ומוצאת את עצמי בהפסקה מתנחמת באוכל המוכן או סתם קונה שטויות..
הכריכים שאני מביאה דיאטטיים כמו כריך עם גבינה לבנה או פסטרמה מתחילים להעיק עליי וגם לא משביעים אותיי
קניתי לפני חודש את הלחם בראשית שהוא הכי בריא מכולם והוא הכי משביע אבל לדעתי הוא משמין כי הפרוסות גדולות ..
אני רוצה להרכיב לעצמי דברים משביעים לעבודה אבל מתקשה..אין לנו מיקרוגל
באמת שהכי נוח לי לאכול כל 3 שעות אבל זה לא בידיים שלי ואני גם לא אוהבת לאכול במקביל לעבודה

תומר

Member
תגובה

לחם תאכלי רק שיפון מלא או שאור או מחמצת ורק 2 פרוסות ביום לא לגעת בחטיפים ממתקים פיצוחים ומאפים תאכלי עד 9 מנות ירק ופרי ביום תשתדלי לאכול מזון הכי קרוב לטבע מתאים לאכול 5 ארוחות ביום עד 7 בערב כל 3 שעות בערך או בהתאם למה שמתאפשר לך תזהרי משומן טראנס שומן רווי ושמנים בכלל שגם משמינים וגם לא בריאים בדרך כלל כי זה לא טבעי תשמרי גם על כמויות נתרן בערך 200 ל100 גרם או מקסימום 500 ל100 גרם צמצמי ככל האפשר בצריכת סוכר לבן או סוכרזית

Crema86

New member
אממ

כן שמעתי שהכי טוב זה לחםנ שיפון והלחם שאכלתצי עד היום ובאמת השביע אותי עד הסוף זה הלחם בראשית.
אני לא מסוגלת לאכול רק 2 פרוסות ביום של לחם . כל הארוחות שלי זה כריכים ומה זה לאכול עד 7 כשאני ערה עד לפנות הבוקר?
ולמה להימנע מסוכרזית?
פירות אני לא אוהבת וגם ירקות בקושי רק עגבנייה ומלפפון

תשובה

מהסיפור שלך מתקבל רושם של קושי בהתנהלות בשילוב עם העבודה ,כמו כן מתארת מרכיב רגיש-התנהגותי. ממליצה לך מאד לפנות לייעוץ אישי-מקצועי ע"מ לקבל כילים להתנהלות שמתאימה לך בהתחשב במסגרת החיים שלך.

Crema86

New member
נכון קושי רגשי..

אין לי כרגע כסף לפנות לכל מיני יועצים למניהם.
פניתי השבוע למנחה בקבוצת תמיכה שהייתי בה 4 שנים .
במהלך התקופה שהייתי שם היו לי עליות ומורדות אבל בזכות הקבוצה וכוח הרצון הצלחתי לרדת מעל 17 קג
בשלב מסויים ראיתי שאני לא שם כלומר סתם משלמת אבל לא מקפידה לאכול מה שצריך . באותה התקופה המנחה גם הייתה פונה אלי בתוך הקבוצה וגם מחוץ לקבוצה פעם אחת בטלפון .
פתאום שאני יוצרת איתה קשר היא מתעלמת מההודעה שלי בווטסאפ
בה אני מספרת את הקושי הכלכלי שלי כדי לחזור לקבוצה.
כמו כן, אני מספרת לה שקשה לי שאין לי הפסקות מסודרות הרי אני חייבת לאכול לפי הקבוצה כל שעתיים שלוש.
רשמתי לה ממש מגילת אסתר בתקווה שתנחם אותי אבל כלום!!
רשמתי לה גם שלא יפה להתעלם מההודעה. היא התקשרה אלי בחזרה והייתי בשוק!! פתאום אין לה מושג עם מי היא מדברת וגם כשציינתי את השם היא אמרה שאין לה מושג שיש לה מלא אנשים .
אמרה שהיא לא עובדת בשבת וכן לא טרחה לענות לי
אמרה שאין מה לעשות שיש את הקבוצה וככה זה עובד אם רוצים לראות תוצאות
ממש התאכזבתי ממנה ציפיתי לקבל עידוד אבל בעצם הבנתי את המסר כמה שאנשים אינטרסנטיים , שכל מה שמעניין אותם זה רק מה ישתלם להם בתמורה .
&nbsp
היום אחראית קראה לי במיוחד לגשת אלי וציינה שיש לה מלא קופאיות חדשות ..ואמרה שהיא מקבלת מלא תלונות על כך שאני זורקת ללקוחות את השקיות . הייתי בהלם אמרתי לה שלא התכוונתי לעשות בכוונה..
לא היה לי נעים להגיד לה שאולי הסיבה הלא מודעת לכך היא שבעצם כשאני רעבה אני לא רואה בעיינים.
אני מתחילה לכעוס , להיות חסרת סבלנות , מתקשה לראות עגלה אחרי עגלה ובלי לשים לב לא עדינה עם הלקוחות.
הבנתי שאיו לי ברירה, אני עובדת בסופר שיש בו תמיד עבודה .
נכון יש ימים רגועים אבל גם יש ימים עמוסים שלהיות כל היום במחשבה מתי יוציאו אותי להפסקה יכולה ממש לייאש , ועוד במיוחד שהם מנסים לגזול ממני הפסקה נגיד של רבע שעה ולתת לי רק הפסקה אחת או לשלוח אותי ל2 הפסקות של רבע שעה בגלל הלחץ
&nbsp
לאחר שחשבתי עם עצמי והיום למשל שוב היה לי לחץ מטורף ונשארתי שעה נוספת וקיבלתי רק הפסקה אחת של חצי שעה ועוד אחרי שחפרתי להם .הגעתי למסקנה שאני חייבת להביא נניח פיתה קלה עם ממרח של 2 כפות גבינה . קניתי שקית אחת וכל פיתה ממש קטנה ובכמה ביסים קטנים אני מחסלת את כל הפיתה ולאכול ברגעים שכל הקופה מפוצצת ואין לי לאן עוד לשים את הדברים
יש חשש שישימו מלב ויפטרו אותי אבל אני יודעת שישד עוד בנות שאוכלות בסתר בקופה ואם הם רוצים שאני יהיה רגועה על הקופה אני חייבת לאכול לפי השעות שלי בלי פערים של 5-6 שעות בין ארוחה לארוחה
&nbsp

avi5199

New member
למה אתן מסכימות לעבוד בתנאים כאלה ?

עדיף לעבוד בנקיון מאשר במשטר כזה !!!
מי שמנקה שרותים לפחות יכולה לעשות פיפי מתי שהיא רוצה.
אם היתן מסרבות לעבוד בתנאים כאלה, היה חוסר בקופאיות, ואז המעסיקים היו משפרים את התנאים.
מזכיר לי שפעם אישתי ואני ראינו קופאית בהריון עובדת בעמידה, החלטנו להשאיר את העגלה מלאה ולא לקנות שם, ויצאנו משם.

למעלה