מיואשת

מיואשת

בעלי ואני רבים בזמן האחרון כל הזמן...

אני בהריון ולאחרונה אני מרגישה שאני מאבדת את הכבוד שלי אליו....
זה התחיל מכל מיני דברים קטנים כמו זה שהוא לא מראה לי שהוא חושק בי ועד זה שהוא רואה פורנו באופן קבוע...

אני מטפחת את עצמי מתלבשת יפה בשביל למשוך אותו וכלום...

ולפני חודש פתאום הודיע לי יש לו טיול חשוב מהלימודים לקפריסין לשבוע... וזה עוד יותר מעלה לי את העצבים...

היום הגעתי למצב שצעקתי עליו באמצע הרחוב בזלזול... אני לא מסוגלת לכבד אותו כי אני מרגישה שהוא לקוח אותי בכמובן מאליו...

הרבה פעמים שאני לא רוצה לעשות משהו כמו למשל אתמול ב12 וחצי בלילה הגענו ואני מתה המעייפות נשכבתי במיטה והוא אומר "תביאי משהו לאכול" אמרתי לו תביא לשנינו אני לא מסוגלת לקום מהמיטה כבר... אז הוא אומר לי "אישה רעה"

וכל פעם שאני לא עושה מה שהוא רוצה אז הוא אומר לי "אישה רעה" אמרתי לו שזה פוגע בי אבל לא אכפת לו....

אני בוכה הרבה אני בהריון ראשון וקשה לי מאוד להיות לבד בעיר זרה ובדירה חדשה...

החודש שקלתי לעזוב כמה פעמים... כל פעם אמא שלי עצרה אותי ואמרה לי תפסיקי מחר הכל יעבור אבל זה לא עובר ...

היום רבנו כי הוא אמר לי "תנסי החודש לא לבזבז" אני שאלתי אותו מה ביזבזתי והוא אמר לי שקניתי לעצמי ממתקים...

הוא נוסע לקפריסין קונה לעצמו כל מיני דברים מגניבים ואני תקועה בבית בהריון מתחילה ללמוד למבחן שיש לי בקרוב שיתן לי מקצוע (לצערי אין לי עבודה), ואני מבזבזת כי קניתי לעצמי עוגיות...אני קנה רק אוכל זה הכל אני לא קונה לעצמי בגדים או משהו מעבר.

הוא אומר שאם נספור במשך שנים הבזבוזים שלי על ממתקים יותר גדולים מהקניות שלו... ואומר לי שאני פוגעת בתינוק שלו...

אני יודעת שזה לא בריא לאכול ממתקים אבל זה מה יש אני לא שולטת בעצמי בהריון...

צריכה תמיכה

ממש קשה לי

seeyou

New member
זה נכון שלא בריא לאכול ממתקים בהריון אבל

עוד יותר לא בריא מה שקורה בינך לבין בעלך

לממתקים יש פיתרון קל יותר מאשר לבעיה עם הבעלאם הוא אומר לך "תנסי החודש לא לבזבז" מה הוא יגיד אחרי הלידה?

הרי את תצטרכי בגדים חדשים בנוסף להוצאות הגדולות להביא ילד לעטלם

אפשר להבין שאת לא עבדת או שהוא המפרנס היחיד במשפחה

לדעתי אישה צריכה לצאת לעבודה לא רק בגלל הכסף שמתווסף לחשבון בבנק אלא זה גורם לאישה לטפח את עצמה יותר ואז ייתכן שהבעל יתחיל "לחשוק" בך יותר

גם בהריון יש נשים סקסיות-זה תלוי בטעם האישי של הגבר או בגישה של האישה

לא הייתי ממליץ לך לעזוב בשלב זה את הבית

יוסי

מסכימה איתך

בעקרון אני מאוד רזה ולמרות שאני חודש שביעי יש לי בטן קטנטנה...

לא השתנתי הרבה...

למרות שאני לא עובדת אני כן לומדת וכן יוצאת ללימודים ומטפחת את עצמי אני לא מזניחה את עצמי בכלל...

קשה לי מאוד אני כבר לא יודעת מה לעשות .

מריוס זכריה

Member
מנהל
זילזול הדדי זה סממן מאד רע לקשר

תגובת הבטן שלי היא: קחי את הפקלאות ולכי עכשיו.
לא על מנת להתגרש, אלא דווקא כדי לתת לזה סיכוי.
אם הוא לא יתחיל לכבד אותך ודחוף, (ואת לא תתחילי לכבד אותו) אין לזה עתיד.

ואחר כך, אם הוא מאוד ירצה שתחזרי, לכו לטיפול זוגי לראות אם יש מה לתקן או לא.

וכמובן: רכישת מקצוע זה בעדיפות עליונה.

הוא נוסע

יום ראשון הוא נוסע לשבוע לחו"ל

אני מאוד פגועה שהוא משאיר אותי חודש שביעי לבד בבית...

אבל הוא אומר שזה חלק מהלימודים (נשמע מצוץ מהאצבע, איזה לימודים אקדמאיים מחייבים נסיעה לחו"ל?!)

שנה שעברה הוא נסע לאילת כי "חייב" מהעבודה ושבוע אחרי מהלימודים כי "חייב"

אני מרגישה שכל הזמן עושים ממני צחוק....

נומלה

New member
למה בדיוק את פגועה?

להשאר לבד שבוע בחודש שביעי זה לא סוף העולם. את לא צריכה עזרה מיוחדת. ולישון לרוחב המיטה בחודש שביעי יכול להיות יתרון ולא חסרון. השאלה היא האם הוא צריך לנסוע או שזה רק גחמה שלו ועבודה ולימודים הם רק כיסוי? אם את חושבת שהוא סתם בורח לחופשה אז תגידי את זה בריש גלי. לא רק לנו. גם לו. יותר מזה גם את יכולה לקחת חופשה אם את חושבת שהוא עובד עלייך. בקיצור. התקשורת שלכם על הפנים. את לא אומרת לו את הדברים שמטרידים אותך ובמקום זה נכנסת לעמדת הקורבן. צאי משם. תתחילי לפעול במחשבה תחילה. מה חשוב? מה חשוב פחות? מה היעדים שלך? לאן את רוצה להגיע? לפי זה תפעלי. לא לפי תחושות והרגשות.

אני דווקא אומרת כל מה שאני חושבת

לפעמים אפילו אומרת יותר מידי....

דיברנו על זה , השלמנו כבר מזמן הכל בסדר

עכשיו אני לבד וקשה לי להיות לבד בבית... מזה פחדתי... להיות לבד...

למה שאמא שלך תגיד לך כזה דבר נורא?

למה שמחר יהיה בסדר? מה יקרה בו שישנה אותו? הוא פשוט ככה סתם, יהיה בסדר?
זה מ א ד לא סביר.
למה עשית ילד לתוך מצב כזה? עכשיו סתם יהיה לך עוד תירוץ להישאר במקום הנוראי שאת נשארת בו, במקום לקום וללכת. חבל. הרי ברור לך שמה שאת צריכה לעשות זה לקום וללכת.
אישה רעה? מה את הכלבה שלו? ולמה את אישה רעה, כי את לא מביאה לא אוכל? באישה הוא מתכוון לשפחה? שיתאבד או משהו, פיי.

הוא לומד אנתרופולוגיה יוונית במקרה? כי אם לא, אז מה הקשר לקפריסין?

נתחיל בזה שהו לא בעלך

הוא לא הבעלים שלך.
כשתפנימו את זה, כל מה שכתבת לא יהיה אפשרי.
בא לי לתת לו סטירה, אבל גם את לא חכמה גדולה שאת מאפשרת לו להיות הבעלים שלך.
אנחנו לא בימי הביניים. קשה לי להבין חלק מהנשים: מצד אחד רוצות שוויון, אומרות שהגבר המודרני הוא הכי, גם לגברים מותר לבכות, ומטרוסקסואל, או גבר רגיש זה הכי אחי, מצד שני מאפשרות את הכינוי המבחיל הזה "בעלי" ומצד שלישי, פנטזיות מתגרות מגברים כאלה..
גברים כמוהו גורמים לי להתבייש בזה שאני גבר, ונשים שמאפשרות את זה גורמות לי להתבייש בזה שאני מתבייש כי בסך הכול זה מה שהן רוצות?
אז היתי מאחל לך, ללמד אותו שאת בן אדם. לשמור על עצמך, ורק אם יעמוד בכללים של גבר נורמלי שאשתו נחשבת בן אדם- ישוקם הקשר הזה. ובקשר לבגידות שלו, שאין לי ספק שיש- את מוכנה לסלוח? האם הוא סטר לך או הכה אותך פעם וביקש סליחה? אם לא- יופי, כי אם לא תתפשי את עצמך עכשיו ותעמידי את הדברים במקומם- זה יגיע. אם כן קרה כבר, אז בבקשה: תתעוררי !

אייבורי

New member
נראה לי

שאת פצצת הורמונים עצבנית ולא נחמדה במיוחד
ובעלך קצת בורח, פעם לאילת ועכשיו לקפריסין

אני חושב שכל האיומי הסרק של מאבד את הכבוד אליו, ושאר ביטויים
לא באמת עוזרים ורק נותנים לך כאילו אשליה של שליטה.

אני חושב שתפרגני לו את החופשה, תהיי נחמדה
ותקבלי את העובדה, שאת בחודש שביעי וזה לגמרי לא סקסי בעיניו

Ricca

New member
אני חושבת שאם הוא לא מבין

שלא מתעסקים עם אישה בהריון, בטח שלא בחודש שביעי, בטח שלא אומרים לה "תביאי לי אוכל" ואז נובחים עליה "אישה רעה", באמת עדיף לה בלעדיו.

בעלי לא בורח

הוא הכי אוהב להיות בבית איתי...והוא כן חושב שאני סקסית...

ואני רואה את זה ואני רואה כמה הוא אוהב אותי...

אני בסופו של דבר החלטתי לפרגן וכפי שכתבתי קשה לי עם זה מאוד ואתה כנראה לא מבין ולעולם לא תבין מה זה להיות בהריון ... להיות בבית ריק בעיר זרה זה פשוט חרא...

וזהו.

מסכימה עם מריוס

הוא נסע היום ויש לך חופש לחשוב, כשהוא חוזר כדאי שלא תהי ותתני לו להמשיך ליהנות קצת מהחופש שלו. אם הוא רוצה להישאר איתך הוא צריך לשנות את היחס.
כמה את מבזבזת על ממתקים בחודש? 200 שקל? 300 שקל? זרקתי עכשיו מספרים בשמיים של מישהי שטוחנת בלי הכרה את הדברים היקרים. כמה עולה לי הטיול לקפריסין?

את קונה את ה"לימודים" בקפריסין? מה הוא לומד שקשור לנסיעה פיזית לקפריסין?
להגיד לאשה בחודש 7 "תביאי לי אוכל" אחרי יום עמוס כשהיא מותשת ולהאשים אותה שהיא אישה רעה, או שהיא פוגעת בתינוק - יותר פוגע בתינוק שאבא מעצבן את אמא ואבא פוגע באמא ומביא אותה לדמעות מאשר לאכול שוקולד אגב - זה להיות בן זוג מזעזע, שלא לדבר על לנסוע לו "ללימודים" למה את לא מתעקשת להצטרף לכל הנסיעות האלו אגב?

למעלה