מיואשת...

y a l d a 1 7

New member
מיואשת...

אני פשוט מיואשת וחסרת אונים נמאס לי לא להרדם בלילות לשבת בחדר החשוך ולבכות והלב שלי שבור לרסיסים ולאף אחד לא איכפת! שנים אני שואלת מתי זה יגמר החיים שלי הם פשוט סיוט מתמשך ואני מרגישה כ"כ אבודה. אני פשוט לא מוצאת מוצא מהגיהנום הזה! כל היום לבד עם עצמי, מתחרפנת מהמחשבות של עצמי מוציאה כספים כדי לנחם את עצמי... ומן הסתם זה לא עוזר חסרת אונים ומיואשת מהכל! שרע פשוט הכל רע! ושוב, אין אף אחד אין אף אחד אין אין אין... :'(

y a l d a 1 7

New member
...

הכל היה יותר פשוט אם היה ניתן לשים לזה סוף... לשים לזה סוף... נמאס לי להעמיד פנים ונמאס לי לזייף כוחות שאין לי בא לי למות ולסיים עם הכל...

ההודעות שלך מאוד קשות.

(את יודעת את זה בעצמך). מישהו יודע עד כמה רע לך? מישהו יודע שאת רוצה למות? נשמע שאת צריכה לבכות לתוך החיבוק של מישהו עכשיו, ואני מבינה שאין. אולי אנחנו נוכל לתמוך קצת, במקום זה? אולי אנחנו נוכל לתת את החיבוק? אני יודעת שזה לא אותו הדבר. אבל אנחנו כאן. ואנחנו רוצות לשמוע. (והשאלות הרגילות: מה קורה עם טיפול עכשיו? ותרופות?) אל תוותרי.

y a l d a 1 7

New member
אין לי, אין לי

פשוט אין עם מי לדבר אני כ"כ לבד שזה פשוט נוראי ואני לא מוצאת שום מוצא ושום פתרון ואין לי טיפול רק תרופות, שבלעדיהן אני בכלל לא נושמת המצב שלי מדרדר ומדרדר ומדרדר ואין לי חשק לכלום ואין לי שום דבר שיניע אותי או יתן לי טיפת כח אני מרגישה אומללה כמו שהמון זמן לא הרגשתי לא האמנתי שאני אחזור לזה נראה לי פשוט מיותר להמשיך בחיים האלה אני באמת לא מוצאת סיבה שום קצה אור אני פשוט מיואשת ורוצה שהכל יגמר והלוואי והיה אפשר פשוט לחתוך את זה כאן, שמישהו יגיד לי איך אני גמורה בכל המובנים זה לא חיים זה לא

היי

מזדהה מאוד עם תחושת הרע החונק הזה כל כך חונק שנדמה שאין מוצא חוץ ממוות אבל יש מוצא אחר. ועכשיו לשאלות המציקות- מה עם טיפול????? את בטיפול בכלל? יש אפשרות להעלות תדירות? בפעם האחרונה שזיהיתי אצל עצמי חשיבה אובדנית צרחתי ובכיתי לכל מי שהיה מוכן לשמוע ששעה בשבוע לא מספיק לי, שייתנו לי קצה חוט, שיעזרו לי

למעלה