מיואשת...

מיואשת...

כל כך הרבה רובץ לי על הלב. נשואה כמעט 20 שנה, מכירים יותר מ25 שנה. כשהתחתנו הייתה אהבה גדולה, אבל כנראה לא ידענו לשמר אותה. השחיקה, הקשיים בחיים, הויכוחים, המשפחות המתערבות... אני מאוד מעריכה אותו, אבל אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו עוד. לפני כמה שנים אחרי משבר, לא חיפשתי, אבל מצאתי ניחומים אצל גבר אחר. הייתה שם אהבה גדולה, שנינו מצאנו ניחומים זה אצל זו. הוא התגרש, לא בגללי אבל נפרדנו, כי ידענו שזה יגרום לגירושין שלי- ולא רציתי בזה. אחד הדברים הכי קשים שחוויתי בחיי. לפני כמה חודשים, אחרי התכתבות של מס חודשים עם גבר נוסף, נפגשנו, מצאנו מזור לקשיים זה אצל זו. הוא העריץ ואהב אותי, כמו שכבר שכחתי איך. בעקבות קשיים נפשיים שהוא חווה הוא ביקש להיפרד. חשבתי שאני חזקה, שאני אוכל לעבור את זה. אבל אחרי פגישה חברית איתו, גיליתי כמה שהוא חסר לי, ומאז אני לא מוצאת מנוחה לנפשי. איך אפשר להשקיט את הנפש? בבקשה תהיו עניינים ולא שיפוטיים.

בלי קשר לגברים האחרים

האם את רוצה להישאר עם בעלך? ואני לא מתכוונת צריכה/נאלצת/מחוייבת אלא ממש רוצה.

czar

New member
תורת הסיכוניים/נים

מבלי אחוז אחד של שיפוטיות למרות שיש לי מה להגיד, שכשאתה משחק באש, יש סיכוי שתכווה, שאתה נכנס למסלול מריצים מכוניות, יש סיכוי שתתרסק, וסתם מהיום יום אתה נכנס לכביש, תמיד יש סיכוי שאיזה נהג אדיוט יעיף אותך לכל הרוחות. להשקיט את הנפש, או תמצאי אהבה חדשה, או סוף סוף טפלי בעצמך ובבית לכל כוון רק תעשי כבר משהו.

מלכוד 42

New member
זה לא פשוט לשמר את האהבה...

התחתנת לפני 20 שנה, ולא ידעת איך לשמר את האהבה (זה בסדר, זה קורה למרביתנו...) ועם הזמן.... מצאת ניחומים אצל גבר אחר.. (קורה במשפחות הכי טובות..) וזה נגמר (ולא משנה כרגע הסיבה) ואז מצאת ניחומים אצל גבר נוסף... (זה בסדר... רק הפעם הראשונה היא באמת קשה... אחרי זה מתרגלים) ואז.. זה שוב נגמר... אז מה אנו למדים מזה? אני חושב שמה שבאמת נגמר, זאת מערכת היחסים שלך עם בעלך,ואת פשוט לא מספיק אמיצה בשביל להודות בזה (זה בסדר, מרביתנו כאלה), לכן את מחפשת ניחומים במקומות אחרים. אבל מה? את לא מסתדרת כל כך עם הקושי הנפשי של הפרידות. אז את צריכה לדעת שזה בסך הכל בסדר. המצפון שלך עושה עבודה טובה (מצפון פולני?) ומה הקול הפנימי הנבואי שלי לוחש לי? שכנראה עוד מעט יבוא השלישי... והרביעי.... ואז תעברי לפורום "בגידות ואהבה אסורה"... או.. שיהיה לך מספיק אומץ להפרד מבעלך, להתחיל חיים חדשים ולחפש זוגיות בריאה. ואולי... אם תסתכלי מעבר לכתף שלך.. ותראי שם את בעלך.. וזה עדיין יעשה לך משהו... אולי בכל זאת יש סיכוי?

מה הבעיה?

הנסיון שלך לתלות את הצורך שלך בקשרים עם גברים אחרים בכל מיני משברים שאת עוברת לא מחזיק מים - הגיע הזמן שתודי, לפחות בפני עצמך, שבלי קשר לכלום, את חייבת נוכחות גברית בחייך נוסף על זו של בעלך. למזלך, העולם מלא גברים רעבים שישמחו למלא את צרכייך והרשת הופכת אותם לזמינים עבורך - כל מה שאת צריכה זה לקיים הליך מיון מסודר שיבטיח שתמצאי מתוך ההמון בדיוק את מה שאת צריכה. בהצלחה.

אייבורי

New member
רשימת משקיטי הנפש

1. ג'וינט 2. זיון 3. לספר לגרוש - רעיון רע אבל קיים 4. לכתוב בפורום 5. למצוא לעצמך חיים אושר פנימי ועיסוקים שונים

הכוכב33

New member
גירושין ומהר

הנישואין שלך מתו ממזמן.את צריכה להפרד ולהתגרש בהקדם.כמו שליש מהזוגות בישראל. יש אחוז אחד סיכוי, אם תנהלי שיחה רצינית עם בעלך. תסבירי לו את המצב (כמובן לא כולל הבגידה) ותנסי להגיע לפתרון בהסכמה. בגידה היא לא פתר ון.

קרן נוי

New member
אם את רוצה להתגרש...

אז פשוט תשבו את ובעלך ותדברו מלב אל לב על הכל-על השחיקה, על האהבה שייתה לעומת זאת,איך אפשר אולי כן להצית את אש האהבה-יש הרבה שיטות-אולי תלכו לייעוץ זוגי...ובכלל, לפני שמפרקים את החבילה כדאי לנסות להחיות אותה, רק כשזה לא עובד,מדברים על זה באופן הכי פתוח בעולם ורק אז הולכים לחפש ריגושים נוספים (שאף אחד לא מבטיח לך שיחזיקו מעמד בלי השקעה ומאמץ עיכביים)...

כשבעל הופך לקרוב משפחה

אחרי 25 שנה הוא כבר חלק מושרש מהחיים שלך, חלק חיוני במחזור הדם שלך, אבל לא החלק שאחראי על החיוניות. הוא כמו דודה, או כמו מזוודה בלי ידית. קשה לסחוב, כואב הלב לזרוק. אז איחסנת אותו בבוידם. ואת משחקת עם עצמך בכאילו. עושה לעצמך כאילו הוא לא קיים,- הוא לא באמצע הסלון, באמצע החיים שלך. אני מניחה שאם תביטי בו לעומק אולי תגלי שהוא יודע, ושמבחינתו את גם מצטופפת יחד איתו על אותו מדף בדיוק. בשביל זה המציאו את המושג נישואים פתוחים. חיים זה לצד זה, ולא ממררים אחד לשני או כל אחד לעצמו את החיים. ואת העין עוצמים לרווחה.

למעלה