מיואשת

מיואשת

אני פשוט לא מבינה , קראתי את הספר הסוד ודומיו עם אותה מטרה כמו (" יצירת כסף" , "כוח הכוונה " הכח הטמון במוח וכו' ) ראיתי את הסרט כמובן , רשמתי לי ביומן את הכוונות שלי וממש התכוונתי באותן רגעים שהן מתגשמות, חשבתי במשך היום על אותם דברים וראיתי בעיניי כאילו אני נמצאת בדבר החדש והטוב. והמציאות האמיתית : שזה מספר חודשים המצב הכלכלי מתדרדר כמו כדור שלג שאי אפשר לעצור העסק קורס לרסיסים ואני ובן זוגי מיואשים מה צריך עוד לעשותתתת?

EastGirl83

New member
לא להתייאש

קודם כל זה הכי קל לוותר.. אבל הצעד הראשון הוא לא להתייאש ולהמשיך עוד ועוד... זה ייקח את כל הזמן שצריך לקחת, אבל זה חלק מהתהליך... צריך להמשיך ולעשות הכל על מנת שיהיה בסדר ובו זמנית לראות את התוצאה הסופית - שבמקרה שלך זה לפתור את הבעיות. לפי דעתי, הסוד עוזר כאשר הבן אדם עושה את הצעד הראשון ולא מתייאש, ממשיך הלאה למרות כל הקשיים וברגע שמתחילים לפעול אז כמו תגובת שרשרת, הכל מתחיל להתסדר. בעניין הזמן.. זה לא תלוי בנו.. מה שכן תלוי בנו זה מה אנחנו עושים עם הזמן הזה. לכן, חשוב להמשיך לפעול - לעשות מעשים - ולהמשיך לדמיין ולראות את התוצאה הסופית.

naty3

New member
היי

"המצב הכלכלי מתדרדר כמו כדור שלג שאי אפשר לעצור העסק קורס לרסיסים ואני ובן זוגי מיואשים" תשני את זה ל: "המצב הכלכלי משתפר מרגע לרגע, כמו כדור שלג (חיובי) שאי אפשר לעצור אותו, העסק משגשג, אני ובן זוגי שמחים ומאושרים". אמונה ללא פשרות - אלו מילות המפתח. ספקות נשארים מחוץ לדלת. דמיינו מה אתם רוצים שיהיה בעסק-איך הוא נראה כאשר הוא משגשג? וכו'-דמיינו לפרטי פרטים! (התת מודע אוהב פרטים, זה כמו שמרכיבים פאזל-המוח רוצה לראות את כל התמונה ולא רק את המסגרת) אם למישהו יש הצעה איך אפשר לשנות לחיוב את "אי אפשר לעצור אותו", שירשום. אם יש משהו בעניין העסק שצריך לעשות-תעשו. (אמונה הולכת יד ביד עם עשייה). המון הצלחה!

ע ו פ ר ה

New member
רוצה להוסיף

לדבריה של נטי: שחררי את העבר ותפסיקי לחשוב על כמה העסק מתדרדר. כשמחשבה כזו עולה, תברכי את היקום על השפע שיש ועל העסק המצליח. את יכולה לדמיין איך בן זוגך ואת מעצימים אחד את השניה ויש לכם המון אנרגיה של אהבה לשקם ולהפעיל את העסק למצב של זרימה והכנסה כספית. תוכלו גם לשים מושבת צירטין (אבן אנרגטית) ליד הקופה או המקום שבו אתם מקבלים את הכסף. באהבה עופרה

למעלה