מיואשת...

almo007

New member
מיואשת...

שלום לכולם , אני בת 55 , בריאה .. לאחרונה הובחנה ע"י רופא הפרעות תנועה ונוירולוג דיסטוניה של כף יד ימין קיים קושי לבצע פעילויות כמו כתיבה ..צחצוח שיניים , החזקת כוס וכו' כל פעולה בסיסית וטרויאלית בדיקות אצל רופאים שנעשו ..כמו סיטי ראש - תקין , מרי - עמוד שדרה מלבד לחצ על עצב C5 C6 אין ממצא נוסף.. הוכח ע"י אורטופד עמוד שדרה שהבעייה אינה אורטופדית אלא נוירולוגית , הוצע .. טיפול בכדור פסיכאטרים תוך הסבר על תופעות לוואי העלולים להפריע בתפקוד היומי במיוחד במקצועי ובעבודתי כאחות אני לא מתכוונת ליטול כדורים אלו . האם יש משהו שאפשר לעשות בנדון ??? האם יש מישהו שיכול לייעץ לי ?.. מה ניתן לעשות כטיפול אלטרנטיבי בכדי להקל על המצב הנ"ל ?... דיקורים ? עיסויים ?.. האם זה לא כמו כוסות רוח למת ????? מיואשת ... מיואשת ... מבקשת את עזרתכם.

"כוסות רוח למת"? אולי "אנטיביוטיקה למת"?

למה אף אחד לא אומר שמשהו יעזור "כמו אקמול למת"? או "כמו ניתוח למת"? שיטות שונות ברפואה משלימה / אלטרנטיבית עשויות לעזור לך, אבל לאבחן באינטרנט אי אפשר ולכן ההצעה הטובה ביותר היא כנראה למצוא מישהו טוב ולהגיע אליו לטיפול, שיכלול גם אבחון. אני מנחש שטיפול במגע (כמו שיאצו, טוינא או רפלקסולוגיה) יכול להיות די יעיל, אבל זה רק ניחוש ורק את יכולה לדעת מה מתאים לך. בכל מקרה, חשוב להגיע למטפל טוב (כמו שחשוב להגיע אל רופא טוב), ולא להתבייש להחליף אם מגלים טעות.

harduf9

New member
לעניות דעתי לחץ על C5,6 בהחלט מתאים לבעיות

שאת מתארת. אנחנו מדברים על חוליות צוואריות, נכון ? בכל אופן, אני מניח שלא שאלת את הרופא באינטרנט כי זה לא רציני וברור לך שאי אפשר לאבחן כך. אך מאחר ושאלת, רפלקסולוגיה, עיסוי, אוסתאופתיה, כירופרקטיקה, שיאצו, דיקור, עיסוי, טווינא ועוד הרבה שיטות יכולות לעזור בין אם זה כן מהחוליות ובין אם זה על רקע עצבי. רק צריך להגיע לטיפול, להתמיד ולמלא אחרי ההנחיות, כמו בטיפול קונבנציונלי. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה