מיואשת

היתולית

New member
מיואשת../images/Emo7.gif

שלום לכולם, לא היה לי מושג שיש פורום כזה בתפוז ואולי חבל שלא גיליתי אתכם מוקדם יותר - אולי תוכלו לעזור לי... אני בת 30, סובלת מבעיית עייפות משמעותית מאוד, מזה כשנה, פוגעת לי בכל תחומי החיים, כמו שאתם כבר בטח מתארים לעצמכם: נרדמת בנהיגה, נרדמת בלימודים, נרדמת בעבודה, מדוכאת בבקרים, לא יוצאת לסרטים בערב, משמינה כי אני מנסה להתעורר בעזרת אוכל, לא מרוכזת וכו' וכו'... עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות (הכל יצא מצויין תודה) הייתי אצל כמה רופאים - אין לאף אחד תשובה... מלבד מעבדת שינה כמובן, רעיון שלא חשבתי עליו ובקופ"ח כמובן לא העלו אותו כנראה כי זה יקר להם או משהו. קבעו לי תור לשיחה בתל השומר בשבוע הבא. אמרו שהתור לבדיקה עצמה יכול לקחת עד חודשיים. בספטמבר אני טסה לחו"ל עם כל המשפחה ולא רוצה להרוס לעצמי את החופש הראשון מזה 3 שנים. האם למישהו יש מושג אם יש טעם במעבדות השינה הפרטיות? נאמר במעבדת השינה בוולפסון שלא עובדת עם קופ"ח שלי? מה לגבי הבדיקה הביתית? תודה רבה על עזרתכם וסליחה על הקיטורים...

אני זה

New member
לא יוצאת לסרטים בערב?! נשמע קשה...

סתם. להירדם בנהיגה זה מסוכן, חייבים לעשות משהו! בהצלחה!!!

דנטל

New member
לדעתי, יש טעם במעבדות שינה

בהתחשב בעובדה שבדיקות דם כבר עשית והן תקינות.

היתולית

New member
השאלה היא לאיזה מהן...

אין לי זמן לחכות לבדיקה מטעם קופת החולים כי זה לוקח להם חודשיים.... מבין הבדיקות הפרטיות יש את הבדיקות שעושים בבית ויש את אלה שעושים במעבדות עצמן שהן גם יקרות יותר. השאלה היא על איזה מהן ללכת.

למעלה