מיואשת

carmikush

New member
נצל"ש יש לי בעיה דומה

מובי משתין איפה שבא לו...הוא מחרבן במקום הנכון אבל עושה פיפי מתי ואיפה שמתחשק לו. זה בגלל שהוא לא מסורס? אם אני אשים בחדר במקומות שהוא משתין בגדים וכאלה הוא יבין שהוא צריך לעשות גם פיפי בארגז? כנ"ל לגבי הכלוב...

Sweet Fantasy

New member
כלב יכול להיות מיוחם?

בדר'כ זכר מתייחם כשהוא מריח נקבה, אבל אפשר גם בלי, תשאלי את ג'סי על החמוס שלה (לשעבר) שרצה לזווג אותה

The Reuty

New member
כלב לא יכול להיות מיוחם.

רק הנקבה מתייחמת, כשכלב זכר מריח נקבה מיוחמת, הוא לא מתייחם, הריח שלה משגע אותו וכל מה שהוא רוצה זה למצוא אותה ולזווג אותה, כלב לא נכנס לתקופת יחום, בדיוק כמו בבני אדם.

Sweet Fantasy

New member
לבני אדם אין תקופת ייחום

וזה מה שרשמתי, שזה בדר"כ בגלל הריח, אבל קורה שיש הורמונים לא פעם רואים את הכלבים &^%&% בובות וכאלה (ולא תמיד זה מעיד על דומננטיות)

The Reuty

New member
ביוץ=יחום...

אצל בני אדם.אמרת שהחמוס הזכר כן מתייחם, לא הזכרת הורמונים, אולה הזכירה..

המממ

אניחושבת שאולי לא קוראים לזה ייחום, אבל יש איזה הורמונים או משו, כי כשהם רואים נקבה הם מתחילים להשתגע. פאדג' אחרי הסירוס פשוט התחרפן על פונץ', אפילו שכבר לא היו לו בייצים
מעיין אם זה עובר להם עם הזמן (אם לא מסרסים) או שכשהם מגיעים לבגרות חייבים לסרס כי זה לא ייפסק.

carmikush

New member
חחח איך הוא יודע מה זה עורף אצל

בן אדם. ואיך הוא הגיע לעורף? ואיך הוא בידיוק גרר אותה על הריצפה? את מצחיקה.

הכל בסדר מותק?../images/Emo13.gif

אני חושבת שדיברתי על פונץ'...והוא גרר אותה מהעורף.. על הרצפה.. ואז אני מצחיקה?
לא נראה לי שהיתי אומרת שהוא גרר אותי על הרצפה, לא צריכה חמוס שיחנך אותי

carmikush

New member
נצל"ש מיליון! הפרווה של

מובי פרננדו שלי עוד לא התחלפה לפרוות קיץ....וזה כבר לקראת סוף הקיץ. לא קצת מוזר? יכול להיות שבבית שהוא היה גר בו הוא היה כל הזמן במזגן. גם כאן רוב הזמן המזגן פתוח...יש מצב שהוא לא יחליף העונה פרווה ורק בקיץ הבא?

שימי

סמרטוטים בכל פינה שאת לא רוצה שהוא יעשה, או אוכל. אם הוא מפספס תנקי טוב טוב עם מגבון/חומר חיטוי.. או וואטאבר משו עם ריח חזק יותר מחרא. וזהו.. וחכי לאט לאט שהוא יתרגל לעשות בארגז, זה לא בא תוך יום יומיים, ואולי אחרי חודש אפילו תזיזי תמיטה שלך ותגלי שהוא אימץ לעצמו עוד 'שירותים

carmikush

New member
עוד נצל"ש-שמן זית וחמוסים

שכן שלי עשה לי טיפול בשמן זית ואח"כ מובי פרננדו (השם השני שלו), ליקק אותי...זה מזיק? למה שמן זית טעים לו? זה לא הכי דבר טעים...הוא כזה חמודי.

carmikush

New member
רושמים פרננדו!! אני מכירה מישהו בשם

הזה! והוא רושם פרננדו...כך שאל תתווכחי. אולי שלך פרנאנדו שלי פרננדו חח.

טוב אין לי מושג

ככה הבחורה רשמה לי.. אבל סבבה נהפוך את זה בלי א'. פרננדו פרננדו פרננדו!!!!!!!!!!!!!! (צריך להתרגל
)

למעלה