מיואשת - שאלה....

גוגו63

New member
מיואשת - שאלה....

הי - למי שלא מכיר אני פוליציסטית בת 33, ומאז הפסקת הגלולות (כבר 9 חודשים) לא מבייצת לבד. לפני 3 חודשים קיבלתי הורמונים לביוץ (במטרה להבשיל זקיק בודד) ואחרי ששבוע עם גונל 75 לא עשה כלום עלו למנופור 125 וכל הזקיקים גדלו, תוך כמה ימים הגעתי לאסטרוגן 13,000 ועברתי שאיבת חרום עם החזרה והריון שנפל (ונותרו 10 מוקפאים טובים).
התלבטתי פה בפורום עם להחזיר מוקפאים או לתת צאנס נוסף לביוץ + יחסים והחלטתי לתת צאנס לביוץ.... הבעיה - אני כבר 3 שבועות עם גונל 75 ללא ביוץ :( הרופא שלי (בניגוד אלי) מאוד סבלני ואומר שאצלי צריך להמתין בסבלות ולא לעלות מינון כי אחרת כל ה20 זקיקים שיש לי יתפחו ביחד. יש פה בנות שקיבלו גונל ככ הרבה זמן? זה ממש מייאש :(

טוליתי

New member
גוגו

זה באמת לא נעים להזריק כל כך הרבה זמן, מבלי להרגיש התקדמות....אבל המצב רחוק מלהיות מייאש
... יש לך הרבה זקיקים, הרופא שלך זהיא ולא רוצה לגיע לשאיבת חירום, ואחרי הריון הגוף פורה יותר.
הייתה כאן מישהי עם הניק ליאורי59 שהזריקה כחודש שלם!!! מהטיפול הארוך הזה נולדו לה שני בנים חמודים.
מאחלת לך הריון תקין שיפצה על הכול!

גוגו63

New member
תודה טוליתי

מעודד לדעת שאני לא לבד בעניין.... הרופא שלי בכל זאת אמר שנפגש בשני ונשנה קצת אם עדיין לא תיהיה תזוזה (זה כבר יהיה יותר מ3 שבועות עם גונל 75). אולי אפשר לעלות טיפה (ל87.5 או ל100....). הרופא אמר לי שאם אנחנו בוחרים לא להחזיר כרגע את המוקפאים וללכת על נסיון ביוץ צריך אורח רוח ויכול לקחת אצלי בכיף חודש...אבל זה ככ קשה!!!!!!!. בכל מקרה המון תודה על העידוד

למעלה