מיואשת .. עצובה ...

מאיה6789

New member
מיואשת .. עצובה ...

הי , לא יודעת איך להתחיל אנסה לספר ובקצרה , חייבת לפרוק את אשר על ליבי.
נשואה כבר כמעט 20 שנה +3 .
מאז ומעולם לא הסתדרנו משהו , הרבה מריבות, הפכתי מאדם שמח בטבעי לאדם עצוב ומתוסכל .
למרות שכל השנים מאוד רציתי לאהוב את בעלי, מרגישה שלא ממש נתן לי, כי הרגעים שבהם הוא נחמד מעטים.
בעלי אדם טוב ואכפתי איך יחד עם זאת אדם מאוד עצבני , קטנוני , טיפוס שתמיד יש לו מה להעיר לאחרים אבל לא לגבי עצמו.
במהלך השנים הלכנו ליעוצים שונים , תקופות שקצת עזר אבל בסך הכל שום דבר לא ישתנה.
השינוי שחל מבחינתי זה אצלי, בתקופה מסויימת הלכתי לטיפול בשביל עצמי ופעם ראשונה שהבנתי שכל חיי הייתי עסוקה האם הוא מרוצה ממני והאם אני מספיקה לא, אן יותר נכון למה הואל לא מרוצה כי תמיד היו לו טענות. בעקבות הטיפול מצאתי את עצמי וגם בעקבות מריבה קשה שהיתה ביני לבין בעלי שכתוצאה ממנה החליט לא לדבר איתי חודש ( דרך אגב זה תמיד היה מנהג שלו מאין דרך להעניש לא לדבר איתי ) גרם לי להבין ולהסתכל פעם ראשונה על עצמי ולחשוב אם בכלל טוב לי איתו, והבנתי שלא .
מחשבות של גירושים עלו אצלי, וגם אצלו מדי פעם , רק כשהפעם פחות פחדתי אבל עדיין פוחדת, לבעלי יותר קשה איתי לדעתי, כי בניגוד לעבר שקבלתי הכל מצידו ולא התנגדתי לכלום היום זה פחות ככה , אבל עדיין עוד מצב כזה. בעלי מאוד דומיננטי ואוהב מאוד את השליטה וההתנהגות שלו היא כזאת.
אחד הקשיים שיש לי למשל , אני עובדת כעצמאית מהבית, לא מכניסה הרבה אבל גם משהו, מצד שני אני גם עם הילדים שזה גם הרבה עבודה ....שהטווח גילאים נע בין 4-12 . מכיוון שאני נמצאת בבית אבל עובדת, הוא לא מתייחס לזה ככה, למרות שאני עושה את כל עבודות הבית, אם מישהו מהילדים לכלך הוא ישר צועק עלי , אני מרגישה לפעמים שבשבילו אני פשוט משרתת, ועל זה יש לנו הרבה מריבות . בעבר לא עניתי אבל היום אני לא מסוגלת.
מרגישה עצובה , ללא מוטיבציה לכולם, מיואשת ולא יודעת מה לעשות, הילדים שלי בגילאים שגורשין יכולים לעשות להם ממש נזק, נפשית אני לא בטוחה שאני מספיק חזקה או שיהיו לי את הכוחות גם להכיל את המצוקות שלהם. מצד שני רע לי, כאחת שהגיעה ללא נסיון רב עם גברים אני מרגישה גם שבעלי הפך אותי לנזירה בגיל צעיר, אין ביננו כמעט סקס, לבעלי יש מגבלה פיזית שכתוצאה מכך אנחנו לא שוכבים בכלל, בעבר היה יותר אבל היום בכלל לא, לא נראה לי שזה מפריע בכלל לבעלי, למרות שהוא טיפוס מאוד מיני יודעת שהוא מוצא לעצמו דרכים אחרות כנראה והכוונה סרטים שונים.... אבל מלבד זה אפילו מגע בסיסי ביותר כמעט ואין , ואם קורה פעם בכמה חודשים ואז אני מרגישה שמחה בלב אבל זה מחזיק עד לפעם הבאה שהיא גם עוד הרבה חדושים.
למרות שדברתי איתו המון פעמים על זה , ואחרי שיחות הוא ניסה להיות אחרת, זה החזיק בדיוק יום.
מצטערת שכזה ארוך, מבולבלת, לא יודעת איך להצליח לשמח את עצמי כמו שתמיד הייתי שמחה מהדברים הקטנים, מנסה לשקוע רק בעבודה אבל גם זה לא ממש עוזר.
תודה שהקשבתם

גארוטה

New member
עצוב

את יכולה לשים את האצבע על מה כל כך מפחיד אותך מלעשות צעד שבסופו של דבר יחזיר לך את החיוך
והשמחה? אם כבר הזכרת ילדים, אז תתפלאי אבל גם להם...אני מאמינה שהיום הם סובלים יותר
מהאווירה ומלראות את אבאמא כמו שאת מתארת מאשר אם תיפרדו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
התרופה למצב הזה היא גירושין

זה לא יזיק לילדייך יותר ממה שיזיק להם לחיות במערכת יחסים רעה ומתסכלת.
שני הדברים מזיקים, אבל גירושין מזיקים פחות.
&nbsp
נכון שגירושין זה מאוד קשה. מה לעשות. אבל זה הפתרון.

נערכו לא מעט מחקרים שבדקו את עניין הנזקים

הנגרמים על ידי גירושין מחד וחיים עם הורים לא מאושרים שסובלים מזה שהם ביחד, מאידך. מסקנתם הייתה לרוב כאמור בתגובה של מריוס.
מדברייך נשמע שאת ממש סובלת, ואני בטוחה שהסבל הזה מועבר כך או אחרת לילדייך.
תשתדלו להתגרש "יפה", בדרכי שלום ובלי מלחמות בבית משפט, היעזרו במידת הצורך באנשי מקצוע לצורך תמיכה רגשית בילדים, הבהירו להם שאתם אוהבים אתם ושחושבים פשוט שיהיה לכם טוב יותר ושמח יותר בנפרד, וזה. הם יסתגלו ויתרגלו. זה לא פשוט בכלל, אבל זה כבר מזמן 'פאסה' לסבול בצורה כזאת למען הילדים.

אני ילדה גרושה ומסכימה לגמרי

זה קשה כשההורים מתגרשים, קשה מאד.
אבל זה עדיף עשרות מונים על הישארותם ביחד
ואני אומרת לך את זה מעיניים של ילדה בת 9. היה נורא בבית עד שהוא עזב. ריבים, צעקות, העדר אהבה, הערכה, חום, אמפטיה. דגם זוגי משובש לחלוטין.

תולעת22

New member
היי

אם את אוהבת את הילדים שלך תעשי להם ולך טובה ותתגרשי ממנו. בסופו של דבר מי שנפגע מזה זה בעיקר הילדים.

למעלה