מיואשת עצובה

ענבלי 12

New member
מיואשת עצובה

כל התופעות שהיו מהאוביטרל נעלמו . זהו מרגיש לי שאני עומדת לקבל מחזור וכנראה שוב תשובה שלילית . אני לא יודעת אם זה תלוי בי ברחם שלי או זה שהעוברים שהחזירו לי עד היום לא הוגדרו כי טובים . רק בפעם אחרונה החזרה שלישית הוחזרו אחד 6 - ואחד 4 אחרי 3 ימים .

אני לא קיבלתי אוביטרל ולא היו לי תופעות שונות מהפעמים הקודמות...
עיצה ידידותית...הפסיקי לחפש סימנים...נסי להיות כמה שיותר עסוקה ואל תתייאשי כ"כ מהר, בטח לא לפני שקיבלת תוצאה.
אני נקלטתי מהעובר שהכי לא האמנתי בו וזאת העוברית שצמחה להכי מהממת שהייתי יכולה לאחל לעצמי (ואפילו יותר)

ענבלי 12

New member
איילת ועדיין

לא עדיין לא עשיתי בדיקות דם .אבל עשיתי בדיקה ביתית ואני יודעת שאתן לא מאמינות אבל בפעמים שהייתי בהריון בשלב שאני נמצאת זה כבר הראה .תודה על זה שאתן עונות זה מאוד מעודד .אין לי יותר מידיי את מי לשתף חוץ מהמשפחה כי נמאס לי מהאכזבות ואז לספר לכולם לאור השאלות .זה הכי קשה לי הכישלון .

בדיקות הריון לא אמורות להראות בשלב כל כך מוקדם...
וההמתנה קשה, השלילי קשה, ההמתנה לדופק מורטת שיערות ועצבים... התהליך לא קל...
מקווה שתמצאי משהו שיעזור לך קצת פחות להתעסק בזה
איילת

היי ענבלי

כמו שקודמותיי כתבו, כדאי לחכות לבטא. גם אם בעבר בשלב כזה ראית תשובה חיובית בבדיקת הריון. כל הריון שונה ואת לא יודעת מתי היתה ההשרשה.
אני ממש מאחלת לך שתקבלי תשובה חיובית והשמחה תחזור אליך.
החששות והפחדים שמשהו אצלנו לא תקין ואולי יש לנו בעיה ולא בעוברים מוכרים לי מאוד. לכן כדי שתרגישי שעשית את המקסימום ובדקת הכל, כמובן רק
אם זה יהיה שלילי, מציעה לך מכל הלב לעשות את מה שאני עשיתי בזמנו, שזה לפעול בכמה מישורים במקביל כדי למקסם את התוצאה: לשנות מסלול ,לבקש בדיקות מקיפות שעדיין לא עשית (כמו היסטרוסקופיה, קרישיות יתר, בדיקות לזרע) ,לשלב רפואה אלטרנטיבית כמו דיקור ולקחת תוספי תזונה.

ענבלי 12

New member
עוד סבב שלילי

עשיתי בדיקות דם ושוב שלילי לא האמנתישיגיע לתרומה ולא יקלט . כי הייתי בהריון ואז טענו שזה הפסיק דופק בגלל איכות הביצית גיל וכאלה .ואז עברתי לתרומה שעד כה החזירו לי עוברים באיכות שהיו לי ביום 3. ההרגשה שסתם עברתי לתרומה .כי אני עדיין מיצרת עברתי כדי להיות בהריון ככה חשבתי עצוב לי מאוד לא יכולה לשמוע שוב שלילי

עוגי555

New member
אני מצטערת ענבלי

כואב לי.
אל תרימי ידיים.
שפכי פה את הלב כמה שאת רוצה. זה ממש עוזר.
אני מציעה לך (אולי אני שונה מכולן) - נסי לא לשתף, שתפי כמה שפחות.
זה ממש ממש קשה להתייצב עם כל הדיווחים.
חכי עד החיובי. חכי לבשורות הטובות.
תאמרי להם - כשיהיו בשורות טובות אשמח לעדכן. בינתיים, בבשקה, אני רוצה לשמור על הפרטיות שלי.
את יכולה גם להגיד שאת לוקחת הפסקה לעשות חושבים. ובינתיים כמובן להמשיך הלאה.

אין לי תובנות רפואיות... אני מקווה שלארחות יש.

שולחת חיבוק!!!

ענבלית71

New member
ליבי ליבי איתך

הצטערתי לשמוע בשבילך .גם אני עוד שלושה שבועות הולכת לתרומה ראשונה(בתקווה שהכל יהיה תקין ותהייה החזרה) הרצון שזה יצליח בפעם הראשונה הוא עז!!!
ביציות צעירות ובריאות, לעומת שלי...
זרע תקין, אז מה לעזאזל יכול להכשל?
הפחד נוראי, ההמתנה והציפייה...
כולי תקווה....ומאחלת לך המון המון כוחות להמשך הדרך עד לאושר המיוחל!!!!

עדין11

New member
ענבלי אין לי איך לנחם אותך

גם אצלי החזרה שניה - שלילי (כימי יותר נכון)
ואני קצת מתחילה לפקפק בכל העניין הזה של תרומה.
חשבתי שזה יצליח יותר מהר.....
אין לנו ממש ברירות, נכון?
חייבים להמשיך....

ענבלי 12

New member
היי עדין 1

הנחמה היחידה שלי שהחזירו לי עוברים לא טובים :( בשתי החזרות הקודמות וההחזרה הזו היו סבירים אבל לא בהגדרה של עובר טוב . אני הולכת לעשות צילום רחם אומרים שזה שטוף את הרירית ואחרי נקלטים יותר טוב .

ענבלי 12

New member
ללא הורמונים

הרצון לחבוק תינוק גדול .וזה נותן את הכוח להמשיך . המזל שלא צריך להציף את הגוף עם הורמונים .אני לוקחת רק תמיכה אחרי ההחזרה . אני עושה החזרה על בסיס טבעי .

עדין11

New member
גם אני על בסיס טבעי

כי יש לי ביוץ ורירית יפה
איך את ממשיכה? מסלול חדש? מה את מתכוונת לעשות?
&nbsp

ענבלי 12

New member
בוקר טוב עדין11

נשארו לי עוד 3 עוברים .אני מקווה שאחד מהם יהיה טוב . עושה צילום רחם שמעתי שזה שותף את הרירית . ומתפללת .ואם לא אז אני הולכת לתוכנית פיצוי של המסלול שלי אם החלפת התורמת .

נורה46

New member
צילום רחם

ענבלי שלום,
לפי מה שדוע לי מה שמחדש את הרירית זו בדיקת פיפל (זו ביופסיה של הרירית) ולא צילום רחם...
בדיקת נוספת שהיא חשובה היא היסטרוסקופיה ע"מ לבדוק שמבנה הרחם תקין. את הבדיקה אפשר לעשות בחינם בקופת חולים.
לא מכירה כאלה שעזר להן צילום רחם בשלב של טיפולי IVF או תרומת ביצית ... לפי מיטב זכרוני עשיתי אותה בתקופה שניסיתי להרות לבד או עם הזרעות ... זה אמור לשחרר סתימות בין החצוצרות לרחם ... בשלב זה לא בטוח שזה עוזר ... מציעה לך לבדוק עם רופא.
בהצלחה !!

למעלה