מיואשת מעצמי

nikalix

New member
מיואשת מעצמי

אני בת 30. קריירה מקרטעת. מלחיץ אותי מאד כי כל חיי הייתי מוכשרת ובטוחה שאצליח מאד מבחינה מקצועית. אנשים רבים עקפו אותי בסיבוב. אני אחוזת קנאה ותסכול. יש לי לחץ קבוע באיזור הסרעפת. לא מצליחה להתחיל לפעול. דוחה כל יום למחר. מפחדת מעצמי. מרגישה שבזבזתי את חיי.

מכאן אפשר רק לעלות

נשמע כי הרגשות הקשים מציפים אותך וחוסמים את ההתקדמות וההתפתחות שלך. חייך עוד לפנייך, וזה הזמן להתחיל ולחבוק אותם בשתי ידיים, לקבל את הדברים הנפלאים שכבר קיימים, ולפנות את הדרך לדברים הנפלאים שעוד יבואו. אני מבין את הקושי העצום, אבל עם קצת עזרה ועידוד באמת שהכל עוד אפשרי.

צ'קרת מקלעת השמש...

הנה עצה... תקני לעצמך אבן סיטרין. תנסי אולי אפילו לקנות כמה אבנים (זה עולה בערך חמישה שקלים לאבן בגודל סטנדרטי, בחנויות העין השלישית והעולם הקסום למיניהן) - אחת יותר לבנה, אחת יותר כתומה, אחת יותר שקופה ואחת יותר אטומה. תשטפי אותן היטב במים, תניחי אותן 24 שעות בגינה או בעציץ שרואה שמש (אפשר יותר מ 24 שעות, אי אפשר פחות), ותניחי אותן כל פעם אחת, על צ'קרת מקלעת השמש, בדיוק מתחת לציצי. אפשר לפני השינה עשר דקות, אפשר לעשו מהן תכשיט עם שרוך ארוך שמגיע מתחת לציצי, וכו'. וחזרי לספר - האם עזר?

קורה, מובן, אבל לא בהכרח מוצדק אובייקטיבית

אחת הבעיות הבולטות ביותר בחברה שבה אנו חיים היא, שאנשים נוטים לשפוט זה את זה ואת עצמם, על-פי קריטריונים שנראים כלפי חוץ (קריירה, זוגיות, משפחה, רכוש וכיו"ב). רוב האנשים לא מסוגלים להבחין בדברים החשובים יותר, כמו מידת האמפטיה, היושרה, אמות המוסר והיחס לאחרים, התרומה לסביבה, התפתחות הרוחנית האמיתית ועוד. נוסף לזה, החיים הפיזיים הם מעין מערכת של שיעורים פרטיים מותאמים אישית. כל דבר שקורה לך בחיים נועד ללמד אותך שיעור מסויים. זה לא עונש, אלא משהו שאת אמורה ללמוד ולהתפתח ממנו. הרגשתך מובנת, אבל קחי בחשבון שרגש יכול ליצור מעין מסך ערפל, שמסתיר לך את המציאות האמיתית (שהיא הרבה מעבר למציאות הפיזית הנראית לעין). באשר לכאב באזור הסרעפת, אני ממליצה לך לפנות לבדיקה רפואית, כדי לשלול בעיה פיזית. כאב כזה יכול לנבוע גם מסיבות רגשיות, אבל ניתן לדעת זאת רק לאחר איבחון מקצועי. גיל 30 הוא מוקדם מדי להרגשה, שביזבזת את חייך, כיוון שככל הנראה, מרבית חייך עוד לפניך. לדעתי, טיפול רוחני (שחזור גלגולים, הילינג) או נפשי (פסיכולוגי) יכולים לעזור לך להתמודד ולשנות את חייך. ניתן להסתפק באחד מהם או לשלב את שניהם בו-זמנית, מאחר שהם לא סותרים זה את זה.

avivitko

New member
אומנם באיחור...

אבל יש לי המלצה חמה בשבילך אני מטופלת אצל אישה מדהימה -(דלית 052-3358367) בהילינג אנרגטי משולב בשחרור ריגשי ואימון ממליצה שתשוחחי איתה ובטוחה שתוכלי לעשות שינוי בכל תחום שתבחרי צריך רק להעיז מאחלת הצלחה וצמיחה אביבית

למעלה