מיואשת. מישהו?

מיואשת. מישהו?

אחרי חודשיים על אלטרולט , אפשר להגיד על רגל אחת שהוא הפתרון, הכאבים הצטמצמו , זו הנקודה החיובית היחידה . ואם אני שוכחת כדור אחד הם חוזרים כרעם ביום בהיר. לצד זה אני חלשה כעלה נידף ברוח, הכאבים בברכיים ובגב לא פחתו כלל (הרופא חושב שמדובר במשהו נוסף ואני כמו מטומטמת לא מצליחה לקבוע תור למיפוי עצמות ) . החשק המיני.... מיותר לדבר עליו , אחרי כל מאמץ, מעל השגרה אני מוצאת את עצמי סובלת מרעידות . אפילו היו לי רעידות בעפעף לפני כמה ימים . והשבוע היה לי התקף אסתמה ראשון מזה שלוש שנים .... ואם נחליט שאסתמה היא מחלה פסיכוסומטית שנוגעת לתפקוד של שרירים ורקמות חיבור , נשאל את עצמנו אם יש קשר

והשאלה היחידה שלי היא , האם יש טיפול אחר? לפיברו , אולי מספיק רפואה משלימה ? משהו צמחי? פיזיותרפיה עד אין קץ . אפילו מצאתי אור בקצה מנהרת ההידרותרפיה של הכללית . לכול המעוניינות , בכפר סבא, בבריכת אלישע אומרים באתר שבהמלצת רופא משפחה ניתן לקבל 24 טיפולים ללקוחות המושלם... אני אתנסה ואודיע לכם אחרי שאני אצליח לקבוע תור למיפוי עצמות והרופא שלי יואיל בטובו להחליט שאכן מדובר בפיברו ולא במשהו אחר ...

צר לי עכברונת, לא הייתי פה מיום שישי..

המוני זמן. ולא ראיתי את ההודעה שלך.

בגדול, אם האלטרולט עוזר, אולי הכי שווה שתשימי לך תזכורות בכל מקום כדי לא לשכוח לקחת כדורים, במיוחד אם כשאת שוכחת כדור אחד את משלמת על כך כפליים.

אולי כדאי לך לקחת את התור הזה למיפוי עצמות בתור פרוייקט - להחליט יום אחד, אולי מחר כבר, שאת יושבת על זה ועושה את זה.

לגבי חשק מיני נסי לשאול את רופא המשפחה שלך -עד כמה שזה עשוי להביך. הרבה פעמים דווקא התרופות שאנחנו נוטלים משפיעות על החשק המיני שלנו לרעה, ואפשר לעשות משהו בנדון.

מה שמביא אותנו לטיפול - יקרה, כל אחד ומה שמשפיע עליו הכי הכי טוב. יש כאלה שמנסים רק רפואה אלטנרנטיבית, יש כאלה שלא זזים בלי תרופות רגילות, יש כאלה שנשבעים בשם ההידרותרפיה.
אני אישית מאמינה שצריך לנסות הכל ולהתמיד עם מה שעוזר.
בינתיים לא ידועה לנו אף שיטה שטובה יותר מאחרות בצורה משמעותית.

והכי חשוב - קחי נשימה עמוקה ונסי לא להתייאש. נכון שהמצב לא קל, אבל מניסיון אישי שלי, ייאוש מקשה על ההתמודדות האישית.

שנה טובה!

Sigal H

New member

חיה קרן

New member
מנסה לענות..

לגבי התמדת נטילת התרופות- אכן, נטילה השעה קבועה, או כחלק משיגרה קבועה- מקלה על הזיכרון ועל ההתמדה.

לי יש שעה קבועה בערב שבה השעון שעל שולחן העבודה שלי מצלצל, ואני חייבת לגשת לקום לכבות אותו- ואז גם נוטלת את התרופות בשעה סבירה ובלי לשכוח.

אסטמה- יכול בהחלט להיות שהחמרה כללית במצב, שינויי מזג אויר, וכן, גם סטרטס- משפיעים על חומרתה ונוכחותה- אצלי יש החמרה בחודש האחרון, בעיקר בבקרים, ו..אני מוכנה לזה, אני יודעת שגם לה יש תקופות , ויודעת לגשת לרופא כשצריך אם צריך- לשנות טיפול, להתאים מינון של טיפול מונע וכן הלאה.

חשק מיני- דובר עליו רבות בפורום, לי אין תובנות בנושא אבל אני לא מוותרת על חיפוש איש מקצוע שיוכל לתת מענה רציני.

ושורה תחתונה-לפיברו אין טיפול אחד, אין תרופה אחת, אין בעצם תרופה או פיתרון, יש טיפול סימפטומטי, ואותו כן אפשר לבחור ולהתאים לפי התסמינים שהכי מקשים והכי דורשים הקלה,
וכך אפשר לנסות כל מיני שיטות ודרכים- טבעיות, תרופתיות, "גופניות" ואחרות.

מקווה שעניתי על הכל, ומקווה שלא התייאשת מחוסר התגובה שלנו, את יודעת, חג וכל זה

שנה טובה,
חגים שמחים
חתימה טובה
וגם שבת שלום!
חיה

למעלה