מיואשת מהמצב

אצילונת

New member
מיואשת מהמצב

אנחנו נשואים 3 שנים, בני 38, ..בהליכי פונדקאות (אוטוטו הועדה) עברתי 13 הפריות ללא אף תוצאה
גם לא כימי
סובלת מרזרבה נמוכה..בדרכ מחזורים טבעיים בלבד..
הרירית שלי לא אידיאלית..עברתי גרדות עקב רירית מעובה ואז הדבקויות קשות..(פעמיים ניתוח)
המליצו על פונדקאות והנה אנחנו שם..
שלשום הלכתי לעוד מומחה לחוות דעת..הוא טוען שהרירית לא יפה, ספק אם תחזיק גם הריון
כנראה מולד (???)
אני מיואשת..לעולם לא אהיה בהריון?? היש רופא שהוא ממוחה לרירית?
אם כל הכבוד לפונדקאית..אני רוצה יותר מילד אחד..
מה עושים?

שמחה2008

New member
לא מכירה מומחה לרירית...

רק יודעת לומר שבזבזתי למעלה משלוש שנים על ניתוחים וטיפולים בניסיון להרות עם רירית לא טובה והלוואי שמישהו היה עוצר אותי קודם.
הייתי מחבקת את אוהדי כמה שנים קודם...
הייתי ממקדת את מאמציי בפונדקאות ואולי בכמה כיוונים במקביל.
אני יודעת שמה שאני אומרת קשה אבל אני מדברת מתוך הכאב והניסיון שלי.
אם תרצי לשוחח, פני במסר ונדבר.
שיהיה המון הצלחה!

שמחה2008

New member
לא מכירה מומחה לרירית...

רק יודעת לומר שבזבזתי למעלה משלוש שנים על ניתוחים וטיפולים בניסיון להרות עם רירית לא טובה והלוואי שמישהו היה עוצר אותי קודם.
הייתי מחבקת את אוהדי כמה שנים קודם...
הייתי ממקדת את מאמציי בפונדקאות ואולי בכמה כיוונים במקביל.
אני יודעת שמה שאני אומרת קשה אבל אני מדברת מתוך הכאב והניסיון שלי.
אם תרצי לשוחח, פני במסר ונדבר.
שיהיה המון הצלחה!

VNRN

New member
המטרה שלך היא ילד

נגזר עלייך שלא תישאי את הילד ושלא תלדי אותו. הוא יהיה הילד שלך בכל מקרה.
מה שאת עוברת מוכר לכולנו - יש תהליך אבל על חוסר היכולת שלנו להרות וללדת. בינינו, הריון זה לא כזו מציאה גדולה.
את צריכה להתקדם בשלבים. החלום המקורי שלך התנפץ ועכשיו הזמן להחליף חלום. הוא יכול להיות חלום טוב יותר.
יש דרכים להיות הורים ליותר מילד אחד בפונדקאות. לפעמים זוכים בתאומים…. הפונדקאית שלי הבטיחה לי תאומים ולא עמדה בהבטחתה - מזל שלי - לא יודעת איך הייתי מסתדרת עם שניים.
אחרי 7 שנות טיפולים אני חובקת כרגע תינוקת בת חודש וחצי שתהיה ביתי היחידה. המחשבה על זה שלא יהיה לי ילד נוסף קשה אבל זה מה שיש וכשרואים אותה מבינים שזה המון!!!!
לא כתבת לאיזה מומחים הלכת. לכל אחד יש את השיטות שלו. אני הייתי מטופלת אצל פרופ’ לאופר מהדסה. מומחה בחסד עליון - הוא הכניס אותי להריון והציל את חיי ובזכותו ובזכות הפונדקאית האלוהית שלי אני חובקת עכשיו את ביתי. אני לא יודעת אם הוא מומחה לרירית אבל אני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לנסוע אליו לירושלים. בחודש הקרוב הוא בחו”ל. כדאי לך להתקשר לשר”פ בהדסה עין כרם ולהזמין אליו תור פרטי. 02 - 6778899.
את מוזמנת ליצור איתי קשר ואני ממליצה לך מאוד לדבר עם שמחה 2008.
בהצלחה!

שמש10101

New member
פונדקאות בחו"ל

שלום,
תמיד יש בחירה לכל בן אדם, כשה יש פטרון כמו פונדקאות המצב כבר לא כל כך נראה עצוב,

וירג'יניה
[email protected]

MAMALY

New member
רירית זו בעיה....

והיא מוכרת להרבה מאהות מיועדות פה בפורום

לא עוזר תרופות כמעט בכלל... סלק גם לא (פוי מתעבת סלק)

עושים פונדקאות.. מקווים לתאומים....
יש הרבה דרכים להיות אמא וההריון זה לא אמהות את יודעת הריון זה רק 9 חודשים.

תתחילי ממשהו יהיה לך ילדים אל תדאגי.

הריון? לא יודעת תנסי דיקור לפעמים זה עוזר מאוד מאוד אני מליצה לך סלי קשר לפונדקאות לנסות להגיע לגית ראובני מלטבע נולדה היא מומחית בפריון והיא עובדת גם עם נטורופטית בשם דיאנה שהיא מדהימה.
יש להם אתר תבדקי.

בהצלחה בתהליך!

אצילונת

New member
תודה רבה יקירות

עם הפונדקאות השלמתי ואין לי בעיה, אוטוטו מתחילים
מתפללים לתאומים
אבל מה הלאה? עוד פונדקאות? עכשיו שרת הבריאות גם מגבילה אותנו לאחד לא?
אני אנסה שוב דיקור עם צמחי מרפא, נקווה לישועות

למעלה