מיואשת מהחיים

1ליאתמ

New member
מיואשת מהחיים

טוב איך מתחילים? אני לקראת ivf והתחלתי לפני 10 ימים להזריק 3 גונל ומונוגון 1 . בפעם הראשונה באולטרסאונד אחרי חמישה ימים ראו שני זקיקים של 11 14 והשאר קטנים, חשבתי לעצמי שיופי זה משפיע עלי. אבל.. חזרתי אחרי ארבעה ימים ואין כלום! רק זקיק קטן 8 ועוד כמה קטנים עובי הרירית 5. לא הבנתי מה קרה ובכיתי יום שלם! בצהריים שדיברתי עם המרפאה אמרו לי להעלות ל3 מונוגון ו3 גונל. כואבות לי הרגליים כבר מההזרקות אין לי כבר מקום להזריק ובבטן אני מפחדת . אין לי כוח יותר , נמאס לי מכל הטיפולים, העבודה והאנשים שדוחפים את האף! אם מישהי יודעת מה בדיוק קרה לי שם בגוף אני אשמח אם תסבירו לי כי לי אין כוח לשאול יותר. תודה, ליאת

Big Mama 1

New member
הלו?!, היי אף אחת לא מתייאשת פה!

יש פה פורום מדהים, בנות מהממות, וטונות של אנרגיות חיוביות לכל אחת ואחת. אז עכשיו אנחנו מכוונות את כל האנרגיות אלייך, מחזקות ומעודדות. ועכשיו לעניין, דיכוי קיבלת? כי אם לא אז אולי זאת הסיבה. זה קרה לי בIVF השלישי והיה צורך להחליט אם לשאוב ביצית אחת או לעשות הזרעה, הלכנו על הזרעה. יש סיכוי לא רע שהגדלת המינון תציל את המצב, הזקיקים יגדלו הרירית תתעבה ו"עוד לא אבדה תקוותינו". לגבי הכאבים של ההזרקות, אני כל כך מבינה אותך. תנסי שמישהו יזריק לך בישבן, לפחות לכמה ימים עד שנדע מה קורה. אם את צריכה עזרה ואת באיזור המרכז תשלחי מסר. תחזיקי מעמד מתוקה, כולנו איך, בכאבים בפחדים ובייאוש, עוד מעט נהיה איתך גם בתקווה ובשמחות. סוף שבוע רגוע לכולם.

ליאת קבלי ../images/Emo24.gif

עדיין לא הגעתי לשלב ההזרקות, אבל כבר חודש הבא צריכה להזריק. בכל אופן, יש לי ידידה מאד טובה שהיא אחות במקצועה והיא אמרה שבבטן זה הכי פחות כואב. בכל אופן, היי חזקה כי מה שנשאר לנו זה התקווה, אני גם מגיעה לרגעי שבירה, אבל מרימה את עצמי, כי חייבים, אין לנו ברירות. ומחזקת את ביג מאמא, כי אחרי המפגש אתמול, הבנות פה חזקות מתמיד. שבת שלום ומבטיחה שזה עובר...חייבים להמשיך הלאה

בבוצי

New member
אל תתיאשי

אין לי מושג למה זה קורה, ובטוח הרופאים יודעים יותר ממני,אבל אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. ועוד שום דבר לא סגור,הכל יכול להשתנות. אני אתפלל בשבילך שהכל יהיה טוב ,בסוף תצחקי על כל התקופה הקשה הזו. חוץ מזה איך הגוף שלך הגיב בטיפולי ההזרעות? כמה אמפולות קיבלת אז? בהצלחה ענקית

בולה101

New member
ה ל ו ??! קחי נשימה עמוקה|המלצה

לגבי הטיפול והתגובות אליו אין לי תשובה. גם אני לפני ההזרקות ל I.V.F הראשון. מותר לבכות אבל אסור לך להתייאש. תוציאי את כל הדמעות שנשארו לך , קחי נשימה עמוקה עמוקה ותחשבי רק טוב. אם את מרגישה שבורה אנחנו פה לעודד. אז קחי
עוד אחד
ממליצה בחום על "טיפול" של ביג מאמא. שיהי לך רק טוב

סנונית 1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי

מותר להתייאש, מותר להתרגז ולהתאכזב וכשזה קורה פשוט תנוחי, קחי לעצמך זמן לעצמך. דבר נוסף אין לך מה לחשוש להזריק בבטן את יכולה להשתמש במשחה מאלחשת (ותודה לשווערצה) אמלה 5% את פשוט מרגישה דקירה קטנה ולא יותר כי האזור רדום. שיהיה המון המון בהצלחה.

7נתי7

New member
מנסיון שלי בבטן זה פחות כואב,פרט לכ

נא לא להתיאש!!! בסוף זה ישתלם לך, מחזיקה אצבעות נתי

namshush11

New member
ממליצה על הבטן

מצטרפת להמלצה על הזרקות בבטן. גם אני לא חשבתי שיש לי את היכולת להכאיב לעצמי ולהזריק בבטן אבל גיליתי שזה אפשרי בגלל שזה פשוט פחות כואב בצורה משמעותית. המחט של הבטן קטנה ודקיקה. מומלץ בחום. גם אפשר להקיף את כל הטבור וליצור עיטורי גוף בצורת שטפי דם קטנים. לכי על זה. נמשוש

למעלה