מיואשת מהבית

oritii

New member
מיואשת מהבית

יש לכן איזה טיפ איך לעזעזל קמים בבוקר שהבית כולו הפוך ומתחילים לסדר??? אני כל הזמן גוררת את הזמן רואה עוד תוכנית בטלויזיה שוכבת עוד חצי שעה בספה מעשנת עוד סיגריה ובסוף מנקה בחוסר חשק מוחלט. איך הופכים את זה לכיף???(עד כמה שאפשר)

רותי ים

New member
אולי ככה

לקום להתקלח להתלבש הכי כיפי שרק יכול להיות ולהפעיל מוזיקה שאת הכי אוהבת על פול ווליום. נסי את זה.

ritosh

New member
אהה, כמה מוכר. גולשים לאתר המצ"ב

צוחקים וממשיכים
ולפתוח רמקולים! בקישור,בצד שמאל למטה, יש עוד 2 מצגות. תהנו.

היי!

אין לי שום טיפ. אין ברירה, חייבים לסדר, לנקות, לכבס וכל השאר...וזה לא כיף, הייתי מעדיפה לעשות טריליון דברים אחרים במקום. ברגע שאני חוזרת מהסיבוב של הגנים, אני מתחילה לסדר ולנקות (תאמיני לי, זה לא לוקח כל-כך הרבה זמן) ואחר כך, כשהבית נקי ומסודר (וזה הכיף!!!), יש לי זמן לעשות את כל מה שמתחשק לי עד שהילדים חוזרים מהגן. וחוץ מזה, אני משתדלת, גם במשך היום, קצת לסדר, לארגן, לכבס.... אין ברירה!!

א אוהל

New member
תנסי את האתר המצורף

אם נרשמים לרשימת התפוצה מקבלים איזה 15 אימיילים ביום ואז באמת אין זמן לכלום כי רק קוראים אימיילים אבל שווה לעבור על האתר, לקבל טיפים ולקרוא את המשימה היומית של קלי ולפעול לפיה. אז הבית לא יהיה נקי ומסודר היום אבל תוך חודש גג הוא יהיה וגם ישמר כך להבא. צירפתי את המסמך שהדפסתי לי עם העקרונות החשובים לפי דעתי. בהצלחה!

למעלה