מיואשת מבואסת

חסיה1

New member
מיואשת מבואסת

הי בנות כתבתי לפני כמה שבועות בקשר לקושי בספרט ובעקבות התייחסותכן החמה התעליתי על עצמי ועשיתי שלוש פעמים בשבוע. הקפדתי על אכילה נכונה ושתיתי הרבה מים. אבל... לא ירדתי גרם! אני לא במחזור וגם לא לפני. אני כבר המון זמן מנסה לרדת (סה"כ 7 ק"ג) יורדת שניים ועולה אותם בחזרה. אני רואה באוכל טוב אחד מתענוגות החיים ושונאת לעשות ספורט. אני לא שמנה (1.64 66 ק"ג מרוכזים מידי באיזור הבטן), אבל לא טוב לי עם איך שאני נראית. זה המצב שמעציב אותי מאוד. אני חושבת על היריון נוסף ולא רוצה להכנס אליו עם משקל עודף מה עושים??

יעל י

New member
שיש להוריד קצת זה יותר קשה...

לא להתייאש ולא לוותר. זה קשה שאין הרבה מה להוריד.ניסית אולי ללכת לדיאטיקאית?אולי היא תוכל לתת לך תפריט שיעזור לרדת. בהצלחה חיבוקים

לילית462

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif זה הקושי הכי גדול...

א- לגבי הספורט, כשעושים ספורט יש עליה במסת השריר ששוקלת יותר משומן ולכן נראה שאין ירידה בהתחלה, לא חסרות כאן בנות, כולל אותי שהיו בדיוק באותו סרט כמוך. תמשיכי עם הספורט תתמידי, את תראי הבדל בהיקפים - זה מדד הרבה יותר מדוייק ונכון. ואחרי תקופה גם המשקל יתחיל לרדת. זה מייאש אבל זאת הירידה הכי נכונה ובריאה לגוף. ייתכן שיקחו אפילו שישה שבועות עד שתראי ירידה, הכי חשוב לא להתייאש. ב- במקביל תמשיכי עם התזונה והמים, זה חשוב, אלו שינויים בהרגלי חיים ולא רק דיאטה לזמן מוגבל. ג- כמה שצריך לרדת פחות, כך זה יותר קשה. לרדת 7 ק"ג במשקל שלך זה טיפה יותר מעשרה אחוז מהמשקל, זה לא קל.... כשיש 20 או 30 אחוז של משקל עודף (ולפעמים אף יותר מזה) שישה שבעה קילו נושרים תוך שבועיים... אני כבר שנה נאבקת בשישה קילו. יורדת שנים עולה שנים, את השישיה הזאת אני לא מצליחה להוריד. לאט לאט, סבלנות והתמדה בסוף מה שצריך לרדת יירד. ד- לגבי הריון, שבעה ק"ג הם לא עודף כל כך גדול שיש לשקול לדחות הריון בגללו. גם בהריון אפשר כדאי ורצוי לשמור על התזונה, המשקל ופעילות גופנית. אם את יודעת שברגע שתכנסי להריון תתחילי לטחון כמו משוגעת ותהפכי לבטטה, יש הצדקה להוריד לפני, אם את מתכוונת לשמור בהריון אני לא רואה מניעה להכנס כבר עכשיו להריון. אני בשליש הראשון תמיד יורדת שישה שבעה ק"ג... בהריון האחרון שלי גמרתי הרבה יותר רזה ממה שהתחלתי! בחדר לידה (לפני) שקלתי קילו פחות ממה ששקלתי כשהתחלתי את ההריון. שבועיים אחרי הייתי עשרה קילו פחות מאשר כשנכנסתי להריון. שילך בקלות

hartzitzit

New member
בנוסף לכל מה שכתבו עד עכשיו

לי מאוד עוזר לרשום את כל מה שאני אוכלת ושותה. ככה אני יודעת בדיוק איפה אני עומדת - מה אכלתי ואיפה חרגתי. כבר היה לי פעם שבוע שהייתי בטוחה שהייתי ממש בסדר, אבל לא ירדתי בכלל (אני חושבת שאפילו עליתי קצת). בדיקה מדוקדקת ברישומים העלתה שלא ממש הייתי בסדר ושפישלתי די הרבה במהלך השבוע... חוץ מזה - 3 פעמים בשבוע ספורט בהחלט יכול להעלות מסת שריר. איך את מרגישה בבגדים?

אני חושבת

שאת צריכה לקחת בחשבון ככל שיש פחות להוריד כך המאבק קשה יותר וצריך להיות יותר סובלניים ומוכנים להשקיע בהצלחה

חסיה1

New member
תודה חברותי הוירטואליות אתן מקסימות../images/Emo140.gif

באמת תומכות ומעודדות ונותנות כח להמשיך אני אשתדל להתגבר על המשבר והזלילה שהביא עימו ולחזור לשגרת תזונה. איכשהו גם להמשיך עם הספורט ולקוות לטוב. אמשיך לשתף ולהשתתף.

למעלה