מיואשת כבר :/
שלום לכולן,
לא יודעת למה אני בעצם כותבת את הפוסט, אולי צריכה תמיכה, אות הזדהות מנשים כמוני או אולי משוועת לעצה..?
אני בת 28, בעלי בן 30. כבר שנה וקצת מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה.
לפני 7 חודשים נקלטתי אך נאלצתי לעבור הפלה בשבוע 7 מכיוון שלא היה דופק.
מאז כל חודש אנחנו מנסים, אני עוקבת אחר הביוץ באמצעות מקלונים, אפליקציה, הולכת למעקבי ביוץ, החודש אפילו עשיתי זריקת אוביטרל. ואפילו התחלתי דיקור סיני, כי מה כבר זה יכול להזיק.
עשיתי בדיקות הורמונאליות שיצאו תקינות. בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה תקינה.
כל חודש לפני שאני אמורה לקבל מחזור אני בטוחה ש"הפעם זה זה", ואפילו מרגישה כל מיני תחושות של תחילת הריון (מודעת לזה שזה פסיכולוגי לגמרי), אך כל פעם המחזור מופיע מחדש, וכל פעם אני מתאכזבת ונופלת לכמה ימים של עצבות ודיכאון.
כמובן שכולן מסביבי פתאום בהריון וזה עוד יותר מגדיל את התסכול..
אז השאלה שלי אליכן בנות חמודות- מה בעצם לא בסדר? ולאן להמשיך מכאן?
כשהתחלתי לדבר עם הרופא שלי על להתחיל טיפולים/הזרעות הוא אמר לי שיש עוד זמן לזה, וצריך לחכות עוד כמה חודשים.. אבל אני לא רוצה לחכות! מרגישה שהחיים שלי תקועים במקום.
אשמח לעצתכן
שלום לכולן,
לא יודעת למה אני בעצם כותבת את הפוסט, אולי צריכה תמיכה, אות הזדהות מנשים כמוני או אולי משוועת לעצה..?
אני בת 28, בעלי בן 30. כבר שנה וקצת מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה.
לפני 7 חודשים נקלטתי אך נאלצתי לעבור הפלה בשבוע 7 מכיוון שלא היה דופק.
מאז כל חודש אנחנו מנסים, אני עוקבת אחר הביוץ באמצעות מקלונים, אפליקציה, הולכת למעקבי ביוץ, החודש אפילו עשיתי זריקת אוביטרל. ואפילו התחלתי דיקור סיני, כי מה כבר זה יכול להזיק.
עשיתי בדיקות הורמונאליות שיצאו תקינות. בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה תקינה.
כל חודש לפני שאני אמורה לקבל מחזור אני בטוחה ש"הפעם זה זה", ואפילו מרגישה כל מיני תחושות של תחילת הריון (מודעת לזה שזה פסיכולוגי לגמרי), אך כל פעם המחזור מופיע מחדש, וכל פעם אני מתאכזבת ונופלת לכמה ימים של עצבות ודיכאון.
כמובן שכולן מסביבי פתאום בהריון וזה עוד יותר מגדיל את התסכול..
אז השאלה שלי אליכן בנות חמודות- מה בעצם לא בסדר? ולאן להמשיך מכאן?
כשהתחלתי לדבר עם הרופא שלי על להתחיל טיפולים/הזרעות הוא אמר לי שיש עוד זמן לזה, וצריך לחכות עוד כמה חודשים.. אבל אני לא רוצה לחכות! מרגישה שהחיים שלי תקועים במקום.
אשמח לעצתכן