מיואשת כבר :/

mormor71

New member
מיואשת כבר :/

שלום לכולן,
לא יודעת למה אני בעצם כותבת את הפוסט, אולי צריכה תמיכה, אות הזדהות מנשים כמוני או אולי משוועת לעצה..?
אני בת 28, בעלי בן 30. כבר שנה וקצת מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה.
לפני 7 חודשים נקלטתי אך נאלצתי לעבור הפלה בשבוע 7 מכיוון שלא היה דופק.
מאז כל חודש אנחנו מנסים, אני עוקבת אחר הביוץ באמצעות מקלונים, אפליקציה, הולכת למעקבי ביוץ, החודש אפילו עשיתי זריקת אוביטרל. ואפילו התחלתי דיקור סיני, כי מה כבר זה יכול להזיק.
עשיתי בדיקות הורמונאליות שיצאו תקינות. בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה תקינה.
כל חודש לפני שאני אמורה לקבל מחזור אני בטוחה ש"הפעם זה זה", ואפילו מרגישה כל מיני תחושות של תחילת הריון (מודעת לזה שזה פסיכולוגי לגמרי), אך כל פעם המחזור מופיע מחדש, וכל פעם אני מתאכזבת ונופלת לכמה ימים של עצבות ודיכאון.
כמובן שכולן מסביבי פתאום בהריון וזה עוד יותר מגדיל את התסכול..
אז השאלה שלי אליכן בנות חמודות- מה בעצם לא בסדר? ולאן להמשיך מכאן?
כשהתחלתי לדבר עם הרופא שלי על להתחיל טיפולים/הזרעות הוא אמר לי שיש עוד זמן לזה, וצריך לחכות עוד כמה חודשים.. אבל אני לא רוצה לחכות! מרגישה שהחיים שלי תקועים במקום.
אשמח לעצתכן :)

noa199210

New member
לגמרי מבינה

היי, אנחנו אומנם מנסים רק חודשיים וזה גם אחרי הפסקת גלולות ..אבל לגמרי מובנת ההרגשה המבאסת שהמחזור מגיע!
אני מאוד נחושה להכנס להיריון כדי להוליד עוד ב2018 , וגם לא רוצה להרגיש שאני מבזבזת את השנה הזאת.
אני בת 25 + ולגמרי רוצה כבר את האוצר הקטן שלי!
אולי כדאי לנסוע לשים פתק בכותל עם בקשה, אמא שלי הייתה בגיל 29 בסטטוס שלא תוכל כנראה יותר להרות, ההורים שלי נסעו לכותל ואחרי חצי שנה היא הייתה כבר בהיריון! וההורים שלי רוסים נוצרים בכלל..ולא דתיים...אז לכי תדעי אולי זה נותן משהו.
נזכרתי עכשיו שראיתי כתבות על זה שמאכלים מסויימים יכולים להשפיע על קושי להכנס להיריון, סיפרו על נשים שהיו בריאות וכל הבדיקות תקינות, ולא ידעו מה קורה, מהרגע שהאישה הפסיקה לאכול הצליחה להכנס להיריון..לא זוכרת מה זה היה צריך לחפש באינטרנט..
https://atmag.co.il/בריאות/המזונות-שיסייעו-לך-להיכנס-להריון
זה משהו בסגנון,אבל היה משהו מפורט אחר אם אמצא אצטרך לתגובה.
שולחת לך חיבוקים ומקווה שתצליחו כבר תכף ומיד :)

Mitzi34

New member
מבינה לליבך מאוד...גם אני שם בייאוש כבר האמת...

מנסה מאוד להתעודד ולהגיד "כשזה יבוא זה יבוא..." אבל כפי שאומרים easier said than done גם אנחנו כבר מנסים לא מעט זמן בכלל.. חלק מהזמן השתמשנו בחומר סיכה שיש סיכוי שיש בו קוטל זרע ומאז שהבנתי את זה והפסיקו כבר עברו 4 חודשים. סהכ מנסים כבר כ 7-8 חודשים וזה הולך ונהיה קשה יותר ויותר ומורט עצבים. אני כבר בת 34 והבת שלי בת 5 כבר וממש מתחננת בפני לאחות...זה לא עוזר להרגיש יותר טוב. בפעם הראשונה הלך לנו יותר בקלות ואני ממש דואגת שמא הפעם זה יתקע לעוד הרבה זמן. מקווה בשביל שתינו שלא... בנתיים חיבוק

מבינה אותך מאוד

אוף כמה המסע הזה קשה.
אני לא בטוחה מה אני הייתי עושה במקומך, אבל נראה לי שהייתי הולכת להתייעץ עם רופא נוסף.
כתבת שעשית זריקת אוביטרל- הביוץ שלך לא סדיר? גילו איזה שהיא בעיה?
שולחת הרבה כוחות...

mormor71

New member
תודה מקסימות

באמת שמחמם את הלב לקרוא את התגובות שלכן, מאחלת לכולנו שנתבשר בבשורות טובות בקרוב!
בקשר לזריקה- הביוץ שלי די סדיר, יום לפה יום לשם. הרופא המליץ לעשות את הזריקה על מנת לחזק את הביוץ

WaitingForIt

New member
לא רק מחזק אלה גורם לביוץ להתרחש

האם הרופא בודק גם שבוע אחרי בבדיקות דם שהביוץ אכן התרחש? ואיך הוא קובע שיהיה ביוץ? רק מעקב זקיקים או גם בדיקת דם באותו היום? אני רק רוצה להגיד מהנסיון שלי, כשהרופא עושה את כל זה, זה מוביל לתוצאות הרצויות אפילו אצל נשים כמוני שאין להן ביוץ כלל.. למה אני מתכוונת? באוגוסט הייתי במעקב זקיקים די ארוך (10 ימים) וכל פעם בדיקות הדם הראו שאני אוטוטו לפני ביוץ אבל אין זקיק מוביל.. ואז בסוף אני מגיעה ביום ה19 למחזור ויש זקיק מוביל מהמם של 18 מ״מ, רירית מושלמת של 9 מ״מ ורופא שנותן מרשם לאורביטל אבל אומר שחייבים לבדוק שוב בבדיקות דם לפני שאני מזריקה בערב. אחרי 3 שעות המזכירה מתקשרת בבהלה ואומרת שלא להזריק, ההורמונים שלי לא מתאימים לביוץ ולא יהיה לי ביוץ תקין עם הזקיק הזה ואנחנו מבטלים סבב.. הוא מנע ממני שברון לב בעוד שבועיים! וסתם צפייה! אז אין לזלזל בבדיקות הדם ורופא שלא מבצע אותם, לא מבין מה זה מעקב זקיקים וכדי לחפש חדש:)

למעלה