מיואשת ועצובה

רויתוש20

New member
מיואשת ועצובה

היי בנות,

חייבת לשפוך את הלב כיוון שקשה לסחוב את זה בפנים.
כמעט איש אינו יודע (פרט לבעלי והההורים) שאני עוברת טיפולי פוריות.
אחרי שנה שניסינו רגיל כול חודש הגיע המחזור ונתן סטירה לפנים, אז הלכנו לבירורים ואין הסבר מדוע ולמה לא מצליחים להיקלט אז התחלנו טיפולים ואנחנו אחרי שלוש הזרעות שלא צלחו כי בדיוק יומיים לפני שעוברים ה14 יום שאחריהם מבצעים בדיקת הריון מגיעים הסימנים החומים כאילו אומרים לי בשקט בשקט שתיכף המחזור מתפרץ לו ושלא אחיה באשליות גם הפעם לא ניקלטנו.
אני עייפתי מזה, כמות העצבים והעייפות מהתהליך ומה שהגוף עובר כבר שברו אותי. רואה ילדים של אחרים צובט לי בלב במחשבה למה לי זה לא הולך, רואה תמונה או סרטון של תינוק פורצת בבכי מטאורי. ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים... אנשים נכנסים להריון "בטעות" ו"בלי כוונה או תיכנון" ודווקא אלו שכול כך רוצים להקים משפחה לא מצליחים.
אני טיפוס שבדברים כאלו לא נוטה לשתף את הסביבה ולכן אין חברה אחת שיודעת שאני בכלל מנסה להיכנס להריון ובטח לא שאני בטיפולים.
חברה שלא מזמן ילדה זרקה משהו לגבי דיקור שעוזר להריון... האם מישהי מכירה? עברה? ממליצה? אשמח לשמוע.
אני מיואשת
������אין לי כוחות יותר.

טוליתי

New member
מצטערת על אי הצלחת ההזרעות

רויתוש, את לא לבד יקירה
. הרגשות שלך טבעיים. את רוצה את הדבר הכי יקר בעולם, אך הכי טבעי שיקרה בקלות, והנה, כזה (עדיין) לא קורה, התסכול והאכזבה קשים
.
אם תערכי כאן סקר, תראי כי רבות מנשים העוברות טיפולי פוריות מגיבות כמוך: בוכות, כואבות ומרגישות שאין כוח. זה באמת תהליך קשה.
יחד עם זאת, יש תקווה
. הרוב המכריע של הנשים נקלטות תוך זמן קצר יחסית, וסביר שאי ההצלחה אצלך הוא רק עניין של סטטיסטיקה מרשעת.
אגב, מה גילך? מה מצב הזרע? עשית צילום רחם? האם שקלתם להתחיל בIVF?
IVF הוא תותח רציני, הוא גם כלי אבחוני למצב הביציות, וגם מתגבר על בעיות פוריות רבות.
&nbsp
תעני, וננסה לעזור.
&nbsp
לגבי דיקור, תכתבי באיזה אזורים נוח לך, וננסה לעזור.
&nbsp
&nbsp

רויתוש20

New member
טוליתי תודה על תגובתך

לגבי מה ששאלת:
אני בת 34, הזרע תקין, עשינו צילום רחם לפני תחילת ההזרעות.
הרופאה אמרה שאחרי שלושת הסבבים ממשיכים לIVF.
מבחינת אזורי דיקור, זה בעיקר אזור הדרום אשדוד וסביבתה.

המון תודה ��

טוליתי

New member
: גולשות מאשדוד ודרום הארץ!

אנא עזרתכן בהמלצה על מדקר!
&nbsp
תודה

חיבוק ענקי

זה לא קל כשהתמימות נשברת ומבינים שלא תמיד זה קל להיכנס להריון וגם אם ההזרעה לא הצליחה אולי אחרת תצליח ואולי IVF יצליח- מנסים כל מיני כיוונים עד שמוצאים את הנוסחא הנכונה.
&nbsp
אני עברתי בארץ דיקור ושיאצו קצת לפני ההחזרה המנצחת- לומר שזו הסיבה להצלחת ההחזרה, לא בטוחה אבל זה הרגיע אותי והיה חלק מהפסקה של כמה חודשים שלקחתי כאילוץ ובעיקר נהניתי מהשיאצו שממש ממש הרגיע (וגם האיש שעשה לי את השיאצו בעצמו עבר עם אישתו טיפולים אז היה לנו שיחות מאוד מעניינות סביב זה).

ahat2

New member
כמה שאני מבינה אותך

גם אני באותו מצב, למרות ששיתפתי חברים קרובים כי לא יכולתי להחזיק את זה יותר בפנים, אבל אני מרגישה שאף אחד לא מבין כי אף אחד לא עובר את מה שאנחנו עוברים ורוב החברים שלנו עוד לא שם מבחינת הניסיונות להיכנס להיריון. קיבלתי מחזור בשבוע שעבר אחרי 3 הזרעות (לו יש ספירה נמוכה, למרות שבהזרעה השלישית זה לא היה כך) ואין סיבה לאי הפיריון שלנו... אנחנו מנסים כבר שנתיים. אני יודעת עד כמה זה מייאש, כל כך מבינה לליבך. התחלתי דיקור לפני שלושה חודשים דרך הכללית ואני שוקלת לעבור למטפלת פרטית שאני יותר מתחברת אליה. אני יכולה להגיד לך שזה כן עזר לי להסדיר ואפילו לקצר את המחזור עצמו (לא את הוסת). מאיזה איזור את? מוזמנת לדבר איתי גם בפרטי אם תרצי, אני כל כך מבינה אותך.

למעלה