מיואשת אוף!!

מיואשת אוף!!

אני כבר בשיעור 30 בערך..אני נוהגת ברמה די סבירה אבל לא למדתי עדיין חניה
אמרו לי שלחניה לא צריכים יותר מ2-3 שיעורים..אבל בכ"ז. יש לי טעויות קטנות ומפגרות של חוסר ריכוז.. ואני פשוט יודעת שאני לא יעבור בטסט ראשון רק בגלל הלחץ,לפעמים הנוכחות של המורה מלחיצה אותי ואני מתבלבלת... קיצר זה מעצבן אותיייי אני כבר רוצה רישיון כי נמאס לי מהשיעורים כבר.. ואני מתה על המורה שלי אבל נראה לי הוא חושב שאני מטומטמת.
 
היייייייייייייי...../images/Emo46.gif

מה נסגר איתך ילדה? אז לך לוקח קצת יותר זמן מה קרה למה את מכניסה את עצמך ללחץ? אם לא תאמיני שתעברי טסט ראשון אני חותמת לך שלא תעברי גם... הגישה חייבת להשתנות.... בהצלחה לא להתיאש אין סיבות...!!!
 

munge88

New member
מה הלחץ?

תבקשי מהמורה שילמד אותך חניה, ובקשר לטסט (מניסיון טרי טרי) אין מה להיות בלחץ, וגם אם לא עברת טסט ראשון לא קרה כלום, מלא לא עוברים ורק לומדים מזה.
 

Sup1

New member
כנראה שאתה לא מוכנה

תחשבי שלא יהיה לידך מישהו שילחץ לך על הברקס במקרה חירום? תחשבי שאת תינהגי שאוטו של אבא, איזה לחץ אז יהיה לך...
 
למעלה