מיואשתתתת

רוית159

New member
מיואשתתתת

היי בנות, אני לא כל כל יודעת איפה להתחיל, הסיפור כל כך ארוך וכואב!! אנסה לתמצת ואשמח לקצת עידוד, עצות טובות...אז ככה, אני בת 37, הייתי נשואה לפני כעשר שנים ועברתי 12 טיפולי הפריה בשל בעיית זרע חמורה, מראש הפנו אותנו להפריות כשבדרך היה היריון שהפסיק להתפתח ועברתי גרידה בשבוע שישי, רצף נוסף של כישלונות ואז לגלות שהבעל הנפלא שלי בוגד בי בכל תקופת הטיפולים, 3.5 שנים!! גירושים, החלמה ושיקום נפשי!! לפני שנתיים פגשתי את הבעל הנוכחי שלי! חשבתי לעצמי הנה התיקון שלי, מגיע לי קצת נחת...בשל הפחדים שלי מטיפולים וגילי, התחלנו לנסות לפני כשנה, היו לי 2 היריונות כימיים...עברנו בדיקות, נתקלתי בשני רופאים שקרנים!! אחד מהם ניסה לשכנע אותי שיש לי חשד לאנדטומטריוזיס, עברתי אצלו גם צילום רחם והוא שיקר לי שיש לי חצוצרה חסומה, כנראה מהאנדו...מה שלימים שהסתבר כשקר מרושע (רופא מלאך אחר הסתכל על הצילום ואמר שהכל תקין וכדי להיות שקטה עברתי שוב צילום רחם שיצא תקין לחלוטין וכמה התייעצויות ובידקות נוספות שללו גם את האנדו) בכל אופן אחרי מסכת היסורים הזו הגעתי שבורה לרופא המלאך והוא הציע שנתחיל בהזרעות כדי לשפר את הסיכויים, הזרעה אחת לא הצליחה, הזרעה שנייה התפתחה להפריה בגלל התגובה שלי לטיפול, במינונים נמוכים הגענו ל-6 ביציות!! ובקיצור גם ההפריה נכשלה, למרות שהיו עוברים מושלמים כהגדרתו, ניסו גם לגדל לבלסטוציסט ולא הצליח ואני אחרי הפריה נוספת כשכשלה, היו 10 ביציות שכולן הופרו,2 הוחזרו והשאר ניסו לגדל ולא הצליחו, אני שבורה ומיואשת ולא מסוגלת להכיל יותר את הכאב מהכשלונות והטיפולים !! רוצה לעבור לתרומת ביצית...כל השנים תמיד חשבתי שיש לי בעיה בביציות, כי עברתי כל כל הרבה טיפולים שכשלו, משהו היה צריך להצליח כבר אם הכל תקין לא??? ובמיוחד שאני עם בן זוג חדש שאצלו הכל תקין בזרע...מה עושים???

אנה194

New member

אני קוראת את הכאב שבין המילים.
וליבי איתך.
אם את שואלת מה לעשות אז את במקון הנכון. כמובן שאני לא אשכנע אותך לעבור לתרומה, אבל אני כן יכולה לומר לך שיש בפורום כמה וכמה סיפורים דומים לשלך שתרומה עזרה להם.
אני הייתי ממליצה שבגלל שעבר הרבה טיפולים תנסי תרומה, אם זה יצליח זה יגיד לך משהו וגם אם לא.
במהלך הטיפולים מנסים הרבה נסיונות שאולי יעזרו. תתייחסי לזה כעוד נסיון.
מאחלת לך הצלחה מהירה בכל החלטה שתקבלי.
&nbsp

אשרת 1972

New member
ברוכה הבאה לפורום

מבינה את היאוש שלך , הייתי במצב דומה אבל לטעמי ולפחות לפי מה שכתבת טרם מיצית את הטיפולים מביציותיך שלך , לדעתי שני טיפולים אינם אינדיקציה כי הסטטיסטיקה של ההצלחה הינה 25 אחוז לטיפול , הייתי מנסה טרם המעבר טיפול טבעי , החלפה של התרופות , לא לגדל לבלוסטיצים כי הגידול לא מצליח תמיד ויש עליהם ויכוח ברפואה , ההעצה הכי טובה מצאי רופא טוב שאת סומכת עליו תנסו כמה טיפולים שונים כדי להשיג הריון תקבוע מספר טיפולים שלאחריו תעברי לתרומה , אני עברתי בגיל 40 הגם שהגבתי היטב לתרופות הביציות שלי היו לא איכותיות והעוברים בדרגה נמוכה מאוד מה שלא הביא הריון , לאחר שהנסיונות כשלו קיבלתי את עצת הרופאים ועברתי לתרומה הריתי בנסיון השלישי , המון בהצלחה .

רוית159

New member
תודה!

קצת מעודד... לצרות שאין לי מושג איך אחזיק מעמד בטיפולים נוספים... זה כל כך קשה!!!
כמה טיפולים נראה לך ריאלי לפני המחשבה על תרומה? כל טיפול מרגיש לי כמה 10 לפחות מבחינת הכאב הפיזי והנפשי...ממש קשה ומדכא... אני חושבת שרוצה לעבור לתרומה רק כדי לגאול את עצמי מייסורי הטיפולים...:(((

אשרת 1972

New member
שוחחי עם הרופא ותגיעו למסקנות יחדיו

נסו לבדוק מה הבעיה האם איכות הביציות ? האם איכות העוברים ? מעבר לזה לצערינו תרומה אינה פתרון קסם גם בתרומה לא תמיד נכנסים להריון בפעם הראשונה ( אני הריתי בשלישית יש כאלה שזה לקח להם יותר זמן ויש כאלה שפחות ) , אבל אם זה הפתרון מבחינתך ומבחינת בן זוגך לא הייתי מחכה הרבה .

למעלה