מיה-רוברטה--- סקר:

Hadas 87

New member
חחח לא נמאס? חח

סבבה, עונה. חח לא על אחריותי חח 1.מי יפה יותר? מיה 2.למי יש עיניים יופות יותר? מיה 3.מי מתאפרת יפה יותר? לא יודעת. כל אחת מתאפרת ממש יפה בסגנון שמתאים לה. 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? הכל מתאים לה אבל אני מעדיפה חצאית מיני. 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? כנ"ל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? מיה. שם יפהפה לדעתי. 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? מיה. 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} מיגללל!!! 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל?{בסדרה} לא יודעת.. 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? מאיפה אני יודעת? אני מכירה אותה במציאות? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו? כנ"ל 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? אני הכי מעדיפה את מיה ורוברטה. נקודהחח בלי הקבוצות, אבל אם צריך לבחור אז הקבוצה של מיה. 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? מממש לא איכפת לי. חח אבל אם היא מחשיבה את עצמה חברה גם של מיה היא אמורה להיות קצת איתה גם.. 14.מתאים לרוברטה שיער אדום? כן אבל יותר יפה לה לדעתי שחור. 15.מתאים למיה כוכב במצח? כן אבל יותר יפה לה לדעתי בלי חח שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? לא יודעת 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} לא יודעת 18 מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} לא יודעת 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגל!! ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? אנהיייי!!! ג.רוברטה/מריצה? רוברטה ד.מרקוס/תאו? לא יודעת 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? לא!! 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? פחחח בחיייים לאאא! 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? ממש לא איכפת לי.. 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? כנ"ל.. חח 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? לאאאאאאא!!!!! מ"מ לנצחחח!!! היה דווקא נחמד חח *מחזיקה אצבעות שלא יתנפלו עלייי* חחח

pablo111

New member
עונה

.מי יפה יותר?דולסה האפרוחית שלי 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה גם הצורה וגם הצבעובכלל אני אוהבת עניים חומות וירוקות 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?המכנס גופייה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל כי יש לה את הגוף הכי חבלז''י במונדו וכל בגד שתשימי עלייה יהיה יפה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רוברטיטה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה נשמתי אהבת חיי 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}גסטון 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונבסוווו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה הכי כייפית העולם 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?עם רובר מה זאת אומרת היא חברה של רוברטו 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?ברור אין משהו שלא מתאים לה 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן נחמד שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה אהבתי תתנועות ידיים הגסות שלה חח 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה היא כל כך מתוקה וכל כך התאימה לדמות ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?בהחלט לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?חבל אני מתה עליהם יחד הלוואי שיחזרו כבר 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?חבל 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?כן הייתי רוצה לראות למרות שבסידרה היא הכי מתאימה לדדגו מבחינת אופי

kendygirl

New member
עונה

.מי יפה יותר?דולסה לא רק הכי יפה היא הכי הורסת 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה מתאפרת מושלם 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?גופייה ומכנס גינס 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל גוף פצצה אין מה להגיד כל בגד יושב מושלם 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רוברטה מי סיילה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה כמובןן 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רוברטה אלא מהה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?הכל מתאים לה ואדום במיוחד 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגלוש ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?אנהי ולואיסנה אבל לואיסנה יותר התאימה בבחינת גיל ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?הכי בעסה בעולם 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?גם בעסה 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא אני אוהבת את הזוג רובר דייגו

x x l

New member
עונה

.מי יפה יותר?דולסה היא בהחלט הכי יפה ברבלדה 2.למי יש עיניים יופות יותר?לדולסה יש עניים מיוחדות ויפות 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה אני אוהב איפור גס אצל בחורה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל מת על הגוףף שלה במיוחד כשהבטן והרגליים חשופים 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? של רוברטה בטחח 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?עם רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כן מאוד רק ליפות מתאים שיער אדום 15.מתאים למיה כוכב במצח?מעפן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנהה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה איכס מריצה ד.מרקוס/תאו?לא מעניין 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא מעיין 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?

טולייצ

New member
עונההה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

1.מי יפה יותר? אנהיייי ברור למרות שיש גם לדולסה יופי מושלם אבל אנהי..
2.למי יש עיניים יופות יותר? אנהייי 3.מי מתאפרת יפה יותר? אנהי 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? חצאית מיני..אפילו ששניהים נראים עליה מעולה.. 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? חצאית יש לה גוף מהמםםםם.. 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? מיה.. 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? שניהם..!!!!!! איאפשר להחליט.. 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} ברור שמיגה.. 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה} 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? אלפונסו.. 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו? כריס.. 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? רוברטה.. 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? בינתים היא בצד של שניהן אז זה פסידר..(אני אולי מתחמקת מזה מאוד כי אנ'לא יודעת מה להחליט..) 14.מתאים לרוברטה שיער אדום? אווייוייייי מאודדד זה כזה יפע שבא לי גם.. 15.מתאים למיה כוכב במצח? גם בלי וגם עם היא מהממת אז כן מתאים לה.. שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? סוניה ריי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} סוניה.. 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} אלמה.. 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגלושששששש.. ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? ברור שאנהיייייי.. ג.רוברטה/מריצה? רוברט..למרות ששניהם אבל רוברטה יותר... ד.מרקוס/תאו? תאו ניראה טוב .. 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? שתהיה כמונו מה רע..?!?!!? 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? לא.. 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? חיים שלהם אני עדין לא החלטתי... 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? כנ"ל.. 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? דיגוווווווווווווווווו..

dont cha

New member
עונה

1.מי יפה יותר?דולסה ברור איזה שאלה 2.למי יש עיניים יופות יותר? לדולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנס גופייה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל!!!! 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רוברטו חחח 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}גסטון 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?כריס 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?קבוצה של רוברטהה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?רוברטהה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כן מאוד היא מושלמת 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?סוניה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ואנהי ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?אני רוצה אותה עם כריסטופר 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?טוב שנפרדו שיהיה עם דולסה 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לאאאא אין על רוברטה ודייגו

עונה

1.מי יפה יותר? דולסה מריה 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה מריה 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה מריה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? מכנס גופייה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכללל 6.איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? רוברטה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? רוברטה הכי מצחיקות 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כןןן היא מהממת הכי יפה ככה 15.מתאים למיה כוכב במצח? שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?עצוב מאוד שנפרדו 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?חבל 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לאאא דייגו ורוברטה שולטיםםם

עונה

.מי יפה יותר? דולסה 2.למי יש עיניים יופות יותר? דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה מאופרת יותר יפה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל היא פצצה אין משהו שלא מתאים לה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?בטח שכן מהממת שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה

עונה

.מי יפה יותר?דולסה הכי יפה בעולם 2.למי יש עיניים יופות יותר?לדולסה עניים מדהימות 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}לא יודע 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?לא יודע 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטהה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?מאודד 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?לא יודע ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?לא יודע 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא יודע 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?

o o r r e e n n

New member
עונה

1.מי יפה יותר?דולסה יופי נדיר 2.למי יש עיניים יופות יותר? דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?אני אוהב אותה בעיקר עם חצאיות אבל הכל מתאים לה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?עם רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?בטח מתאים 15.מתאים למיה כוכב במצח?לא חלאס שתוריד 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?סונייה ריי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה ריי 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סונייה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?מרקוס 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא נראה לי 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא

sapir

New member
עונה

1.מי יפה יותר?אנהי 2.למי יש עיניים יופות יותר?אנהי 3.מי מתאפרת יפה יותר?אנהי 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?רוברטה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כן..מאוד 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמיוקס(כמו שמיה אומרת) 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?את שתיהן ג.רוברטה/מריצה?את שתיהן ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?ממש לא..אם ניקו אוהב אותה באמת הוא לא יסכים..ולמה בעצם שהוא לא יתנצר בשבילה? 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא..אני גאה במי שאני ולמי שיש בעיה עם זה אז הוא לא חבר אמיתי 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?ברור שאני לא רוצה שהם ייפרדו..הם זוג מדהים 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?ברור 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לאאא...הם מדהימים ככה אני מקווה שהסקר הזה לא יביא לריבים ואני שוב אומרת אין סיבה להשוות בין רובר למיה כי יש להן יופי ואופי שונה..וככה גם עם האחרים..!

m dulce

New member
עונה

.מי יפה יותר? דולסה הכי מדהימה 2.למי יש עיניים יופות יותר? דולסה מריה 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה מריה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?ברור שמתאים 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה 20 אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?כן 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא בטוח 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?כן

t00m

New member
עונה

1.מי יפה יותר? דולסה 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רובר 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כן הכי מתאים 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה פצצת על א.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לו ואנהי ב.רוברטה/מריצה?רוברטה

meytula

New member
עונה

.מי יפה יותר? דולסה הצוצ'י היפה שלי 2.למי יש עיניים יופות יותר?לדולסה יש צורה ועניים הכי מיוחדותת 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה היא מתאפרת שיגעון 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל גוף מושלם איך לא 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?אף אחד מהם 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה אוביו הכי מעניין 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?עם רוברטה לנצחח 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?ברור שמתאים מהממת שלי הכל יפה לה 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?אנהי ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?יכול להיות אי אפשר לדעת בחיים אל תאמר לעולם לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?חבל מאוד הכי התאימו 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?כן חבל 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לאאא

R 0 N E L

New member
עונה

.מי יפה יותר? דולסה הכל אצלה יפה 2.למי יש עיניים יופות יותר? דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?בקבוצה הכי שווה של רוברטה שלי 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?בקבוצה שהיא עכשיו 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?מאודדד 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}סוניה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?שתהים משעממים 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא

ליran

New member
עונה

.מי יפה יותר? דולסה מריה 2.למי יש עיניים יופות יותר? דולסה יש לה עניים בורקות בכלל אצל בחורה אני מבתכל קודם כל על העניים לא הצבע העניים עמצן ולדולסה יש עניים בורקות ומיוחדות 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה משוגעת שלי 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטה כי הם הרבה יותר מצחיקות ומעניינותת 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?הכל מתאים לה אז גם אדום 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן מאוד שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} סוניה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה

למעלה