מיה-רוברטה--- סקר:

בובה151

New member
מיה-רוברטה--- סקר:

1.מי יפה יותר? 2.למי יש עיניים יופות יותר? 3.מי מתאפרת יפה יותר? 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה} 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו? 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? 14.מתאים לרוברטה שיער אדום? 15.מתאים למיה כוכב במצח? שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? ג.רוברטה/מריצה? ד.מרקוס/תאו? 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? אנהי===> כי לשלמות יש שם!!! TE AMO CRIS!

dulce mi vida

New member
למה הסקר הוא סתם יגרום לריבים מטופש

דיי מתי תבינו שבפורום הזה כל מה שקשור באנהי דולסה גורם לריבים אז לא לפתוח סקרים על זה

סוכריה16

New member
עונה../images/Emo178.gif

1.מי יפה יותר? אנהי 2.למי יש עיניים יופות יותר? אנהי 3.מי מתאפרת יפה יותר? אנהי 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? הכל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? מכנסיים וגופייה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? מיה חח מן הסתםםםםם 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? מיה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? אלפונסו 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רובר נראה לי כי סלינה מעצבנצ 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? של מה שהיא שיעשו ממנה חזקה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום? כן 15.מתאים למיה כוכב במצח? כן ..אבל אני לא אוהבת כוכבים במצח שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? סוניה ריי ובהרבה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} סוניה ריי 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} סוניה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגלללללללללללל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? שתיהן אחלה בתור מיה. אבל אנהי אני יותר אוהבת ג.רוברטה/מריצה? מריצה
ד.מרקוס/תאו? מרקוס
20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? מממ... אם היא ורצ הלהיות עם ניקו כן! חח 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? לא הייתי משנה את הדת של האחר חעחע.. אני לא מוותרת על היהודיות שבי 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כן 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? לא 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?חחח ממש לאאאאאאאא

sdavid1

New member
עונהה../images/Emo3.gif

1.מיה 2.מיה 3.מיה 4.חצאית מיני וגופיה 5.חצאית מיני וגופיה 6.מיה 7.רוברטה 8.מיגל 9.מיגל 10.לא זה ולא זה..אהרון דיאז 11.אלפונסו 12.הקבוצה של רובר 13.הקבוצה של רובר 14.לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 15.לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 16.אלמה ריי 17.אלמהההההההההההההההההההההההההההה 18.סוניה 19.א.מיגל ב.לואיסנה ג.רובר ד.מרקוס(עשה תתפקיד יותר טובב בהרבהה 20.כןן 21.לא 22.כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 23.אני לא מאמינה שהם היו חברים 24.אממ לא מתאיםם חח כמה שאלותתת בסקרר אחד

s h a r o n 7

New member
../images/Emo187.gifעונההה../images/Emo27.gif../images/Emo126.gif

מי יפה יותר? לכל אחת יש יופי מיוחד ולדעתי שתיהן מהממות אבל אנהי יותר חחח
למי יש עיניים יופות יותר? אנהי
מי מתאפרת יפה יותר? אנהי כמעט לא מתאפרת
אז נראה לי שדולסה
מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? מיני וגופיההה כפרעעעליה איזה רגליים!!
מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? כנ"ללל!! לדולסה יש רגליים ממש יפות
איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? חח לא יודעת מה זה השאלה הזאת?!
את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? מיה מצחיקה ורוברטה קורעתתתתת חח לא יודעת
מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} מיגללל דההההה
מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה} לאון
טחחחח דייגו
מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? אלפונסו נוניייםםם
מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו? כנ"ל חחחחחחחח
איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? בכל קבוצה יש את המעצבנת- אצל רוברטה- חוסה לוחאן ואצל מיה ויקו..
נראה לי החבורה של אממ רוברטה חח כי הן פחות צפוניות..
באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? נראה לי דווקא ששל מיה
מתאים לרוברטה שיער אדום? יססס!! מאוווווד!!
מתאים למיה כוכב במצח? סייי כפרעעליה בזכותה כל מקסיקו עם זה!!
שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו..
מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? שתיהן מהממות אבל לדעתי קתרין פולופ יותר.. גם מלבישים את אלמה בצורה שלא ממש מחמיאה לא..
מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} סוניה!!
מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} גם חחחחחחח
את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגללל! אוביו חחחח
ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? מיה ג.רוברטה/מריצה? רוברטההההה ד.מרקוס/תאו? תאו!
אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? לא
בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? תלוי!
האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? סייי נונים שלייייי!!
האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? לא.. חחח לדעתי הם לא כזה מתאימים..
שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? לא.. לפי הדמויות ככה זה טוב ובמציאות כן פונצ'ו עם דולסה אבל לא אנהי עם כריסטופר המניאק שבגד בה

עונה...

.מי יפה יותר?אנהי 2.למי יש עיניים יופות יותר?אנהי 3.מי מתאפרת יפה יותר?לפעמים היא לפעמים היא 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכול 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנסיים וגופיה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? גם וגם 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}ניקו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?אלופנסו 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?רוברטה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כן 15.מתאים למיה כוכב במצח?זה לא יפה.. לא אוהבת.. שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?סוניה ריי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}סוניה ריי 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?שניהם ! לא יכולה לבחור אחד ! ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?שתיהן !! ג.רוברטה/מריצה?שתיהן אבל יותר את קמילה.. ד.מרקוס/תאו?מרקוס 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?עם היא אוהבת אותו ומוכנה להכול בשביל להיות איתו אז בכיף! 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא בטוחה... 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?רוצה אותם יחד! 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?מעדיפה שלא יהיו יחד! 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל עם היה המורדים כן הייתי רוצה את פליפה עם קמילה ולואיסנה עם בנחמין !!! (=

M o T a K

New member
עונההה

1.מי יפה יותר?אנהייי
2.למי יש עיניים יופות יותר?אנהיי Blue Blue Blue 3.מי מתאפרת יפה יותר?אנהיי 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?חצאית מיני וגופיהה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? גם חצאית מיני וגופייה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיהה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?מיהה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} ברור שמיגלל
9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגווו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?אלפונסוו
11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?גם אלפונסו
12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?הקבוצה של מיה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?מאודדד
15.מתאים למיה כוכב במצח? היא חמודה ככה שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? אלמה רייי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה
18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגלל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?אנהיי ג.רוברטה/מריצה?רוברטהה ד.מרקוס/תאו? תאוו , תאו הזה חתיךך
20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא יודעת 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?הם חמודים ביחדד
23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?לא הם לא מתאימיםם 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לאאאא

MoYaL MaMi

New member
עונה../images/Emo26.gif

1.מי יפה יותר?אםםם אנהי אבל גם דולסה פצצה 2.למי יש עיניים יופות יותר?אנהי 3.מי מתאפרת יפה יותר?ושוב אנהו'ש 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנסיים+גופייה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מיני+גופייה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?באופי את רוברטה בעדינות את מיה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו חח 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של מיה כי הם יותר מאוחדות 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?היא פחות מרדנית מלוחן ורובר אז בקבוצה של מיה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כןן 15.מתאים למיה כוכב במצח?בערך תלוי בתסרוקת שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמו'ש 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?מיה ג.רוברטה/מריצה?רובר ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לאאא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?רק אם היינו מחליטים להתחתן 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כן עצוב שהם נפרדו הם היו יפים ביחד 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?לא גם הם היו יפים אבל היה ברור שזה לא יחזיק 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא ככה זה מתאיםםםם!!!!!

LimoR L

New member
עונהה../images/Emo27.gif

מי יפה יותר? שתיהן!!
2.למי יש עיניים יופות יותר?אנהי 3.מי מתאפרת יפה יותר?אמממ לא שמתי לב כל כך 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכלל 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכלל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? שתיהןן!! 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} מיגללל ברורר 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה} דייגו! 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?אממ..לאדעת 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו? במציאות פונצו! 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? אוףף קשהה.. לא יודעת 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? להמשיך להיות בשתיהן כי ככה הכי טוב 14.מתאים לרוברטה שיער אדום? כהה 15.מתאים למיה כוכב במצח?כהה שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? לדעתי הם ממש דומות! אז גם שתיהן! 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} אמממ לאדעת הם אותו דבר 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} אני לא כל כך זוכרת אבל נראה לי סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? שניהםםם!! ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? דיי לא יודעתת ג.רוברטה/מריצה? אממ הדמות-שתיהן משחקות מעולהה!! אבל לקמילה יותר מתאים כי ככה היא במציאות.. ד.מרקוס/תאו?אין לי שמץ.. 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? לא חושבת..כי היא עוד צעירה ולא בטוח שהיא תהיה איתו..שתשאר כמו שהיא! 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? אממ לא יודעת 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? ברורר הם מושלמים . ביחדד 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? ממ..לא יודעת הם לא כל כך מתאימים לדעתי 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? לא. אבל הם כן יותר מתאימים ככה כי דייגו ומיה דומים ורוברטה ומיגל דומים..חחח קיצררר לאדעת איך להסביר..הם יותר מתאימים אבל לא הייתי רוצה שיחליפו.

dulce mi vida

New member
עונה מקווה שלא יהיו ריבים

.מי יפה יותר?דולסה 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנסיים לא מתאים לה מיני 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל גוף מושלם 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רוברטה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}גסטון 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רובר 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?של רובר איפה שהיא 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?מאוד 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה ריי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה ברור 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כן הלוואי היא מתחתנים 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?לא משנה לי 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?בסידרה הזוגות בול אני לא הייתי אוצה שתריב עם מיגל כל היום

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהתשובות שלי.^^

1.מי יפה יותר? אנהי המלכה.
2.למי יש עיניים יופות יותר? אנהי 3.מי מתאפרת יפה יותר? דולסה, עם השחור אני אוהבת, אבל לא קבוע.
4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? חצאתימיני. 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנסיים. 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? שניהם לא משהו, אבל מיה.D: 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה? ת'אופי של רוברטה, אבל זה שהיא לא סולחת כל הזמן וזה אז לא. אז שתיהן.. 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} מיגל, דהה.
9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה} לאון בוסטמנטה.
סתם לא יודעת. לא מיגל.
10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? אלפונסו.
11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו? ------ 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? מיה מיה, מיה קלאב.
13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? שלא תהיה בשום קבוצה מצדי, אני לא אוהבת אותה.>< 14.מתאים לרוברטה שיער אדום? מאוד!1
15.מתאים למיה כוכב במצח? כן.
שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? לאיודעת, כי סוניה עגלגלה אבל הפרצוף של אלמה ריי מעצבן.>< 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} אלמה, דההה.D: 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה} סוניה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? מיגל [כי מנואל חושף את מיניותו השופעת לציבור.] ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}? אנהי. ג.רוברטה/מריצה? רוברטה, כי מריצה יצאה אם מישהו יותר גדול ממנה מלא זמן, וזה מפריע לי אישית.
ד.מרקוס/תאו? לאיודעת. 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר? לא, כי ממילא היא לא רצינית.
עובדה עונה שניה. 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? לא, נראה לי. 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים? אם אלפונסו היה מאושר להיות איתה אז כן, אבל בעיקרון לא . 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? לא אכפת לי.D: כי אנהי לא אהבה אותו ואת הגבריות שלו, אז זה לא ממש תלוי בי. 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? לאאא.

עונה

1.מי יפה יותר?מיה 2.למי יש עיניים יופות יותר? ברור שמיה חח 3.מי מתאפרת יפה יותר?רוברטה לדעתי שמה יותר מדי איפור וזה גס מדי... מיה מתאפרת עדין ובצבעים בהירים ככה שמיה לדעתי 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?חצאית כמו שהיא לבשה במסעדה עם פרנקו וולריה.... אני ממש אהבתי את השילוב עם החולצה והחצאית וגם כשהיא לבשה נעלי ספורט זה היה בכלל ממש יפה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?חצאית לדעתי 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה? מיה... רוברטה מזכיר שם גברי חח 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?מיה... היא הרבה יותר מצחיקה מרוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}לדעתי דייגו כי למרות שתמיד המקובלת והמקובל לא ביחד בסדרות לדעתי זה הכי כיף כשהם ביחד חח 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}גם דייגו כי המקובל תמיד צריך פילגש חח..... סתם לא, אני פשוט גם אוהבת שהמקובל יוצא עם הלא מקובלת בסדרות ובסרטים חח 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? במראה כריס לדעתי כי למרות שפונצ'ו ממש חתיך עדיין הם לא נראים כל כך מתאימים.... גם אנהי וגם פונצ'ו שניהם מדהימים ויש להם פנים מושלמות אבל לדעתי הם לא הולכים ביחד (אל תהרגו אותי חח) 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?שניהם ממש מתאימים לה.... השילוב של דולסה עם כל אחד מהם הוא ממש יפה לדעתי... עם כריס בגלל שלשניהם יש בייבי פייס..... ועם פונצ'ו בגלל שהצבע עור שלהם ממש מתאים אחד עם השני חח (אתם בטח חושבים שאני משוגעת חחח) 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה? ברור שהקבוצה שלי מיה... גם אנחליקה וגם אנהי באותה קבוצה זה פשוט שליטה... למרות שהייתי זורקת את סלינה החוצה
13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות? לופיטה לדעתי צריכה להיות כמו פילר רק שבמקום שכולם שונאים אותה כולם אוהבים אותה חח.... היא כל פעם עם חבורה אחרת כי היא חברה של כולן 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?לדמות לא ממש..... לדולסה מאוד 15.מתאים למיה כוכב במצח?ממש לא.... שתוריד את זה כבר שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי? סוניה ובגדול... אל תתעצבנו אבל לדעתי אלמה הרסה את הדמות של סוניה... סוניה היתה הדמות הכי מצחיקה בעולם ואלמה לא מצחיקה בכלל.... היא גם ממש מכוערת לדעתי.. יש לה גוף מגודל בלי פרופורציות ופנים כמו של גבר 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה} אלמה כי לסוניה יש מרפקים חח 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה ובגדול... עם המבטא שלה וצורת הדיבור שלה היא לוקחת ובענק 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל? את אלפונסו ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?אנהי ג.רוברטה/מריצה?מריצה ד.מרקוס/תאו?מרקוס 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?ממש לא.... אני בחיים לא הייתי מתנצרת ובטח לא בגיל כזה שאני עדיין לא בטוחה שאני כל החיים יחיה לצידו של אותו אחד... וגם במהלך העונה ראינו שהמשפחה של לונה היא די קתולית אם תשימו לב כי אמא שלה ממש קתולית 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם? לא.... 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?לא ממש אכפת לי כי זה החיים שלהם 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? כנ"ל 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? כן..... למרות שאז לא היו בעיות והסדרה היתה סתם דפוקה חח

Christopher1

New member
עונה

1.מי יפה יותר?דולסה 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנסיים וגופייה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל יושב עלייה יפה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רובר 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רובר 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?לא יודעת 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?כריס 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רובר קלרוו 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?איפה שהיא 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?הכל מתאים לה כפרה כל היפה הזאת 15.מתאים למיה כוכב במצח?כן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ג.רוברטה/מריצה?רובר ד.מרקוס/תאו?מרקוס 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?ממש ממש לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כן חולה עלהים כזוג אבל יותר את כריס דולסה 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?לא היא לא מתאימה לו הוא עדין מידי הוא צריך מישהי עדינה 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא טוב כמו שזה

0orotemo0

New member
עונה

1.מי יפה יותר?דולסה ורק דולסה היא מדהימה 2.למי יש עיניים יופות יותר?לדולסה ישעניים ומבט מושלם 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה? 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל כי יש לה גוף של דוגמנית כפרה עלייה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רוברטה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה} 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו? 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רובר 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?איפה שהיא עם רובר ולוחי 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?כן בכלל הכל יפה לה 15.מתאים למיה כוכב במצח? שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ואנהי ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ברור ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כן חבל שהם נפרדו הם כל כך מתאימים משלימים אחד תשני 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים? 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו? בסידרה שישאר כמו שזה

osh360

New member
עונה

.מי יפה יותר?שתיהן מושלמות!אנהי יותר נסיכה.. 2.למי יש עיניים יופות יותר?לדולסה הצורה שזה יותר חשוב ולאנהי הצבע אז דולסה לוקחת 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה.. 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכול 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכולללל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}מיגל 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}מיגל 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?אלפונסו..מתאים לכולן.. 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו !ברור!! 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?רוברטה 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?ברוררר מושלמתתתת 15.מתאים למיה כוכב במצח?כןןןן שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה ריי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה ריי 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגללללל חתיך שליייי ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?מייייה ג.רוברטה/מריצה?רובררררטה ד.מרקוס/תאו?תאו!!!!! 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?אני לא הייתי משנה ת'דת שלי לעולם חלילה וחס ולדעתי היא גם לא צריכה.. 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא!!בחיים לא!יהודיה תמיד אני אשאר! 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?ברור,יודעים כמה אני עצובה ביגלל זה? 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?ברור..הם מתאימים 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?אממ..לא הייתי רוצה כזה שינוי..

netaleone

New member
עונה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

1.מי יפה יותר?אנהי אוביוו כפרה על השלמות
2.למי יש עיניים יופות יותר?אנהי כפרה על העיניים האלה
3.מי מתאפרת יפה יותר?אנהי כפרהה עלייהה
4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?שתיים
הכל יפה עלייה 5.מה מתאים לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנסיים+גופיה 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?מיה
7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?מיה
עוד לא הבנתם
שרופה עליהה
8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו?מיגל {בסדרה} 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל?דייגו {בסדרה} 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?הקבוצה של מיה אין על יפה הזאאתתת
13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?מיה
14.מתאים לרוברטה שיער אדום?ככה ככה 15.מתאים למיה כוכב במצח?כההה
מאודד
שאלות על המורדים ארגנטינה/מקסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?סוניה ריי 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?מיה אנהי כפרה עלייהה בחיים לאויסנה לא תגיד לרבעעע שלה
ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?תאו 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?אאא
21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא
22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כה
23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?כה
הם מושלמים
24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא
מיה מיגל סופרר מתאימים
אנהי===> כי לשלמות יש שם!!! TE AMO CRIS! חולהה על אנהי וכריס
אין עלייהההםםם בעולם חיימשלי מאמושיייםםםםם
לאביווו

luissana

New member
עונה

1.מי יפה יותר?דולסה היא מדהימה יש לה יופי מעניין 2.למי יש עיניים יופות יותר?לדולסה יש עניים יותר יפות 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה אני אוהב שבנות שמות שחור בעניים 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל אני אישית אוהב אותה עם חצאיות הכי קצרות כי יש לה את הרגליים הכי סקסיות 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}גסטון 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?רובר 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?עם רובר קבוצת היפות 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?בטח היא הכי לוהטת 15.מתאים למיה כוכב במצח?לא שמתי לב שיש לה כוכב שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה ריי 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}סוניה ריי 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ברור ג.רוברטה/מריצה?רוברטה ד.מרקוס/תאו?אף אחד 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?לא 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?לא עדיף שתישאר איתו ולא עם הממו המכוער

00rr

New member
עונה

1.מי יפה יותר?דולסה הכי יפה הכי מהממת בעולם 2.למי יש עיניים יופות יותר?דולסה 3.מי מתאפרת יפה יותר?דולסה 4.מה מתאים למיה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?מכנס גופייה 5.מה מתאים יותא לרוברטה- חצאית מיני+גופייה או מכנסיים+גופיה?הכל 6. איזה שם יותר יפה מיה או רוברטה?רוברטו 7.את מי אתם יותר אוהבים? מיה/רוברטה?רוברטה שולטתת 8. מי מתאים יותר למיה? גסטון/מיגל/דייגו/תאו? {בסדרה}גסטון 9.מי מתאים יותר לרוברטה? ניקו/דייגו/לאון בוסטמנטה/מיגל? {בסדרה}דייגו 10. מי מתאים לאנהי יותר במציאות? כריס/אלפונסו?כריס 11.מי מתאים יותר לדולסה מריה? כריס/אלפונסו?אלפונסו 12.איזה קבוצה אתם מעדיפים יותר? הקבוצה של מיה או הקבוצה של רוברטה?של רוברטו 13.באיזה קבוצה לדעתכם לופיטה צריכה להיות?עם רוברטה 14.מתאים לרוברטה שיער אדום?הכי מתאים 15.מתאים למיה כוכב במצח?לא משהו שאלות על המורדים ארגנטינה/מכסיקו.. 16. מי יותר יפה סוניה ריי או אלמה ריי?אלמה 17.מי עדינה יותר?{סוניה /אלמה}אלמה 18מי פרועה יותר?{סוניה/אלמה}אלמה 19.את מי אתם מעדיפים כשחקן? א.מיגל/מנואל?מיגל ב.מיה{לואיסנה} או מיה{אנהי}?לואיסנה ברור עשתה את מיה בשלמות ג.רוברטה/מריצה?רוברטה הכניסה לדמות גם יופי נשייות וסקסיות חוץ ממרדנות ד.מרקוס/תאו?מרקוס 20. אתם חושבים שלופיטה צריכה להיתגייר?לא 21.בשביל אהבה הייתם משנים את הדת שלכם?אין מצב 22.האם הייתם רוצים שבמציאות אלפונסו ודולסה לא היים נפרדים?כן חבל שנפרדו כל כך מושלמים יחד 23.האם הייתם רוצים שבמציאות כריס ואנהי לא היו נפרדים?לא התאימו 24.שאלה אחרונה ומסכמת-האם היית רוצים שבסדרה רוברטה תיהיה עם מיגל ומיה עם דייגו?לא בסיקרה היא הכי מתאימה לדייגו

למעלה