מיהם 4 הבנים שלכם ?

מיהם 4 הבנים שלכם ?

על 4 בנים דיברה התורה: חכם רשע תם וזה שאינו יודע לשאול בחרו את הבנים שלכם שעשו לכם את השנה....

שלי...

חכם: אוריאל ריכמן שפרש מהממשלה למרות שהובטח לו להיות שר משפטים לפני שהממשלה הזאת הוקמה ובכך לא דבקה לו שום חרפה רשע: איווט ליברמן שנתן עוד ימי חסד לממשלה המתפרקת של "קדימה" תם: דן חלוץ שהיה תמים והאמין שרק אהבה תנצח/ עמיר פרץ שחשב שהוא יכול להיות שר ביטחון טוב שאינו יודע לשאול: אהוד אולמרט- כי אם היה שואל את השאלות הנכונות יכול להיות שהיינו במצב אחר לגמרי

בישי89

New member
.................

חכם - אמא שלי
שמידי שנה בשנה מתגלה בעיני כיותר חכמה ויותר מהכל (אפילו בפלאפון שלי היא רשומה תחת "אלוהים"
) רשע - אין דבר כזה אדם רשע... רק אחד שעוד לא חשף את הצד הטוב שלו. תם - פרס, שעדיין מאמין שיש לו סיכוי להבחר למשהו (ראש ממשלה, שר ביטחון, נשיא... משהו?) שאינו יודע לשאול - אודטה. שאם היית יודעת לשאול כמו שצריך ולראיין אנשים נורמלי (ולהוציא מאוצר המילים שלה את המילים "מקסים" "נפלא" ו"איזה יופי") אולי ורק אולי היא הייתה מצליחה להתקרב קצת יותר במטרתה להיות אופרה וינפרי הישראלית

שלי =]

חכם -דרור מירב =] רשע -חזי שעזב את בית"ר .
תם - המורה לספורט, שתמיד בורחת לו ההסעה והוא עולה לאולם ברגל עייף וזה שאינו יודע לשאול - השומר הוא משחרר חופשי בלי יותר מידי שאלות בכל שעה (;

הממ שלי

נעשה את זה זריז... חכם: קשה למצוא.. אבל נלך על... אוקיי מצטער לא מוצא חכם... לפחות שהיה חכם במשך כל השנה.. רשע: הרס"פ... הבן אדם הזה הוא פשוט שטן! תם: חבר שלי.. סיפור ארוך.. וזה שאינו יודע לשאול..... נלך על אולמרט, ופרץ.. לא יודעים כלום על צבא אבל עדיין לא שואלים מה קורה... גם נכנס בקטגוריית ה"הזה שלא יודע כלום מהחיים שלו"

למעלה