מיהם חברי הפורום...

• פותח הנושא Dym
  • פורסם בתאריך

Dym

New member
מיהם חברי הפורום...../images/Emo35.gif

מאחר והמשאל ש- GalGula פתחה עבר לעמוד הקודם, חלק מהחברים פה בטח לא יודע עליו. אז פתחתי אחד חדש; מי אתם? בני כמה, מאיפה, כמה זמן גולשים ועל מה, דברים כאלה... אני אתחיל: קוראים לי ירון ואני בן 23. התחלתי עם סקי לפני 5 שנים ומאז עברתי לסנואובורד (לפני שנה). השנה לא יצא לי לנסוע לחו"ל, אבל לפחות תהיה לי עוד הזדמנות להיות בחרמון פעם אחת
. אתם מוזמנים לשרשר.

אוקיי...

עומר המאירי, בן 15, התחלתי לעשות סקי בגיל 4 בחרמון והמשכתי עד גיל 7-8 כי לא הלך לי וזה די ייאש אותי... בגיל 12 חזרתי לזה שוב, והלך טוב מהיום הראשון - מאז הייתי בלא-פלאן ובמרילווה.

Peach 15

New member
היי

אני אביה בת 15 מת"א עשיתי סקי 3 פעמים- כולם היו בחו"ל בגיל 10 בלא פלאן בגיל 14 בלה מנוויר והשנה באוריאז. סקי כבר מתחיל לשעמם אותי אז נראה לי ששנה הבאה( או אם תיהיה עוד אפשרות השנה בחרמון) אני אעשה סנובורד ובדרך אשבור איזה יד או רגל...- מקווה שלא...

Ultra-Skater

New member
אני בא אליכם מפורום הסקייטבורד

אני בן 17 נוסע על סקייטבורד כבר כ-8 חודשים ועשיתי סקי בחרמון פעמים בגילאים 6 ו 8 (יום כל פעם) ותפסתי את העניין תיקתק השנה בחורף (בסילבסטר) הייתי שבוע בבולגריה ועשיתי יום ראשון סקי ו 6 ימים סנובורד סנובורד זה הדבר !!! זה השפיע עלי קשות, ושנה הבאה מינימום שבועיים !! למעשה אני אפילו שוקל לעשות קורס סנובורד או משהו כדי שאני יוכל להיות מדריך. כל פעם שאני שומע רואה חולם על שלג - סנובורד אני נזכר בכמה כיף זה וחושב על כמה דחוף אני צריך עוד חופשה כזאת. ותוך שבוע אני חייב לציין למדתי לא רע בכלל (דפקתי כמה קפיצות פה ושם עשיתי גראבים, ו 180 פעם אחת גם נחתתי 360) ואין יותר כיף מלהתרסק על שלג. אני שאני רגיל להתרסק עם הסקייט על אספלט בטון וכדומה, התאהבתי בלהתרסק על שלג (הדבר היחידי שכאב לי בחופשה שלי היה שנתקתי בעמוד.. אבל עבר תוך יומיים - שטויות). אקיצר זה אני בערך ואני אחזור לבקר פה מידי פעם.

RacerX

New member
שלום לכולם

עוד לא בדיוק הייתי בפורום הזה, אבל אני אשמח להשתתף. שמי תום, אני בן 22. עשיתי סקי בחרמון 4 או 5 פעמים, והחלטתי שסנובורד נראה יותר כיף (וגם לאור מה שהולך בחרמון חשבתי שזה הענף יותר נפוץ), אז השנה יצאתי לשבוע ב Les Arcs וגיליתי שסנובורד זה יותר כיף (לדעתי) ושזה ממש לא הענף הנפוץ. מאז שחזרתי אני רק מחכה להזדמנות הבאה לגלוש, בתקווה שיום שני עוד יהייה שלג

Osiris00

New member
yo

אני ורד, בת 16 שבוע הבא. אני גולשת מגיל 3, פעם ראשונה הייתה באמריקה לא יודעת איפה... מגיל 6 רק בחרמון ומגיל 12 התחילה מסורת של לטו כל שנה עם המשפחה לשבוע סקי...הייתי בדוז אלפ (צרפת), קיצבהיל (אוסטריה), מרילווה (איטליה) והיום חזרתי משבוע בססטרייר (איטליה). אגב, חג שמח לכולם.

גם אני חזרתי ממרילווה לפני שבוע

(בדיוק) גם אני גולש מגיל 3-4 (אבל בניגוד אלייך התחלתי בארץ), גם אני בן 16 עוד מעט, ואני רוצה לטוס לססטרייר בשנה הבאה אבל שמעתי שהשלג שם לא משהו והמלון ***** (בטיסה בדרך חזרה היו זוג זקנים שחזרו משם וסיפרו בניגוד לכל מה ששמעתי שהששלג יותר טוב ממרילווה). עומר

Osiris00

New member
מרילווה לדעתי אתר יותר טוב...

גם מבחינת שילוט של המסלולים וגם הוא יותר מודרני...בססטרייר יש הרבה יותר כפתורים, חלק ארוכים מאוד ואפשר בקלות ליפול בהם...(או שזה רק אח שלי...) במרילווה הכל יותר מודרני ומהיר... בקשר למלון אני לא יודעת, אני הייתי בקלאב ולטור והיה נהדר...

גם אני הייתי בקלאב ולטור

(שלדעתי הרבה פחות טוב מקלאב מד !), באמת הכל שם מאוד מודרני, יש רק T-bar (כפתור) אחד, ואפילו אין סקי-פאס ! אלא יש כרטיס כזה ששמים בכיס השמאלי של המעיל ובעליה למעלית יש מכשיר שמוצב בתור ופשוט כשעוברים לידו הוא קורא את הכרטיס דרך הכיס ופותח את השער, מדהים ! עומר

המשמעות של חמשת הכוכביות הייתה

"מלון 5 כוכבים" ולא איזה קללה במסווה... רק כדי להבהיר את עצמי... עומר

Osiris00

New member
אז טעות שלי...

אגב גם בססטרייר הסקי-פס הוא כמו שציינת...

מה המצב אנשים?!?!?

אני אור הגעתי מפורום הסקייטבורד התותחי התחלתי סנובורד ליפני חודשיים בלי כל ניסיון בסקי וזה הדבר!!!!! אני גר בארה"ב אז אני כל שבועיים עושה סנוובורד ומשתפר כל פעם!!! זה סבבה לרסס אנשים ולעשות צ´רג´ להר=ליתפוס מהירות בלי לעצור פשוט אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית הכי סבבה זה עם חברים ויש מלא מלא מלא צחוקים נ.ב אחי בן 15 זה הכל מקווה לראות אותכם פה שוב ביי אנשים

Ultra-Skater

New member
יא מניאק מכייף בקליפורניה הא

ולנו פה לא רק שאין לנו איפה לעשות סנובורד... אין לנו סקייטפארקים !!! בזמן שאתה אוסף סקייטים אני מחפש איפה יש אספלט שאפשר לנסוע עליו !

liran87s

New member
אני גולש רק שלושה ימים עם סקייט...

של ילדים קטנים
יש ליד קניון הנגב בבאר שבע פארק די חמוד, אבל הרסו אותו לא מזמן ושמו דשא, לפני זה היה אספלט וספסלים, יש גם בבית הספר שלי תנאים לא רעים אבל זריך להתפלח אחרי הלימודים... יש מקומות אחי... יש...

Section

New member
זה תלוי...

האתר בססטרייר הוא אתר נחמד- אבל מתאים יותר למתחילים לאחרים זה קצת יותר משעמם... כשאני הייתי תנאי השלג היו מעולים וגם מזג האויר - שבוע שלם של שמש!

liran87s

New member
לירן שביט

בן 16 התחלתי לגלוש סנובורד השנה, הייתי בסולדן שבוע וארבעה ימים בחרמון.

למעלה