מיהו משה גלעד?

• פותח הנושא gdv
  • פורסם בתאריך

gdv

New member
מיהו משה גלעד?

אנחנו גרים באזור פרדס חנה. המועצה בשיתוף עמותת ידע והקר"ה מציעים סדנת הורים. נאמר לי שיו"ר העמותה, משה גלעד ינחה את הסדנה. מי מכיר? מי יודע? המלצות?... האם יש לו הכשרה מקצועית?

rachel044

New member
אני מבנימינה

אם יש סדנת הורים גם אני רוצה להצטרף.איך יוצרים קשר?

תצרי קשר עם משרדי עמותת ידע והקרה

העמותה מקיימת סנדאות בכל אזור הצפון. תוכלי לברר מתי תיפתח סנדא קרוב לביתך במשרד 04-8422244 גיל

allonhaas

New member
טעות בטלפון

גיל שלום יש טעות במספר הטלפון שפרסמת אלון

נשמת 4 במספר שכתבי

אנשים שניסו להתקשר למסםר שכתבתי הסבו את תשומת ליבי לטעות שעשיתי במספר המסםר של ידע והקרה 04-8442224 מתנצל גיל

gdv

New member
צרי קשר עם

דפנה כהן- המדור לעבודה קהילתית בפרדס חנה בטלפון: 04-6370692 או 04-6371268

LIN129

New member
הצטרפות לסדנה

שלום גם אני מבנימינה ואשמח ליפגוש אותך בסדנא אני מנסה כבר המון זמן להכנס לקבוצה ולא יוצא (גן שמואל) מקוה שמשה יעביר אותה ויהיה נחמד כל הכבוד על המחיר הזול (יחסית)

שלום לך

משה גלעד יו"ר עמותת ידע והקרה, מנחה קבוצות הורים כ 6 שנים. הנחה בעבר מספר קבוצות הורים. מקצועית הוא בוגר קורסים רשמיים של הנחיית קבוצות הורים ומוסמך מקצועית להנחות קבוצות הורים. מהיכרות אישית שלי איתו, מדובר באדם מאוד אמפטי, עם חוש הומור ודרך העברה שלו של סנדאות היא מאוד חוויתית ומאוד תורמת. אני מכיר כמה שעברו אצלו אבל לא אטי מצידי לומר אם שמם. צוכלי גם להתקשר אליו במשרדי עמותת ידע והקרה וליצור עימו קשר ב 04-8442224. תוכלי גם ליצור איתו קשב ישיר לנייד שלו, אני לא יודע עם מותר לפרסם כאן את מספר הנייד שלו, אבל עם תרצי אשצלח לך אותו במסר אישי. גיל מאור

למעלה