"מיד עושה לי טוב"?

"מיד עושה לי טוב"?

כרגיל, המוזיקה של יהודית זה אחד הדברים היחידים שמרגיעים אותי, אבל אני עוברת תקופה מתסכלת ומייאשת (ובגלל זה אני לא פה כל כך הרבה... מצטערת). אז איזה שירים אתם שומעים בתקופות ירודות בחייכם והם מעלים אתכם בחזרה על הגל? בשבילי ובכלל בשביל כל מי שאי פעם הרגיש ככה. תודה

YA2007

New member
"סוף לסיפור" ../images/Emo4.gif

אז גם אני עובר תקופה לא נחמדה בכלל עכשיו (אפילו סיפור טוב לתחרות הסינגלים לא הצלחתי לחבר...), ולמרות זאת ההאזנה לשיר הכל כך דרמטי הזה (שלא פעם מבעית אותי עד כדי בכי...) היא גם מזככת ומסייעת להתפרק, להגיע למקום הדכאוני, המיוסר ביותר, אשר ממנו כבר אין לאן לשקוע. תמיד אומרים ש"סוף הוא תמיד התחלה", ובמקרה שלי אחרי שהשיר הזה (ולא משנה באיזה עיבוד- עם הפילהרמונית, הביצוע המקורי, מתוך "עד לאן שהלב לוקח" או אחת ההופעות המוקלטות אצלי) מסתיים יש מין שקט עצוב כזה שאחריו דווקא התחושה משתפרת, כל העול יורד ואפשר להירגע. מקווה שהקיץ הזה יגיע כבר אל קיצו
ושנדע לקראת השנה החדשה תקופה טובה יותר

אממ

כשהייתי בסין, היתה לי איזו נסיעה מאוד ארוכה [10 שעות] וכל הנסיעה הייתי במצב רוח רע ובעצבים בגלל כל מיני דברים חיצוניים [כמו למשל הצפירות הבלתי פוסקות, הבחילה, החום, הדיבורים שמסבבי, המחסור באוויר נקי..], אחרי בערך 7 שעות של נסיעה הוצאתי את הMP3 שלי, ואיך שפתחתי אותו התחיל להתנגן לו השיר "ציפייה לאושר". פשוט מדהים מה שהשיר הזה עשה לי אז, רומם אותי בצורה מדהימה, זה פשוט שיר שגורם לך להרגיש טוב בכל מצב ומומלץ במצבי דיכאון. עוד שיר שאני ממש אוהבת לשמוע במצב רוח רע זה "סוף לסיפור" בגירסה עם הפילהרמונית, כמו להרבה אנשים השיר הזה, בשילוב עם הקול של יהודית גורם לי לבכות כל פעם מחדש. ולבכות זה טוב כשעצובים..

DeepThoughts

New member
אממ "יצאתי לטייל עם הכלב"

בגרסה שהורדתי מהופעה ב2003, כשהיא מצחקקת בהאו דו יו דו, אשמע את זה 200 פעם ועדיין אצחק..

ToMeTiN

New member
אין משהו ספציפי

נותנת לזקן האידישאי (Shuffle) להחליט בשבילי:) שירים מקבלים משמעויות שונות במצבי רוח שונים...

אני חושבת ש"את עושה אותי אמא"

עושה לי את זה. ולא כי יש לי ילד או משהו, מי שלא מכיר את הסיפור. כשייצא הסינגל אמא שלי קיבלה אותו והשאירה לי אותו על השולחן עם פתק משרדי פשוט (עד היום עצוב לי שלא שמרתי אותו) שכתוב עליו "את עושה אותי אמא". זה אומר הכל.

אלון 2004

New member
מילה טובה - הכי מתאים ומרגיע.

ובכלל, אני מאחל לך לעבור את התקופה הזאת ASAP

PianoGirl20

New member
דווקא לא קשור ליהודית..

דבר ראשון, כל שיר של יהודית מרגיע אותי ועושה לי טוב. חוץ מזה גם מוזיקה ברזילאית וספרדית עושה לי ממש טוב. אני פשוט חולה על המקצבים האלה של הבוסה נובה, סליה סמבה וכו'...זו פשוט מוזיקה מגניבה וכיפית שתמיד מעלה לי את המצב רוח.

dot w

New member
עין גדי

לא יודעת למה, אבל יש משהו מאוד מרגיע בביצוע שלה ל"עין גדי". התמימות כנראה :)

ofra6

New member
תמונה

מאז שאני קטנה כשאני עצובה אני שומעת את השיר הזה וזה עושה לי טוב. אגב, עד לפני שנה בערך חשבתי שהיא אומרת "נשות הכבשים הירוקים". לא ברור למה...........

למעלה