האייקון המתאים הוא
ש שבלולה מבולבלה New member 14/6/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח.אנ יבוכה מרוב צחוק....ח.ח.ח.ח.ח הרסתם אותי!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח.אנ יבוכה מרוב צחוק....ח.ח.ח.ח.ח הרסתם אותי!!!!
ד דרמה קוין New member 15/6/06 #17 תבקש מחבר או ממישהו שאתה מכיר שאולי נוסע לארה"ב. אני בטוחה ששם, בארץ האפשרויות הבלתי נגמרות, יש גם אפשרות כזאת.
תבקש מחבר או ממישהו שאתה מכיר שאולי נוסע לארה"ב. אני בטוחה ששם, בארץ האפשרויות הבלתי נגמרות, יש גם אפשרות כזאת.
A arbel2 New member 15/6/06 #18 הצעה מידת הXL של "קונטרול" לא משתמש בשום דבר אחר הדורקס XL חנק לי תזין ברמות שחששתי מנמק קרב ובא הXL של קונטרול הרבה יותר נורמלי ,עדיין טיפ טיפ לוחץ ,אבל זה קונדום בלאט, לא סוודר.
הצעה מידת הXL של "קונטרול" לא משתמש בשום דבר אחר הדורקס XL חנק לי תזין ברמות שחששתי מנמק קרב ובא הXL של קונטרול הרבה יותר נורמלי ,עדיין טיפ טיפ לוחץ ,אבל זה קונדום בלאט, לא סוודר.
T thrall New member 15/6/06 #21 כולם פתאום עם זין ענק? טוב אם יש לך כמו שלו בכל מקרה בקש מהרוקח אה ויש לי משהו נוסף במיוחד בשבילך אתר שמאפשר הזמנת קונדום מיוחד לפי הגודל שלך
כולם פתאום עם זין ענק? טוב אם יש לך כמו שלו בכל מקרה בקש מהרוקח אה ויש לי משהו נוסף במיוחד בשבילך אתר שמאפשר הזמנת קונדום מיוחד לפי הגודל שלך