מידת צמיגים ל-? 1303

harleybeetle

New member
מידת צמיגים ל-? 1303

ברשיון רשום R15 80 165 , על הרכב יש כבר מספר שנים ועובר טסט צמיגים במידה 155 R 15 . בטסט הנוכחי בדינמומטר לא מוכנים לוותר ודורשים את המידה 165 כפי שרשום ברישיון. נשלח מכתב בקשה לצ'מפיון ישראל לאשר את ה- 155, התקבלה תשובה שלילית. שאלתי אליכם המומחים וכלבעלי החיפו. מהי מידת הצמיגים שלכם והאם יש הבדל במידת הצמיג על פי דגם החיפו לדוגמא 1200? אנא שלחו תשובתכם אלינו במעלה הקסטל לירושלים לירושלים. על כך אודה לכם. לא שוטף ידיים, הביצה שלמה.

דרור 914

New member
שניהם מאושרים לכל החיפושיות

באמת לא ברור לי למה עושים לכם כל כך הרבה בעיות עם זה.

Xעמרי

New member
כנ"ל

לי יש 165אבל יש לי חבר עם 155 ואני יודע ששניהם חוקיים

EranR

New member
שתי המידות חוקיות לחיפושית!

אני ראיתי את ספר המידות במכון הטסטים ביפו - מכון הדרום... מה שחשוב כמובן שהמידה ברשיון תתאים למידת הצמיגים המותקנים בפועל... אחרת או שצריך לשנות את הרישום ברשיון או לקנות סט צמיגים במידה המתאימה! ערן.

idan578

New member
בעיה דומה

גם אני לא עובר טסט כי מותקן אצלי 165/15 וברשיון זה 155/15 ולפי הספר של מכון הטסטים אצלי מאושר רק 155/15 יש לי חיפושית 72 ומשנת 73 אפשר לשים 165/15 לא מצליח להבין את ההיגיון אבל אין ברירה אלא ללכת למשרד הרישוי ושנות ברישיון ורק אז לשוב לטסט ואם אתה משנה ברישיוו אז אל תשנה ל155/15 כי יותר קשה למצוא את הצמיג במידה הזאת וגם הוא יותר יקר משמעותית מה 165/15 בהצלחה בטסט.

harleybeetle

New member
צמיגים סיום הסאגה.........

אז ככה חברה, הבעיה לא ב-165 או ב-155 אלא בחתך שהיה מצויין על הצמיג והוא 80 דהיינו 155 80R15 . לאחר נסיונות נואשים ובקשה מצ'מפיון ישראל אישור שכמובן לא התקבל ! רכשתי 4 צמיגים 165R15 במחיר של 280 ש"ח הצמיג, מחיר סביר לכל הדעות וכמובן שהיפייפיה שלנו עברה את כל המסלול בריצה עם קצת עזרה מידידים עד לטסט הבא עלינו לטובה באוקטובר הקרוב. מודה לכם על התגובות לאלו שענו ולאלה שלא לא נורא סך הכל אני נהנה מכם בפורום כל הזמן. להתראות אבא
של ישראל חתולי 12
שעסוק בענייני ביטחון מדינת ישראל אי שם בדרום ומחלים לאחר תאונת התהפכות עם האופנוע החדש שלו. בסיבובים סעו בזהירות ובישורת סעו במהירות....................

kitt

New member
תסלח לי על השפה אבל המכון טסטים א ד י ו ט !

חתך 80 הוא החתך הסטנדרטי צמיג 155/80R15 ו155R15 הם אותו צמיג. כנ"ל 165/80R15 ו 165R15. סתם הריצו אותך וגרמו לך להוצאה לא מוצדקת.

למעלה