מידת אופניים..

מידת אופניים..

אני לפני רכישת אופני כביש ,לפי הגובה 174 נאמר לי שאני צריך שילדה במידה 54 , אני רוכש אופני מרידה (905 ) כאשר למרידה אין תמידה 54.. האפשרויות שעומדות בפני הם 52.5 או 55 .. למישהוא יש המלצה והסבר ?

waismant

New member
לא מודדים אופניים לפי הגובה

התאמת האופניים נעשית לפי מספר מידות ובודאי לא לפי גובה כללי. אתר הבא הוא דוגמה טובה למחשבון מידות. http://www.competitivecyclist.com/za/CCY?PAGE=FIT_CALCULATOR_INTRO מוכר טוב ימדוד אותך בפועל ויתאים את השלדה בהתאם. בכל מקרה על תתפשר על התאמה נכונה - זה מתכון לעוגמת נפש ויתכן גם לכאבים בגלל אי התאמה.

זימה

New member
ועוד אתר מדידות

לפי הגובה אפשר לדעת בערך את המידה הנכונה. אבל כל אחד מאיתנו בד"כ שונה בפרופורציות ולכן נדרשות מדידות נוספות בשביל התאמה מלאה. בעזרת האתרים האלה תוכל למדוד את עצמך ולראות איזה מידה אתה באמת צריך. השאלה יותר חשובה היא עד כמה מדויק תוכל לבצע את המדידות. יש חנויות שבהם יעשו לך את כל המדידות הנדרשות ולאחר מכן תקבל תדפיס עם פרמטרים אופטימליים של האופניים בשבילך. כמו שאמרו בתשובה הקודמת מידה זה משהו שאסור להתפשר עליו. בהצלחה!

aabramovich

New member
אני רוכב על 54-56 ואני M

זה טוב אבל על הגבול הגדול. אני 171 ס"מ יש לי חבר שממנו קניתי את האופניים - 171ס"מ גם. לו האופניים היו גדולים. יש חשיבות לאיך מתחלקים ה ס"מ... אז תמדד היטב...
עזריאל

למעלה