מידת אופניים קטנה

mooch

New member
מידת אופניים קטנה

שלום לכולם. אני בערך 155 (כן אני נמוך) הייתי אוצה לקנות אופניים. חלק מהמקומות הציעו לי S וחלק XS (לאלה שהיה להם) נכנסתי לאתר GT על מנת לראות הבדלים בין המידות וההבדל בינהם הוא קטן מאוד בין ס"מ 1 לשתיים. רציתי לשאול עד כמה זה מורגש והאם אני יכול ללכת על S בגובה שלי. תודה. דוגמא: FRAME SIZE: S HEAD TUBE ANGLE: 71° SEAT ANGLE: 73° HORIZ. TOP TUBE LENGTH: CHAINSTAY LENGTH: 431mm STANDOVER HEIGHT: 725mm HORIZ. TOP TUBE LENGTH: 560mm SEAT TUBE LENGTH: 446mm HEAD TUBE LENGTH: 110mm BOTTOM BRACKET HEIGHT: 333mm FORK OFFSET: WHEELBASE: 1051mm FORK LENGTH: 468mm RAKE: 39mm FRAME SIZE: XS HEAD TUBE ANGLE: 71° SEAT ANGLE: 73° HORIZ. TOP TUBE LENGTH: CHAINSTAY LENGTH: 431mm STANDOVER HEIGHT: 706mm HORIZ. TOP TUBE LENGTH: 550mm SEAT TUBE LENGTH: 426mm HEAD TUBE LENGTH: 100mm BOTTOM BRACKET HEIGHT: 333mm FORK OFFSET: WHEELBASE: 1041mm FORK LENGTH: 468mm RAKE: 39mm

הבעיה היא קודם כל בSTANDOVER HEIGHT

לדעתי ב2 הדגמים זה גבוה מידי עבורך. יש חברות אופניים אחרות שבהן הSTANDOVER HEIGHT הרבה יותר נמוך.

אינני יודע מה אתה מחפש

לזנב קשיח יש הרבה חברות שנותנות מרווח עמידה נמוך. בשיכוך מלא קשה יותר למצוא מרווח עמידה נמוך, אבל יוצאי דופן הן הטראנס והטרק שבהן כן ראיתי מרווח עמידה נמוך. אתה חייב להסתובב בחנויות ולבדוק את זה פיזית. ואל תתן שיעבדו עליך וימכרו לך מידה לא מתאימה אני מזמין חברי פורום בעלי בעיה דומה שיתנו לך את הפתרון שלהם. יש מישהו שחי בקנדה (אינני זוכר את שמו) שיש לו אופניים כאלה.

mooch

New member
שיכוך מלא

אני מחפש שיכוך מלא. חיפשתי באזור ה 5 -6 אלף אבל אם אני אמצא משהו שמתאים לי אני אקנה...

אם אתה הולך לנסות את הטראנס...

אני 158-159 מ'. מידת ה-S של הטראנס היתה לי מאד גבולית ולבסוף מה שהכי התאים עבורי היה מידה XS! בהצלחה!

למעלה